Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Με ελικόπτερο στο Μιλανέλο ο Μπερλουσκόνι!!


Με ελικόπτερο στο Μιλανέλο ο Μπερλουσκόνι
Το προανήγγειλε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα με τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε. Ο πρόεδρος της Μίλαν, υλοποιώντας την επιθυμία του κόουτς, επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας λίγο μετά τις 11 (ώρα Ιταλίας) και μίλησε με τους παίκτες για περίπου μισή ώρα. Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο «Μιλανέλο» με ελικόπτερο και αποχώρησε λίγο μετά τις 11.30.

Η επίσκεψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι είχε θετικά αποτελέσματα στη Μίλαν, η οποία κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από την ομάδα του Ματζάρι. Ακολούθησαν τα θετικά αποτελέσματα με τη Γιουβέντους και την Κατάνια, καθώς και η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι χαρακτήρισαν… γουρλή τον πρώην πρωθυπουργό, ζητώντας του να επισκέπτεται συχνότερα το «Μιλανέλο».

Κάτι ανάλογο έκανε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την παραμονή του αγώνα με τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Μίλαν ζήτησε από τον πρόεδρο να επισκεφτεί τους παίκτες και να τους δώσει δύναμη. Η επιθυμία του προπονητή ακούστηκε σαν… διαταγή στα αυτιά του Μπερλουσκόνι και έτσι ο πρώην πρωθυπουργός έσπευσε με το ιδιωτικό του ελικόπτερο στο προπονητικό κέντρο των «ροσονέρι» για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μπερλουσκόνι έφτασε στο «Μιλανέλο» στις 11 τοπική ώρα. Στην ομιλία του ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τη νίκη με τη Ζενίτ, αφού το μπόνους της νίκης είναι απαραίτητο στην ομάδα. Τους εξήγησε πως η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμά καμία διοργάνωση και κανένα παιχνίδι, ενώ τους υπενθύμισε τη σημασία που έχουν οι επιτυχίες στην ψυχολογία των παικτών.

Λίγο μετά τις 11.30 ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναχώρησε από το «Μιλανέλο», ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους παίκτες του για απόψε, αφού θα παραβρεθεί στο Σαν Σίρο για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: