Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»


«Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Τη σημασία που έχει για την Άρσεναλ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Ολυμπιακού εξήγησε ο Ζερβίνιο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του βρετανικού συλλόγου. «Μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε λόγους για να παίξουμε, ακόμη και αν έχουμε προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», τόνισε ο Ιβοριανός φορ και πρόσθεσε: «Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζερβίνιο στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ

«Είναι λίγο διαφορετικό για εμάς, επειδή μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε λόγους για να παίξουμε, ακόμη και αν έχουμε προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επίσης, ο προπονητής με τις αλλαγές που θα κάνει θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες που δεν παίζουν όσο θα ήθελαν να παίξουν και έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους», ανέφερε αρχικά ο παίκτης των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

«Ακόμη και αν έχουμε προκριθεί, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Δεν θα είναι να καλό να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων με μία ήττα. Όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η Μονπελιέ έφερε ισοπαλία στην έδρα της Σάλκε και είναι πιθανό να κάνει κάτι ανάλογο μέσα στην έδρα της. Ελπίζω ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα κάνει μερικές κλήσεις στον προπονητή, τον πρόεδρο και μερικούς πρώην συμπαίκτες του για να σιγουρευτεί ότι θα μας βοηθήσουν»!

Καταλήγοντας, ο Ιβοριανός φορ τόνισε: «Σοβαρά, αν η Μονπελιέ κερδίσει και εμείς όχι, τότε πάει στράφι αυτή η αγωνιστική. Είναι τελικός για όλους, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά θα δούμε τι έχει κάνει η Μονπελιέ. Για παράδειγμα δείτε τη Ρεάλ Μαδρίτη. Είναι σίγουρο ότι θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αν τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου, τότε ενδέχεται να τους αντιμετωπίσουμε στους “16” της διοργάνωσης. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση. Στόχος μας παραμένει η πρόκριση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: