Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Φοβήθηκα τα χειρότερα»

«Φοβήθηκα τα χειρότερα»
Απόλυτα σύμφωνος με την ανάλυση του αγώνα που έκανε ο Ζντένεκ Ζέμαν ήταν ο Σέρσε Κόσμι, αφού παραδέχτηκε πως η έλλειψη φυσικής κατάστασης ήταν καθοριστικής σημασίας για την ήττα που υπέστη η Σιένα από τη Ρόμα. Ο Κόσμι αποκάλυψε πως μετά την ισοφάριση των «τζαλορόσι» φοβήθηκε τα χειρότερα, ενώ παραδέχτηκε πως από το παιχνίδια αυτό δεν θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις.

Μέχρι να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κάθε παιχνίδι της Σιένα είναι ένας τελικός. Αυτό ήταν το νόημα πρόσφατων δηλώσεων του Σέρσε Κόσμι, ο οποίος τόνιζε πως κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αλλά δεν είναι οι αγώνες με τις μεγάλες ομάδες αυτοί που θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας του στη Serie A.


Το παιχνίδι της Σιένα με τη Ρόμα απέδειξε πως ο Κόσμι είχε δίκιο. Η ομάδα του Ζέμαν επικράτησε άνετα, αν και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε. Ο Κόσμι παραδέχτηκε πως με την απόδοση της ομάδας του, δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. «Η Ρόμα κέρδισε απόλυτα δίκαια. Έπαιξε καλύτερα, αν και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο μετά το γκολ που πετύχαμε, ίσως η ιστορία του αγώνα να ήταν διαφορετική. Όμως με υποθέσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Συγχαρητήρια στη Ρόμα και στον προπονητή της», είπε αρχικά ο Κόσμι.

Ο Ζέμαν αναλύοντας το παιχνίδι είπε πως η φυσική κατάσταση ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα. «Συμφωνώ απόλυτα. Δεν σας κρύβω πως μετά την ισοφάριση της Ρόμα, φοβήθηκα πολύ, αφού είχαμε ξεμείνει τελείως από δυνάμεις. Πάλι καλά, δηλαδή, που τελείωσε έτσι το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να υποστούμε βαρύτερη ήττα», ομολόγησε ο προπονητής της Σιένα.

Πώς βλέπετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος; «Δεν αλλάζει κάτι από την ήττα αυτή. Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός, όπως είχα πει και παλιότερα. Ασφαλώς, δεν είναι με αντιπάλους όπως η Ρόμα που περιμένουμε να πάρουμε βαθμούς. Άλλα είναι τα ματς που πρέπει να χτυπήσουμε. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Κατάνια», απάντησε ο Σέρσε Κόσμι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: