Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Γκολ ο Φούντας; Νίκη η ΑΕΚ!!

Γκολ ο Φούντας; Νίκη η ΑΕΚ!
Ταξιάρχης Φούντας και ΑΕΚ τείνουν να γίνουν έννοιες ταυτόσημες.

Στο φετινό πρωτάθλημα η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει τη νίκη τρεις φορές και σε όλες έχει βάλει το… λιθαράκι του ο 18χρονος άσος.

Βλέπετε, όταν σκοράρει, κάτι γίνεται και οι «κιτρινόμαυροι» φεύγουν χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο. Το sport-fm.gr θυμίζει…


Ο Φούντας έχει «κλέψει» καρδιές, καθώς τα τρία τέρματα που έχει μέχρι τώρα, τον έχουν ανακηρύξει ως πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος. Την αρχή την έκανε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπου η ΑΕΚ επικράτησε του Πλατανιά 1-0 με «χρυσό» σκόρερ τον ίδιο.



Το νικηφόρο σερί τόσο του Φούντα, όσο και της «Ένωσης» είχε συνέχεια. Στην 11η αγωνιστική και στην πιο εμφατική νίκη των «κιτρινόμαυρων», όταν και έριξαν τέσσερα στη Βέροια. Μπορεί εκείνο το γκολ να μην είχε χαρίσει τρίποντο –ήταν το δεύτερο της ΑΕΚ-, ωστόσο φρόντισε να το κάνει με στυλ, καθώς έπιασε μακρινό σουτ και μάλιστα στο τέλος της… ημέρας ψηφίστηκε γκολ της αγωνιστικής.



Τελευταίο του «θύμα» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 2’, έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ για να έρθει –έστω και αργά- ένας άλλος μικρός, ο Ανδρέας Σταματής να δώσει τους τρεις βαθμούς. Το 'χει η μοίρα των δύο πλευρών να είναι αλληλένδετες τη φετινή περίοδο.




Μάλλον το φετινό γούρι της ΑΕΚ έχει ονοματεπώνυμο.

Ταξιάρχης Φούντας!




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: