Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καρασαββίδης: «Στην «Αλιάντς Αρίνα» είναι σαν να βρίσκεσαι στο θέατρο»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Άρης Καρασαββίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και για την «Αλιάντς Αρίνα» καθώς άνθρωποι της ομάδας, μαζί με αρχιτέκτονες βρέθηκαν στον Μόναχο και στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν προκειμένου να δουν το από κοντά το γήπεδο.

Για τον ΠΑΟΚ και αν τον παρακολουθεί:

«Βέβαια τον παρακολουθώ. Το καλό στον ΠΑΟΚ, έστω εν μέσω κρίσης, είναι ότι βλέπουμε πολλά ελληνόπουλα, αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για του νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«Οι επαγγελματίες καλοί είναι αλλά παίζουν για τα χρήμα. Σε έναν ξένο δεν μπορείς να πεις παίξε για τη φανέλα. Εμείς παλιά είχαμε στην ομάδα 2-3 ξένους οι οποίοι έπρεπε να είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τους άλλους. Βλέπω ότι τα ελληνόπουλα φέτος τραβάνε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Να μην ξεχάσω να πω ότι υπάρχει και ο «Παύλος» έτσι όπως των αποκαλούν οι φίλαθλοι, στον οποίο βγάζω το καπέλο μου για το πάθος που δείχνει για την ομάδα είναι ότι πιο θετικό για τους νέους της ομάδα. Μόνο που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια είναι ένα συν για τους πιτσιρικάδες».

Για το μεγαλομέτοχο και τις μεταγραφές:

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν αμφισβητώ όμως ότι ήρθε να επένδυση στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία και αν τον δουλέψει σωστά θα πετύχει. Δεν πρέπει να γίνουν πολλές μεταγραφές αλλά σωστές μεταγραφές και να αφήσουμε τους νέους να δουλέψουν.

Για την «Αλιάντς Αρίνα»:

«Είναι πραγματικό στολίδι, χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο. Είναι σαν θέατρο, όπου και να καθίσεις μπορείς να παρακολουθήσεις άνετα το παιχνίδι. Πρέπει να πάψουν οι αντιπαραθέσεις των οπαδών στην Ελλάδα και να έρχονται οι οπαδοί στα γήπεδα των άλλων ομάδων. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδοσφαιρική παιδεία, αυτό διδάσκεται».

Για το αν θελήσει ο Σαββίδης να κάνει ένα παρόμοιο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:

«Θα πρέπει να γίνει έξω από την πόλη, να υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτούν πάρκινγκ. Στην «Αλιάντς Αρίνα» υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και έχει πάρκινγκ. Από τη στιγμή που θέλει να φτιάξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να το επισκέπτονται, γι? αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχουν πάρκινγκ. Πρέπει να φτιαχτούν τέτοια γήπεδα ώστε να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα παιχνίδια άνετα».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: