Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Γκαλιάνι: «Θα πουλήσουμε παίκτες»

Δεδομένη είναι η μείωση του αριθμού των παικτών της Μίλαν στο ρόστερ της, τόνισε για μια ακόμα φορά ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υπογράμμισε πως οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι αποχωρήσει από το Μιλανέλο, ενώ υπογράμμισε πως πρόθεση της ιταλικής ομάδας είναι να μην παραχωρήσει τους Ρομπίνιο και Πάτο, παρά το ενδιαφέρον των βραζιλιάνικων ομάδων.
Αρχικά, ο Γκαλιάνι δήλωσε για την πορεία της ομάδας του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Η ομάδα δείχνει να ανεβαίνει διαρκώς, αλλά μην με ρωτάτε να κάνω προβλέψεις. Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι πού θα φτάσει. Το βέβαιο είναι πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».
Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Προτεραιότητά μας είναι να. ελαφρύνουμε το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Υπάρχουν 32 ποδοσφαιριστές και πρόθεσή μας είναι να τους κάνουμε 26 με 27. Μετά θα δούμε αν παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες».
Σχετικά με την περίπτωση του Ρομπίνιο δήλωσε: «Η Σάντος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά πρόθεσή μας είναι να μην τον πουλήσουμε».
Όσον αφορά στον Πάτο, δήλωσε: «Δεν υπήρξε κανένα θέμα. Και πριν με ρωτήσετε, σας λέω πως για τον Πάτο δεν έχει φτάσει στα γραφεία μας καμία πρόταση. Κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο».
Παράλληλα, για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τους Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι δήλωσε: «Θα ήταν φανταστικό ζευγάρι ο Νεϊμάρ με τον Ελ Σααραουί, αλλά δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Όσο για τον Μάριο, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά μας».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Ξέρει να δίνει κίνητρο στους παίκτες. Δεν είναι το. γούρι μας. Απλά προσφέρει ψυχολογική στήριξη στην ομάδα, όταν εκείνη το έχει ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: