Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Ηχηρή απάντηση από όλους»

«Ηχηρή απάντηση από όλους»
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε η Ουντινέζε την ήττα που υπέστη στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο για το Κύπελλο Ιταλίας. Η νίκη με 4-1 επί της Κάλιαρι προκάλεσε την ικανοποίηση στον Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού εξήρε την προσπάθεια των παικτών του. Ο προπονητής της Ουντινέζε δεν φάνηκε να ανησυχεί για την… «αφλογιστία» του Ντι Νατάλε και στάθηκε στην εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Χρειαζόταν μια νίκη για να «διασκεδάσει» τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε με την ήττα της από τη Λάτσιο με 3-0 για το Κύπελλο Ιταλίας. Η Ουντινέζε συνήλθε την πιο κατάλληλη στιγμή, επικρατώντας με 4-1 της Κάλιαρι, σε ένα παιχνίδι που ικανοποίησε τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport».

«Μετά την κακή εμφάνιση με τη Λάτσιο, που κατά τη γνώμη μου ήταν η χειρότερή μας από τότε που βρίσκομαι στην Ουντινέζε, τα παιδιά έδωσαν μια ηχηρή απάντηση. Παίξαμε πολύ καλά, αν και στην αρχή αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών παικτών. Σήμερα, λόγω των πολλών τραυματιών, χρησιμοποίησα παίκτες του ’90 και του ’91 και είδα αυτά που περίμενα», δήλωσε ο Γκουιντολίν.

Αν και η ομάδα πέτυχε 4 γκολ, ο Τοτό Ντι Νατάλε δεν σκόραρε. Σας ανησυχεί το γεγονός αυτό; «Καθόλου. Ο Ντι Νατάλε παραμένει το μεγάλο μας αστέρι και όλοι περιμένουμε να επιστρέψει στα γκολ, όπως έχει κάνει από την αρχή της καριέρας του. Αν η ομάδα πετυχαίνει τόσα γκολ, δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει και ο Τοτό. Του έχω εμπιστοσύνη πως θα μας βοηθήσει εκεί που θα τον χρειαζόμαστε περισσότερο», σημείωσε ο προπονητής της Ουντινέζε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: