Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αγγέλου: «Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική»

Αγγέλου: «Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική»
Να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, προέτρεψε τους παίκτες του Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» δήλωσε πως το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση του Ολυμπιακού για την βράβευση στον ίδιο αλλά και στον Μιχάλη Πελεκάνο.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μπάσκετ που παίζει. Παίζει πολύ καλά και είναι χαρά μας να βλέπουμε τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατάσταση. Ευχαριστούμε και εγώ και ο Μιχάλης (σ.σ. Πελεκάνος) για τη βράβευση. Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική. Θέλουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά και για τα επόμενα ματς. Εμείς από το ματς κρατάμε τα 25-30 λεπτά και συνεχίζουμε γιατί ο δικός μας δρόμος είναι και δύσκολος και δεν μας επιτρέπει εφησυχασμό ή να σκύβουμε το κεφάλι.

Πιστεύω ότι η δουλειά στον Άρη έχει ιδιαιτερότητες. Κρατάω κάτι που έχει πει ένας φίλος. Πρέπει να έχεις την νοοτροπία του τζακιού. Όχι κοντά να μην καίγεσαι και όχι μακριά να μην κρυώνεις
» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με την σειρά του δήλωσε:

«Ήρθαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξέραμε τι ομάδα είναι. Παίξαμε για την περηφάνια μας. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να είμαστε μαζί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του, εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ ξέφυγε και πήρε τη νίκη. Όλοι χαίρονται να βλέπουν νέα παιδιά να απαρτίζουν τον κορμό του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: