Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Πρώτα η Τότεναμ, μετά ο ΟΣΦΠ»

«Πρώτα η Τότεναμ, μετά ο ΟΣΦΠ»
Σε ερώτηση που του έγινε στο αεροδρόμιο, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα απέφυγε διπλωματικά να απαντήσει εάν ήταν να επιλέξει νίκη με την Τότεναμ ή με τον Ολυμπιακό, σε ποιο από τα δύο ματς θα το ήθελε. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Αγγλία. Μόλις τελειώσει αυτό, σκεφτόμαστε το ντέρμπι», είπε ο Αργεντινός, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως στην Βρετανία υποστηρίζει Τότεναμ λόγω φιλίας με τον Οσβάλντο Αρντίλες!

Η αποστολή των «πράσινων» έφτασε στο αεροδρόμιο στις 17:55 και στις 19:10 αναχωρεί για το Λονδίνο. Στην αναμονή, οι εκπρόσωποι Τύπου πλησίασαν τον Ρότσα και αυτός παραχώρησε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Είναι ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες της Αγγλίας. Χαιρόμαστε που διεκδικούμε μέχρι τελευταία αγωνιστική την πρόκριση, έχουμε πιθανότητες και αυτές θα τις εξαντλήσουμε. Εγώ είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη, που πιστεύει στην αξία της και είναι πιο ομαδική από πριν. Έχουμε καλή ψυχολογία, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα αλλά πάμε για να τα καταφέρουμε».

-Εάν μπορούσατε να επιλέξετε νίκη σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια, θα την θέλατε με την Τότεναμ ή με τον Ολυμπιακό την Κυριακή;

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Τον Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά την Τότεναμ. Ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι από την Αγγλία. Δεν σας κρύβω πως παλιά υποστήριζα την Τότεναμ, λόγω του Οσβάλντο Αρντίλες που ήμασταν φίλοι, αλλά παρότι την αγαπώ, μακάρι να την πληγώσω…».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: