Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ρόι Πνιγέας και οι γραβάτες του Λάζαρου!

Τι έχει μπερδέψει ο Λάζαρος; Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη; Πόσο βαστάει ο Ιμπαγάσα και τι μουσική ακούει ο Κάρολ; Ο Γιώργος Μύρτσος τα ξεκαθαρίζει όλα στον sportdog... Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά ο πρώτος στη βαθμολογία να έχει τέτοια διαφορά από τους άλλους. Αρχές Δεκέμβρη να έχει δέκα βαθμούς από τον δεύτερο; Κάποιοι βέβαια αυτό το θεωρούν καλό, κάποιοι άλλοι κακό. Προσωπικά το θεωρώ μεγάλο κακό. Κάποιοι είναι πλούσιοι και κάποιοι φτωχοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και στην ελληνική κοινωνία. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε τον πλούσιο, τον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους φτωχούς συγγενείς. Ο Ολυμπιακός με αυτό το ανθρωπάκι, τον μεροκαματιάρη στον πάγκο του, δεν δείχνει και τίποτα. Ακυρώνουν γκολ του Πλατανιά, ενώ υπάρχει και περίπτωση πέναλτι υπέρ των Κρητικών. Θα πρέπει να προβληματιστούν με αυτή την εικόνα στη διοίκηση και να μην πανηγυρίζουν που είναι πρώτοι. Παίζουν κόντρα σε ανύπαρκτους. Στον φόρτσα Ρότσα Μπουμπλή και στον σερ Άλεξ της Θεσσαλονίκης.
Σερ Άλεξ-Τζανετάκος σημειώσατε Χ!
Στη Βέροια έπαιξαν ο σερ Άλεξ και ο Τζανετάκος και ήρθαν "Χ"! Καταρχήν αυτό το παλικαράκι, o Κλάους, ακόμα και όταν είναι στα ντουζένια του μόνο σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, τον σημερινό, θα μπορούσε να παίξει. Κάθε Κυριακή αυτός ο παμμέγιστος ο Δώνης, κάνει αλλαγή δεξιού μπακ. Κάνει μεγάλα λάθη. Είναι προτιμότερο να έχει δεξιό μπακ έναν ξένο ή έναν πιτσιρικά Έλληνα που ίσως αναδειχθεί και κερδίσει μακροπόθεσμα ο σύλλογος; Το πέναλτι που δόθηκε είναι ηλίθιο, κρύο και να μην το έδινε ο διαιτητής δεν θα έλεγε κανένας τίποτα. Το καλοκαίρι απέκτησε σέντερ μπακ ο ΠΑΟΚ και τώρα ο προπονητής του μας λέει πως θέλει κι άλλον. Δηλαδή από αυτόν τον ΠΑΟΚ αυτό που λείπει είναι σέντερ μπακ; Περίμενα όμως η Βέροια να έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και να νικήσει. Αλλά φαίνεται πως την άφησε στην Κέρκυρα, που έπαιξε την περασμένη αγωνιστική.
Λεφτά να βάλουν, όχι μυαλό
Θα πω πάλι δύο λόγια για τον Άρη. Το πρόβλημα του δεν είναι αγωνιστικό, αλλά διοικητικό. Όσοι εμφανίζονται για να αναλάβουν τη διοίκηση, το κάνουν για μόστρα. Όλοι πάνε και βάζουν μυαλό και όχι λεφτά. Αλλά χρειάζονται λεφτά, δεν ξέμεινε από μυαλό ο σύλλογος. Αγωνιστικά, το κακό για τον Άρη στο ματς είναι πως βγήκε νωρίς ο καλύτερος παίκτης του, ο Ταυλαρίδης! Μα, καλά, έχει παίξει αυτός ο ποδοσφαιριστής στη Γαλλία; Έμεινε με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος, ανέβηκε, πίεσε και πήρε δίκαιη ισοπαλία.
Ο Λάζαρος, τα σώβρακα και οι γραβάτες!
Στον Παναθηναϊκό έχω να τους πω πως δεν δήλωσε κανένας ότι ο Πανιώνιος πάει για πρωτάθλημα φέτος. Το καλοκαίρι δεν είχε μείνει τίποτα στον Πανιώνιο και ο Ελευθερόπουλος, που του αξίζουν συγχαρητήρια, πήγε για να κάνει αγροτικό του. Πήγε για τη διάκριση κι όχι για λεφτά. Με τις γνώσεις και τη μαγκιά του έκανε ένα ωραίο σύνολο, του πήγαν και του αποτελέσματα και έκανε ό,τι έκανε. Αλλά στόχος τους φέτος είναι η σωτηρία κι αυτό είναι δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έκανε το αυτονόητο, πέρασε από την έδρα μίας ομάδας που θέλει να σωθεί! Είναι αυτό για να πανηγυρίζουν; Για τον Λάζαρο έχω να πω πως έχει μπερδέψει τα σώβρακα με τις γραβάτες. Μου θυμίζει τον βλάχο που έφυγε από το χωριό και κατέβηκε στην πόλη. Το μόνο εύκολο όμως, στην Αθήνα είναι να βρεις γκόμενα και το πιο δύσκολο να βρεις ταξί! Ο Λάζαρος μπερδεύτηκε, πιο πολύ με το μαλλί ασχολείται, παρά να παίξει μπάλα. Ο Πετρόπουλος από την άλλη, ήταν ένας σέντερ φορ με ταλέντο. Τώρα βέβαια, δεν μπορείς να πει κάποιος πως είναι ακόμα ταλαντούχος, με όλο το μέλλον μπροστά του. Αλλά πιστεύω πως έσκασε να βλέπει να παίζει ο κάθε Φορναρόλι, κι αυτός να είναι πίσω. Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ γίνεται ο Πετρογκ;oλ και μετά... Πετροπάγκος.΄Να αποφασίσουν τι θέλουν στον Παναθηναϊκό με αυτόν τον παίκτη. Είναι καλός σέντερ φορ. Αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει όλοι οι απίθανοι και όχι ο Πετρόπουλος.
Ο Ρόι Πνιγέας και η κορμάρα του Ιμπαγάσα!
Διαβάζω δεξιά και αριστερά για το αν αντέχει να παίξει άλλη μία χρονιά ο Ιμπαγάσα. Γιατί να μην αντέχει, σκάβει; Μπάλα παίζει! Αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, πληρώνεται για να κάνει αυτό που άλλοι πληρώνουν. Να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, δηλαδή, για να φτιάξουν τα κορμιά τους. Το θέμα είναι αν θέλει να παίζει. Αυτό που θέλω να πω κυρίως για τον Ιμπαγάσα, είναι πως δεν υπάρχει σύγκριση με τον Μασάντο. Παίζουν σε διαφορετικές θέσεις. Αλλά είναι σφηνωμένος ο εγκέφαλος του εργατάκου που έχει στον πάγκο ο Ολυμπιακός. Ο Ιμπαγάσα είναι ένας κορυφαίος αμυντικός χαφ, που στον Ολυμπιακό έγινε δεκάρι. Δεν έχει καμία σχέση με τον Μασάντο. Κάθε μετριοκακός ξένος βέβαια κάνει παπάδες στην Ελλάδα και όλοι τον χειροκροτούν. Αλλά είναι και σοβαρό παιδί ο Ιμπαγάσα.
Με την ευκαιρία θέλω να μπράβο στον Ολυμπιακό που έχει Έλληνα τερματοφύλακα! Τον... Ρόι Πνιγέα, που από ό,τι ξέρω ακούει μουσική "Πνίχτην"! Τι έφαγε πάλι αυτός; Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό, να μην έχει βρει ένα ταλέντο τερματοφύλακα που να το υποστηρίξει στην 11άδα του ή δύο τερματοφυλακάρες που να δίνουν μάχη για το ποιος θα παίξει. Έχει τον χειρότερο τερματοφύλακα που έπαιξε ποτέ στην Αγγλία. Μόνο ο Χαλκιάς λείπει, για να κάνουν ντουέτο. Ε, ας τον πάρουν τον Γενάρη!
Υ.Γ. Ένα τελευταίο: στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει σύνθημα κάλυψης του σερ Άλεξ. Προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους παίκτες και ότι δεν έγιναν σοβαρές επιλογές το καλοκαίρι, επειδή δεν υπήρχε ο Σαββίδης και τα λεφτά του. Αλλά δεν βλέπουν πως δεν μπορούν να αλλάξουν δύο πάσες στο γήπεδο;


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: