Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Βαλβέρδε: «Αποδέχομαι την πρόκληση»

Βαλβέρδε: «Αποδέχομαι την πρόκληση»
Αποφασισμένος να ανταπεξέλθει στη δύσκολη –όπως την χαρακτήρισε- αποστολή που αναλαμβάνει, δηλαδή, τον πάγκο της Βαλένθια τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην παρουσίασή του από την ομάδα του Λεβάντε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός ότι το έργο του γίνεται περισσότερο δύσκολο καθώς αναλαμβάνει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας στη μέση μιας σεζόν αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχει το ρόστερ και οι παίκτες που θέλουν να παλέψουν για να επιστρέψουν στις νίκες.

«Έχω υπογράψει για έξι μήνες» ανέφερε αρχικά επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών θα αποφασισθεί και πάλι το καλοκαίρι. «Ωστόσο πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει κάτι με την Μπιλμπάο», είπε ο Βάσκος.

«Μπορούμε να πούμε πολλά για το ρόστερ της ομάδας και τις δυνατότητές της. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα το κάνω γιατί θα είναι σαν να ασκώ κριτική στον προκάτοχό μου», τόνισε ο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Η ομάδα έχει δυνατότητες. Υπάρχουν σημεία που μπορεί να γίνει καλύτερη. Όμως υπάρχουν και στοιχεία στα οποία η ομάδα είναι ήδη αρκετά καλή. Πρέπει να μιλήσω στους παίκτες. Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες νεαροί με θέληση να δουλέψουν. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο καλύτερο ποδόσφαιρο παίξουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: