Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα πλάνα του Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό!!

Τα πλάνα του Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό
Το… αγαπημένο του 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ θα παρουσιάσει μια πολύ διαφορετική Άρσεναλ στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αφήνοντας εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, συμπεριέλαβε πέντε παίκτες από τις «ρεζέρβες» και αρκετούς από αυτούς από αυτούς που δεν υπολογίζει.

Άλλωστε, η εξασφαλισμένη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επιτρέπει στον Αλσατό κόουτς να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει τις πολύτιμες μονάδες της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρίες σε κάποιους άλλους παίκτες να αγωνιστούν.

Κάτω από τα δοκάρια των «κανονιέρηδων» θα βρεθεί ξανά ο Βόιτσιεχ Σέζνι.

Στην τετράδα της άμυνας, ο… ξεχασμένος Κοσιελνί θα πάρει μια από τις θέσεις των στόπερ και ο Τζένκινσον θα καλύψει το δεξί άκρο. Ο Τόμας Βερμάελεν θα ηγηθεί των προσπαθειών των συμπαικτών του, αλλά δεν είναι σίγουρο που θα αγωνιστεί. Είτε στο κέντρο των μετόπισθεν δίπλα στον Σκιλασί, είτε στο αριστερό άκρο, θέση στην οποία έχει κληθεί να παίξει και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, την τελευταία θέση της τετράδας φαίνεται ότι θα καλύψει ο Ζερνέιντ Μιντ, ο 20χρονος μέσος από τη δεύτερη ομάδα των Λονδρέζων. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ και των βρετανικών Μέσων, αν και υπάρχουν και οι Σιντ Χάιροβιτς και Έλτον Μοντέιρο που είναι από τη φύση τους αμυντικοί.

Στο χώρο του κέντρου, οι Ράμσεϊ και Κοκλέν θεωρούνται σίγουροι, με τον Τόμας Ροσίτσκι λίγο πιο μπροστά τους, σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Στη δεξιά πτέρυγα, ουσιαστικά στην τριάδα της επίθεσης, θα εμφανιστεί ο Αντρέι Αρσάβιν, με τον Άλεξ Τσάμπερλεϊν στο αριστερό «φτερό» και τον Ζερβίνιο στην κορυφή της γραμμής κρούσης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: