Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δριμύ κατηγορώ της Πάρμα!!

Δριμύ κατηγορώ της Πάρμα
Η Γενική Συνέλευση της Λίγκας της Serie A, έδωσε την ευκαιρία στον Πιέτρο Λεονάρντι να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση που κράτησαν τα Μέσα Ενημέρωσης μετά το παιχνίδι της 15 αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Η Πάρμα ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 2-1 στο Ολίμπικο, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους της, αδικήθηκε από τους διαιτητές, κάτι που δεν προέβαλαν οι εφημερίδες και τα κανάλια.

Η Λίγκα των ομάδων της Serie A συνεκλήθη τη Δευτέρα έχοντας ως θέμα συζήτησης τα διαιτητικά λάθη. Δεν έλειψαν και οι προτάσεις των εκπροσώπων των ομάδων σχετικά με τους τρόπους περιορισμού των λαθών αυτών. Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν, εντύπωση προκάλεσε η στάση του εκπροσώπου της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για άνιση μεταχείριση της ομάδας του από τον Τύπο.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε στην τελευταία αγωνιστική. Η Πάρμα έπεσε θύμα πολλών διαιτητικών λαθών, τα οποία δεν προβλήθηκαν από κανένα Μέσο Ενημέρωσης. Αν στη θέση της Πάρμα βρισκόταν κάποια άλλη ομάδα, θα μιλούσατε για μέρες. Πρέπει να είστε συνεπείς στις εξαγγελίες σας και να στιγματίζετε κάθε λάθος, από όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν ευνοεί, όποιον κι αν αδικεί. Είναι κρίμα να μιλάμε τόσο πολύ και τελικά να κάνουμε τόσα λίγα», δήλωσε με παράπονο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πάρμα.

Πιστεύετε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον σας; «Από την πλευρά των διαιτητών, όχι ασφαλώς. Είμαι της άποψης πως στο τέλος της χρονιάς τα σφυρίγματα υπέρ μας θα εξισορροπούνται από εκείνα εναντίον μας. Αυτό που θέλω είναι να στιγματίσω τη στάση των Μέσων Ενημέρωσης, που όταν πρόκειται για κάποιους δεν σταματάνε να μιλάνε, ενώ για κάποιους άλλους δεν κάνουν ούτε αναφορά», είπε με ειλικρίνεια ο Πιέτρο Λεονάρντι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: