Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Ένα βήμα περισσότερο»


Ζαρντίμ: «Ένα βήμα περισσότερο»
Για το αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ με το οποίο αποχαιρετά τη φετινή διοργάνωση του Champions League μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Europa League λέγοντας πως στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει ό,τι και πέρυσι και αν έχει καλή κλήρωση -γιατί όχι- να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην κάμερα της Nova:

«Το Europa League είναι μια διοργάνωση στην οποία παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση. Θα εξαρτηθεί από ποιον αντίπαλο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που κατάφερε πέρυσι η ομάδα. Από εκεί και πέρα, γιατί όχι να προχωρήσουμε. Θα εξαρτηθεί και από τους αντιπάλους μας να προχωρήσουμε ένα βήμα περισσότερο.

Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Champions League, μια διοργάνωση τόσο μεγάλης σημασίας. Σε περίπτωση νίκης θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League, που μπορεί -αλλά μπορεί και όχι- να μας βοηθήσει στην κλήρωση. Μπροστά στους φιλάθλους μας θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα καλό παιχνίδι. Να τους δώσουμε τη χαρά, εντός έδρας, να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό αγώνα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: