Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Νίκη για τις εισπράξεις και την κατάταξη»


«Νίκη για τις εισπράξεις και την κατάταξη»
Τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζενίτ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τους παίκτες του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη, παρά το γεγονός πως έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, σκεφτόμενος το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Είχε δηλώσει πως το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, με αντίπαλο τη Ζενίτ στο Μιλάνο, θα είναι καθοριστικό, είτε για την πρόκριση, είτε για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τελικά, δεν «έπεσε» μέσα στις προβλέψεις του, καθώς από την 5η αγωνιστική είχε ξεκαθαρίσει πως η Μίλαν θα ακολουθούσε τη Μάλαγα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τη στάση της Μίλαν, όπως τόνισε ο Αλέγκρι, μιλώντας την παραμονή του αγώνα. «Θέλουμε τη νίκη, τόσο για να ανεβούμε στην κατάταξη της UEFA, όσο και για τις εισπράξεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί, που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας. Και μην ξεχνάτε, στο παρελθόν όποτε η Μίλαν είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, η απόδοσή της στο τελευταίο ματς ήταν κακή και το αποτέλεσμα ανάλογο. Θέλουμε να ανατρέψουμε και αυτή την… παράδοση, να παρουσιάζεται δηλαδή αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι», είπε ο Αλέγκρι.

Η πρόκριση, ωστόσο, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της Μίλαν να προχωρήσει σε αλλαγές, προφυλάσσοντας κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής της Serie A. «Θα ξεκουραστούν ο Ρομπίνιο και ο Μοντολίβο, ενώ και ο Ελ Σααραουί αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Τη θέση του θα πάρει ο Πατσίνι, που είναι ένας σημαντικός παίκτης μας και δεν τον θεωρώ αναπληρωματικό. Όσο για τον Πάτο, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αφού πονάει ακόμα στο μηρό, οπότε θα μείνει εκτός, τόσο από το ματς της Τρίτης, όσο και από αυτό του πρωταθλήματος της ερχόμενη Κυριακή με την Τορίνο», αποκάλυψε ο προπονητής της Μίλαν.

Κλείνοντας, ο Αλέγκρι αρνήθηκε να αποκαλύψει αν η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Μάριο Μπαλοτέλι. «Ο Μάριο είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για εκείνον. Το μόνο που θέλω να του πω είναι πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πρέπει να αποφασίσει να παίξει, επιτέλους, σύμφωνα με τις δυνατότητές του», τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: