Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τους ...Γλύκανε με ραβανί!!

Ο Γιώργος Μίνος γράφει στον sportdog για την εμφάνιση του Παναγιώτη Γλύκου στη Βέροια και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που το έριξαν στο ...ραβανί μετά την ισοπαλία της ομάδας τους. Στη Βέροια ο ΠΑΟΚ μπήκε για να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δεν του βγήκε. Μετά η ομάδα παρασύρθηκε σε ρυθμούς water polo, αφού το γήπεδο είχε γεμίσει νερό, με τους παίκτες της Βέροιας να χορεύουν και εκείνους του ΠΑΟΚ να παρατηρούν. Τουλάχιστον πήραν μία χαρά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αφού είδαν την ομάδα τους να αντέχει για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, σε μία έδρα που χρειάζεται δύναμη, πάθος κ.λπ.
Η Βέροια φημίζεται για τα ραβανί της. Μάλιστα οι περισσότεροι εκδρομείς του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα, για να γλυκαθούν από την εμφάνιση της ομάδας τους που ήταν μέτρια, έφαγαν το ραβανί τους. Το γλυκό τους βέβαια τους το έδωσε ο Γλύκος, που τους γλύκανε με την εμφάνισή του, και έφαγαν το ραβανί σαν επιδόρπιο.
Όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενο σχόλιο, έπιασε ταβάνι η ομάδα. Και είναι φανερό πως απαιτείται ειδική διαχείριση στις επόμενες δύο αγωνιστικές και στο Κύπελλο. Και τον Γενάρη, φυσικά, πρέπει να γίνουν προσεγμένες κινήσεις για την ενίσχυση και μεταγραφές που να βοηθήσουν την ομάδα στον επόμενο γύρο.
Το πλάνο που υπάρχει τώρα στον ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσει το Κύπελλο και να βγει πρώτος στα πλέι οφ, που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπινος Λιγκ. Αλλά με τους παίκτες που είναι τραυματίες αυτή την περίοδο, πρέπει να αναθεωρηθεί η μεταγραφική ενίσχυση. Προκειμένου να βοηθηθούν οι νεαροί σε ηλικία που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και να δημιουργηθεί ο ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: