Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σερ Άλεξ: «Ο Μουρίνιο μπορεί να με διαδεχθεί»

Σερ Άλεξ: «Ο Μουρίνιο μπορεί να με διαδεχθεί»
Τη βεβαιότητα πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τις ικανότητες να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, τόνισε ότι δε θέλει να προκαταλάβει τις εξελίξεις στην ομάδα υπέρ του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Σκωτσέζος προπονητής συμπληρώνει σε λίγες μέρες τα 71 του χρόνια και εδώ και καιρό έχει αρχίσει η συζήτηση για το ποιος θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ύστερα από 26 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην ομάδα.

Ο ίδιος εκδήλωσε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως μπορεί να αναλάβει οποιονδήποτε σύλλογο: «Μπορεί να προπονήσει παντού, αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στην ομάδα, όμως εγώ δε θα βρίσκομαι για πάντα εδώ κι εκείνος μπορεί να αντεπεξέλθει οπουδήποτε», επεσήμανε ο Σερ Άλεξ.

Μάλιστα δεν έκρυψε την έκπληξή του για την εξέλιξη του «Μου», δεδομένου ότι ο τελευταίος δεν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής:

«Ποτέ δεν περίμενα ότι κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ σημαντικό ματς θα μπορούσε να γίνει κορυφαίος προπονητής. Όμως εκείνος έχει φοβερή προσωπικότητα που καλύπτει την έλλειψη εμπειρίας.

Όταν ήρθε στην Αγγλία σκέφτηκα : “Tι ξιπασμένος μπάσταρδος, πάει στους παίκτες και τους λέει ότι είναι ο “Special One”!”. Ωστόσο, ήθελε να μεταδώσει την πίστη του ότι η Τσέλσι μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Με δεδομένη την προτίμηση του Σερ Άλεξ στον Μουρίνιο και το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη, δεν είναι, ίσως, απίθανο σενάριο να δούμε τον Πορτογάλο στο «Ολντ Τράφορντ» κι αυτή τη φορά όχι ως επισκέπτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: