Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο»

«Δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο»
Να ξεχάσει γρήγορα το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε θέλει ο Ίβο Πούλγκα, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στην «Gazzetta dello sport» μετά το ματς. Ο προπονητής της Κάλιαρι χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του ως το χειρότερο επί των ημερών του και έδωσε το… σύνθημα για ανασύνταξη, καθώς ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Πεσκάρα.

Στο παιχνίδι με τη Νάπολι στην έδρα της η Κάλιαρι υπέστη την ήττα με 1-0, αλλά η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα την αδικεί. Αντίθετα στο ματς με την Ουντινέζε η ομάδα του Ίβο Πούλγκα, αν και ξεκίνησε σχετικά καλά, ουσιαστικά κατέρρευσε και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πούλγκα δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη, τόσο της ήττας, όσο και της εμφάνισης. «Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα είδαν σήμερα οι οπαδοί μας είμαι εγώ. Από ό,τι φάνηκε, δεν κατάφερα να μεταδώσω στους παίκτες μου αυτά που πίστευα για τον αγώνα, πως θα ήταν, δηλαδή, σημαντικός, δύσκολος και θα έπρεπε να δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε αποτέλεσμα. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και, εκτός από 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά δεν παρουσιαστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο», ήταν η σκληρή (αυτό)κριτική που άσκησε ο προπονητής της Κάλιαρι.

Μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση για την εμφάνιση της Κάλιαρι; «Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τόσο κακή η ομάδα. Ασφαλώς μετά από 8 καλά παιχνίδια, η ομάδα δικαιούται να κάνει και ένα κακό. Ας ελπίσουμε πως θα είναι μόνο μια κακή παρένθεση η σημερινή εμφάνιση. Για να αποδειχτεί αυτό, πρέπει να πάρουμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και εκείνο του Κυπέλλου κόντρα στην Πεσκάρα την ερχόμενη Τετάρτη. Περιμένω τις απαντήσεις των παικτών μου», σημείωσε ο Ίβο Πούλγκα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: