Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Νέα μέλη, ντέρμπι και Λεωφόρος!!

Νέα μέλη, ντέρμπι και Λεωφόρος
Σε τρεις άξονες βασίστηκε η συζήτηση, στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, από τη στιγμή που συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση, μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Το άνοιγμα σε νέα μέλη, τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και η επιστροφή στη Λεωφόρο ήταν τα κύρια θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα υπάρξουν ισχυρά αστυνομικά μέτρα στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», εκφράζοντάς τους την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και το ντέρμπι θα κυλήσει ήρεμα. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι όχι μόνο να μην επαναληφθούν τα περσινά, αλλά να διεξαχθεί ένα από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι των τελευταίων ετών.

Σε ότι αφορά το θέμα της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε για την πορεία των έργων, αλλά και για τα περί του νόμου Μπιρμπίλη. Ως γνωστόν, γίνονται προσπάθειες, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται από το νέο έτος στη φυσική του έδρα.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα ανοίγματος σε νέα μέλη. Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θέλει να αυξήσει κατά πολύ τη συμμετοχή του κόσμου, γι’ αυτό και έγινε συζήτηση για νέους τρόπους προσέγγιση του κόσμου. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δ.Σ. αναφέρθηκαν εκτενώς στο οικονομικό θέμα της ομάδας, με τον Αλαφούζο να τονίζει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύφους 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και την πιθανότητα δανειοδότησης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: