Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Βαριές κουβέντες Σάββα για Κουρίδη!!

Βαριές κουβέντες Σάββα για Κουρίδη!
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Χρήστος Σάββας, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αποκαλύπτοντας πως ο πρώτος έχει ήδη καταθέσει αγωγή σε βάρος του.

Προ ημερών, ο Χρήστος Σάββας είχε ονοματίσει τον Θόδωρο Κουρίδη ως τον άνθρωπο που (μαζί με τον Άρη Σταθόπουλο) συμμετείχε στο –κατά τον ίδιο- «στήσιμο» των πινάκων διαιτητών που ως γνωστόν ερευνάται από τον εισαγγελέα.

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με παρέμβαση του στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, επιτέθηκε φραστικά στον νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς τους οποίους φυσικά δεν υιοθετούμε.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Σάββας:

«Ξέρω τους νταβατζήδες στο ποδόσφαιρο και ξέρω και τον αρχινταβατζή. Είναι ο κ. Κουρίδης. Μου έκανε και αγωγή γι’ αυτά που έχω πει και ελπίζω να φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο. Τότε ο κόσμος θα μάθει ποιος ήταν ο ρόλος του τις τελευταίες δεκαετίες, όλα αυτά που έχει κάνει και σε πόσες λανθασμένες αποφάσεις έχει οδηγήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Αυτός που αλλοίωσε τα πρακτικά του συμβουλίου είναι ο κ. Κουρίδης. Αυτός ήταν που δεν ήθελε να περάσει η απόφαση που πρότεινα, γιατί θα πέρναγαν στους πίνακες κάποιοι διαιτητές οι οποίοι δεν ανήκαν σε Ενώσεις που θα ψήφιζαν Σαρρή. Γι’ αυτό και δεν με ήθελαν στην Επιτροπή. Και η επιστολή Βασάρα με την οποία διαχώριζε τη θέση του από τους πίνακες των διαιτητών, δεν διαβάστηκε ποτέ στο Δ.Σ. Και ήταν ο μόνος που τελικά πλήρωσε το μάρμαρο και έχασε τη δουλειά του.

Στην ΚΕΔ δεν κρατούσαν πρακτικά. Ο Βασάρας ήθελε να κρατάνε, τα άλλα μέλη δεν ήθελαν. Τους πίνακες τους έκαναν ο Κουρίδης με τον Σταθόπουλο. Ο Μπριάκος και ο Δούρος τα πέρασαν όλα και ανταμείφθηκαν. Κι έτσι ο Μπριάκος έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και ο Δούρος παρέμεινε στους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: