Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Με μισή φάση έβαλαν δύο γκολ»

«Με μισή φάση έβαλαν δύο γκολ»
Στενοχωρημένος από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από τη Λάτσιο με 2-1 ήταν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι μετά το τέλος του ματς. Ο προπονητής της Πάρμα χαρακτήρισε τυχερή την αντίπαλό του, αφού πέτυχε δύο γκολ κάνοντας ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Ντοναντόνι, πάντως, τόνισε πως η απόδοση της Πάρμα ήταν τέτοια που αφήνει πολλά περιθώρια για το μέλλον.

Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Ίντερ με 1-0, η Πάρμα ήλπιζε πως το παιχνίδι με τη Λάτσιο στο Ολίμπικο θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά που τη χώριζε από την ομάδα της Ρώμης. Τελικά η Λάτσιο πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στην αποτελεσματικότητά της και άφησε μια… πικρή γεύση στους ανθρώπους της Πάρμα.

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στην ευστοχία των αντιπάλων του. «Συγχαρητήρια στη Λάτσιο, που κατάφερε να πετύχει δύο γκολ κάνοντας μισή ευκαιρία. Ήταν τυχερή, αλλά και ικανή. Εμείς φανήκαμε απρόσεχτοι και το πληρώσαμε ακριβά. Με βάση την εικόνα, είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο προπονητής της Πάρμα.

Θεωρείτε, δηλαδή, πως παίξατε καλύτερα από τη Λάτσιο; «Παίξαμε καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε κάποιες στιγμές φαινόταν σαν να παίζαμε εμείς εντός έδρας. Δυστυχώς… μπλοκάραμε σε δύο φάσεις και δεχτήκαμε τα γκολ. Αν μείνω στην απόδοση, είμαι ευχαριστημένος. Κρίμα, μόνο, που φεύγουμε χωρίς βαθμούς από αυτό το ματς», σημείωσε ο Ντοναντόνι.

Από εδώ και πέρα, ποιες είναι οι προοπτικές της ομάδας; «Πρέπει να κρατήσουμε κάποια από όσα κάναμε σήμερα, αλλά και να αλλάξουμε όσα δεν με ικανοποιούν. Απαιτείται σκληρή δουλειά, αλλά οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε, θεωρώντας μια κακή παρένθεση τον αγώνα με τη Λάτσιο», απάντησε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: