Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μένει στα Εμιράτα ο Καναβάρο!

Παίκτης της Αλ Αχλί θα είναι και την επόμενη περίοδο ο Φάμπιο Καναβάρο, όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Αχμέντ Καλίφα Χαμάντ, διαψεύδοντας τις φήμες που έφερναν τον Ιταλό αμυντικό κοντά στην έξοδο.
Τις τελευταίες εβδομάδες, κυκλοφορούσαν σενάρια που έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια της διοίκησης από την παρουσία του Καναβάρο στην ομάδα, κάτι που την αναγκάζει να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη. Ο Χαμάντ, απαντώντας στα σενάρια αυτά ήταν ξεκάθαρος: «Ο Φάμπιο Καναβάρo δε θα πάει πουθενά. Δεν γνωρίζω από που προήλθαν αυτές οι φήμες, αλλά έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο μαζί μας και θα παραμείνει στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Είναι… απόλαυση η Φεντερίκα! (ΦΩΤΟ)

Η σέξι Ιταλίδα χορεύτρια και παρουσιάστρια Φεντερίκα Νάρτζι απολαμβάνει τις διακοπές και… βάζει φωτιές στην παραλία Φορμεντέρα.
Είναι… απόλαυση η Φεντερίκα! (ΦΩΤΟ)
Είτε με μπλε είτε με φούξια μαγιό, είναι εντυπωσιακή. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ξέρει να παίζει και τένις…

Σάλος με γυμνές φωτό Μπέλαμι και Χαρτ!

Αναταραχή προκλήθηκε στο twitter όταν αναρτήθηκαν από άγνωστο άντρα φωτογραφίες που απεικονίζουν χωριστά τόσο τον Τζο Χαρτ, όσο και τον Κρεγκ Μπέλαμι γυμνούς την ώρα που κάνουν ντουζ μετά από αγώνα της ομάδας τους!

Σάλος με γυμνές φωτό Μπέλαμι και Χαρτ!
Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές με άμεσες ενέργειες ήρθαν σε επικοινωνία με τους δικηγόρους τους που κίνησαν τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και οι φωτογραφίες κατέβηκαν. Ωστόσο τα κρούσματα δεν σταματούν εδώ.
Ο άντρας έγραψε ότι έχει ανάλογες φωτογραφίες και του Μάικλ Όουεν, ενώ στο κινητό του Φιλ Νέβιλ έστειλε το εξής μήνυμα: «Σε έχω δει 20 φορές περίπου γυμνό Φιλ».
Ο άντρας έχει τραβήξει αυτά τα πλάνα από τα αποδυτήρια γηπέδων σε εντός και εκτός έδρας ματς των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και η αστυνομία έχει αρχίσει ήδη να έρευνα εξονυχιστικά την υπόθεση. Το πρώτο τους στοιχείο είναι το εξής:
Ο άντρας έχει κάποια ιδιότητα με την οποία επιτρέπεται από τους ανθρώπους ασφαλείας η είσοδος στα αποδυτήρια.
Πηγή: England365.gr

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξηγεί το πώς στήνεται ένα ματς

Στην κατάθεση του στον εισαγγελέα στις 9/11/10 ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, εξηγεί μεταξύ άλλων το πώς στηνεται ένα ματς...
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξηγεί το πώς στήνεται ένα ματς
Αναλυτικά η ένορκη εξέταση του κ. Θεοδωρίδη:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Την 22/12/2009 δηλώσατε δημόσια τα εξής: «Το λιγότερο είναι ένα στημένο παιχνίδι την εβδομάδα όταν παίζει ο Εθνικός Αστέρας με τον Πιερικό και βλέπουν όλοι τι γίνεται, δεν ασχολείται όμως κανείς».
Με βάση τις δηλώσεις αυτές, τι γνωρίζετε σχετικά με τους φερόμενους ως ύποπτους αγώνες και το «στήσιμο» αυτών;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και επί εικοσαετίας πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και Πρόεδρος της Ένωσης Β-Γ Εθνικής την περίοδο 2006-2007. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι που κατήγγειλα έχω να δηλώσω τα εξής: Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι φίλαθλοι φώναζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι μεν: «Είναι στημένο;» και οι άλλοι απαντούσαν: «Ναι». Το παιχνίδι ξεκίνησε και ήταν στο κουπόνι του στοιχήματος με ποσοστό περίπου για τον Πιερικό 5,8 και ξαφνικά πριν την έναρξη του αγώνα το εν λόγω ποσοστό έγινε 1,4 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, πράγμα που σπανίως γίνεται.
Αυτό σημαίνει ότι όταν υπάρχει στοιχηματισμός και υπάρχει σιγουριά για το αποτέλεσμα, τότε είναι πιθανόν να γίνουν όλα αυτά που έγιναν. Ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας του Πιερικού, γεγονός που είχε διαρρεύσει πριν την έναρξη του αγώνα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από την έκθεση της ΟΥΕΦΑ και του ΟΠΑΠ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζετε πώς «στήνεται» ένας αγώνας και ποια είναι τα εμπλεκόμενα μέρη κάθε φορά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να «στηθεί» ένα παιχνίδι το ποιο ουσιώδες είναι να έχει γνώμη και γνώση ο προπονητής γιατί αυτός κάνει τη σύνθεση της ομάδας, με εντολή άνωθεν. Πολλές φορές το γνωρίζουν όλοι οι παίκτες, ενώ σε άλλες μόνο οι βασικοί ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει την εντολή να φέρουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Άλλες φορές ο προπονητής μπορεί να κρατήσει στον πάγκο βασικούς παίκτες για να αποδυναμώσει την ομάδα προς ένα ορισμένο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους διαιτητές, σε ορισμένα παιχνίδια ενδεχομένως ο διαιτητής είτε να γνωρίζει το «στήσιμο» του αγώνα, είτε να συμμετέχει ο ίδιος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα οφέλη των παικτών από ένα «στημένο» παιχνίδι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μένει απλήρωτος δίνονται υποσχέσεις ότι την επόμενη του αγώνα θα έχει εξοφληθεί.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω.
Πηγή: sentra-goal.gr

Στήριξη στον Αβραάμ;

τηρίζουν τον Αβραάμ λένε στον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες. Τι να στηρίξουν; Έκανε κανένα έγκλημα ο άνθρωπος και χρειάζεται ψυχολογική στήριξη πριν καταδικαστεί; 
Στήριξη στον Αβραάμ;
Επειδή το όνομά του εμπλέκεται σε... σενάρια για τα στημένα, χρειάζεται στήριξη;
Αν είναι καθαρός, όπως λέει και διαβεβαιώνει, τι στήριξη να θέλει; Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει καμία ανάμιξη στα στημένα και εφόσον ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό πρέπει να είναι 1000% εντάξει ψυχολογικά.
Δηλαδή η μισή Ελλάδα που "πεινάει" και έχει τους γνωστούς "νταβατζήδες" να της ρουφάνε το αίμα τι πρέπει να κάνει; Να σηκωθεί και να φύγει από τη χώρα ή να καταλήξει στα ψυχιατρεία γιατί όλο πληρώνει και όλο χρωστάει;
Εμείς θέλουμε τη στήριξη και όχι οι ποδοσφαιριστές που κονομάνε σε ένα χρόνο όσα ένας κοινός θνητός θα βγάλει σε 10 ζωές. Μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα...
  sportdog gr

«Έφερε» Λανάρο για δοκιμή

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Φρανκο Λανάρο για λογαριασμό του Άρη για να δοκιμαστεί από τους «κίτρινους» και αν πείσει τον τεχνικό, Σάκη Τσιώλη τότε αναμένεται να αποκτηθεί.
Ο Αργεντίνος Φράνκο Λανάρο είναι 22 ετών και παίζει ως επιθετικός, ενώ θα είναι και στην αυριανή πρώτη προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Φράνκο Λανάρο έχει αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, και της Τίγκρε, ενώ έχει μείνει ελεύθερος.

Εφιάλτης δίχως τελειωμό για Ρίβερ

Ο εφιάλτης για τη Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζεται. Μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, απειλείται να δώσει όλα τα παιχνίδια της τη νέα σεζόν, χωρίς τον κόσμο της.
Εφιάλτης δίχως τελειωμό για Ρίβερ
Η αργεντίνικη εφημερίδα "Ole" αποκαλύπτει ότι η Ρίβερ θα τιμωρηθεί με 20 αγωνιστικές για τα επεισόδια στον αγώνα μπαράζ με τη Μπελγκράνο!

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Αργεντινής οι "εκατομμυριούχοι" κινδυνεύουν να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών ελέω των επεισοδίων, που είχαν ως απολογισμό 72 τραυματίες, εκ των οποίων 25 αστυνομικοί.

Φαίνεται λοιπόν πως στην Αργεντινή δεν... αστειεύονται με τέτοια θέματα και το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσο "βαριά" θα είναι η "καμπάνα" για την ιστορική ομάδα της Αργεντινής.

«Ο Μαϊκόν μένει!»

Την όρεξη της Ρεάλ Μαδρίτης για τον πελάτη του επιχείρησε να κόψει ο έτερος μάνατζερ του Μαϊκόν. Ο Ρομπέρτο Καλέντα με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα τόνισε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ίντερ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «νερατζούρι».

Παράλληλα ο Καλέντα επιχείρησε να λύσει και την παρεξήγηση που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον έτερο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μπακ, Αντόνιο Καλιέντο.

«Δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα μέχρι στιγμής για τον Μαϊκόν. Έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ίντερ. Όσον αφορά τον Καλιέντο δεν έχω καμία σχέση. Αυτός που επιλέγει σε τέτοιες περιπτώσεις ποιος τον εκπροσωπεί είναι ο Μαϊκόν».

Έμφραγμα ο Καρακούλιας!

Ο μπουκ Βασίλης Καρακούλιας, ο οποίος είναι προφυλακιστέος για την υπόθεση με τα "στημένα", υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στον 'Ευαγγελισμό'!
Έμφραγμα ο Καρακούλιας!
Ο Καρακούλιας, σύμφωνα με τις καταθέσεις διατηρούσε πολύ μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού, με απευθείας πρόσβαση στα παράνομα στοιχήματα της Κίνας μέσω ειδικού μηχανήματος («Κινέζος»).
 

Πάλι μπάχαλα...

Ένταση μεταξύ των ταραξιών και της αστυνομίας σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στο Σύνταγμα.
Πάλι μπάχαλα...
 Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες στα ΜΑΤ, τα οποία απάντησαν με χημικά.
Νωρίτερα η κατάσταση στο Σύνταγμα ήταν ήρεμη, μετά τα επεισόδια που δημιούργησαν για ακόμη μια φορά οι προβοκάτορες οι οποίοι έφεραν εις πέρας το ύποπτο έργο τους. Οι «αγανακτισμένοι» από την πλευρά τους έδωσαν τη δική του μάχη για να κρατήσουν την πλατεία. Μια μάχη που πολλές φορές τους έφερε ανάμεσα σε πέτρες, καδρόνια και χημικά.
Πηγή: newstoday.gr

Γι` αυτήν... ξενυχτάει ο Ροναλντίνιο (photostory)

Τα... βέλη του έρωτα έχουν χτυπήσει (ξανά) τον Ροναλντίνιο, τον οποίο ο φακός απαθανάτισε να μην μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του για την Χουλιάνα Ντινίζ.

Η Φλαμένγκο δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου οι οπαδοί μπορούν να καταγγέλλουν τα νυχτοπερπατήματα του Βραζιλιάνου, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ο «Ντίνιο» έχει έναν πολύ καλό λόγο για να χάνει τον ύπνο του δίπλα στην ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Δείτε και μόνοι σας:
 


"Θα με χαλάσει λες να χάσουμε;"!

Ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης σε συνομιλία του με κάποιον "Κ" δεν δείχνει να... στενοχωριέται ιδιαίτερα για την πιθανότητα ήττας στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Δόξα και εκφράζει την άποψη ότι ο Εθνικός και ο Ιωνικός θα «φύγουν».
"Θα με χαλάσει λες να χάσουμε;"!
Αναλυτικά:
Κ: Που είσαι ρε Τσάκο;
Γ: Ποιος είναι;
Κ: Που είσαι αγόρι μου;
Γ: Ελα τι κάνεις; Κωστή καλα;
Κ: Εντάξει, μια χαρά πας σε όλα.
Γ: Τι νέα;
Κ: Σε όλα πας καλά, μια χαρά. Πρώτος μάγκας γίνεσαι, εμείς από έξω είμαστε.
Γ: Τι λες τώρα, μη λες μαλακίες τώρα. Τι θες να πεις;
Κ: Βλέπω αύριο, δύσκολα είναι να ξέρεις.
Γ: Αύριο;
Κ: Ηλιούπολη - Δόξα, δύσκολα είναι το ματς.
Γ: Για μας;
Κ: Ναι.
Γ: Εντάξει, θα δείξει.
Κ: Καλή ομάδα έχουν αυτοί.
Γ: Εντάξει, στο πρόγραμμα είναι ό, τι είναι. Και να χάσουμε στο πρόγραμμα είναι. Θα με χαλάσει λες;
Κ: Ξέρω' γω.
Γ: Ή θα μπω σε περιπέτεια;
Κ: Όχι, ρε τι περιπέτεια. Γ...σέ τα. Καταρχάς ο Εθνικός και ο Ιωνικός βλέπω να φεύγουν.
Γ: Ε;
Κ: Εθνικός και Ιωνικός βλέπω να σταματάνε.
Γ: Τι θα γίνει στο μεταξύ τους εκεί;
Κ: Εκεί δεν ξέρω, αλλά βλέπω να σταματάνε.
Γ: Ο Παπαζούδης είναι καλός ε;
Κ: Πρώτος παίκτης. Τραυματίστηκε, δεν παίζει.
Γ: Δεν θα παίξει τώρα;
Κ: Τον χτύπησε χθες κατά λάθος ο Βάσι ο μαλάκας
Γ. Δεν θα παίξει με τον Εθνικό, κακό αυτό.
Κ: Ούτε με εσένα.
Γ: Ούτε με εμένα;
Κ: Τον δήλωσαν τιμωρημένο.
Γ: Σε εμένα, που τον δήλωσαν;
Κ: Ναι σε εσένα. Τον δήλωσαν τιμωρημένο γιατί είχε συμπληρώσει κάρτες.
Γ: Ναι.
Κ: Και καπάκι χθες τραυματίστηκε. Σήμερα έτρεχε σε ιατρ...
Γ: Εχεις κανένα καλό εκεί;
Κ: Έχω, ε, καλός ρε.
Γ: Ποιον έχει εκεί;
Κ: Καλός αλλά εντάξει, δεν μπορώ να κάνω σχέδιο, ξέρεις.
Γ: Όχι ρωτάω, ποιον έχεις ρωτάω, δεν θέλω... Δεν σου είπα τίποτα. Ποιον έχεις εκεί;
Κ: Τώρα όχι άστο, δεν...
Γ: Ναι, ποιον έχεις ρωτάω, δεν θέλω να τίποτα. Ποιον έχεις;
Κ: Είμαι, εγώ, τον Κοτταρά, εγώ τον έστειλα εκεί να υπογράψει.
Γ: Ποιον;
Κ: Τον Κοτταρά.
Γ: Ναι.
Κ: Τον φύλακα. Αλλά η δουλειά είναι να σωθείς και τέτοια.
Γ: Τι πράγμα;
Κ: Να σωθείς, να μην παίξεις play out, λέει αν γίνει.
Γ: Για εμένα;
Κ: Ναι. Ο Θρασύβουλος θα χάσει βλέπω μέσα στον Αγροτικό Αστέρα. Γ...σε τα δεν έχουν όρεξη εκεί. Προχθές ήταν τελειωτικό με εσένα.
Γ: Η ισοπαλία.
Κ: Ναι. Είδα όμως μία φάση, εκείνο ήταν πέναλτι να ξέρεις.
Γ: Ναι που την είδες; Στην τηλεόραση την έδειξε; Που την έδειξε;
Κ: Ναι στην ΕΤ3.
Γ: Α τι έδειξε;
Κ: Εδειξε, χέρι ήταν με πρόθεση.
Γ: Ναι τώρα αυτά συμβαίνουν, μπορεί να τύχει.
Κ: Και με είπε ο Σωτήρης ο Παπαζούδης ο δικός μου που ήταν στην κερκίδα, ήταν τραυματίας αυτός, ότι στο τέλος έδωσε ένα αδικαιολόγητο φάουλ ο διαιτητής στο 92.
Γ: Και οι μαλάκες, μαλακιστήκανε, το χάσανε.
Κ: Ο Νικολόπουλος το σούταρε;
Γ: Δεν ξέρω ποιος το σούταρε, αλλά μαλακιστήκανε.
Κ: Ναι, ήταν φάουλ δώρο του διαιτητή. Κατάλαβες; Στο 92. Αυτά.
Γ: Καλά.
Κ: Κάτω είσαι;
Γ: Και στον Εθνικό τι γίνετε; Της π... γίνεται; Τι σου λέει ο δικός σου;
Κ: Ε ναι, της π... το κάγκελο. Κοίταξε αυτοί...
Γ: Λαμόγια είναι αυτοί που πήγαμε τώρα; Τι σου είπε;
Κ: Στον Εθνικό Αστέρα;
Γ: Ναι. Λαμογιοκατάσταση τι σου είπε;
Κ: Ακου τώρα, είναι ο Αδαμάκης, αλλά από πίσω δεν ξέρει κανένας ποιος είναι. Είναι κάποιος του εξωτερικού. Ποιος είναι;
Γ: Ποιος είναι μωρέ. Κανείς δεν είναι, τι μαλάκας είσαι. Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος από πίσω;
Κ: Είναι λέει από πίσω κάποιος.
Γ: Ε εντάξει, ωραία και εσύ μπορείς να πας κάπου και να μην σε πιστεύουν όμως ότι είσαι εσύ.
Κ: Μπράβο. Εγώ πιστεύω ότι δεν αλλάζει το καθεστώς εκεί για να μη πληρώσει υποχρεώσεις του Παπαδόπουλου.
Γ: Έτσι, έτσι.
Κ: Ετσι δεν ειναι Γιώργο;
Γ: Έτσι, έτσι, ναι.
Κ: Και τον Νίκο τώρα...
Γ: Σου λέει ο Παπαδόπουλος, την πήρε αυτός την ομάδα και μεταβιβάζονται οι μετοχές και αφήστε εμένα τώρα και δεν είμαι εγώ και αυτά.
Κ: Και τον φουκαρά τον Παντέλο τώρα, κύριος τώρα.
Γ: Ναι, ναι φυσικά.
Κ: Βοήθα τον να πάρει τα λεφτά τουλάχιστον.
Γ: Π...ιά του κάνανε, τελοσπάντων.
Κ: Αυτά.

Και τα… καφενεία «στέλνουν» τον Σάχα;

εν ήταν μόνο το «βαρύ» συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Σάχα που τον οδήγησαν με ταχείς διαδικασίες εκτός ΑΕΚ. Ρόλο έπαιξαν και οι ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, φήμες που άρχισαν να σκάνε για τα περίεργα σκορ σε ματς που ηττήθηκε η Ένωση…
Και τα… καφενεία «στέλνουν» τον Σάχα;
Ο Σεμπάστιαν Σάχα αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» δεν δύναται να αντέξει το συμβόλαιό του.
Ωστόσο, υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση που επίσπευσε τις διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας τους.
Κάποιες φήμες σε επίπεδο… καφενείου που άρχισαν να λέγονται, όταν έσκασε η υπόθεση με τα στημένα…
Όπως ξέρετε, ο Σάχα είναι πωρωμένος με το στοίχημα! Εδώ λέει στο ματς που έφυγε ο Μπάγεβιτς στο Βόλο (είχε χάσει 3-1 η ΑΕΚ, δεν είχε παίξει), τους ανακοίνωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στα αποδυτήρια για την παραίτησή του και αυτός κοίταγε με μανία το κουπόνι και ποια ματς είχε πιάσει…
Όπως καταλαβαίνετε το πάθος του Σάχα το έμαθαν αρκετοί. Με το που έσκασε το σκάνδαλο με τα στημένα και ότι το θύμα της υπόθεσης είναι η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα πιάστηκε… κορόιδο σε δύο ματς με περίεργα σκορ, δεν άργησαν οι… φωνές κατά παικτών, οι οποίοι φέρονταν ότι είχαν «στήσει» την ομάδα τους.
Προσοχή! Όλα αυτά ήταν συζητήσεις καφενείου. Όχι κάτι επιβεβαιωμένο, αφού μέχρι στιγμής η δικογραφία δεν αποκαλύπτει κάτι τέτοιο.
Ακόμα...
Οι ανεπιβεβαίωτες αυτές φήμες δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της διοίκησης, η οποία μόνο και μόνο στην ιδέα ότι παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να έχει «πιαστεί», επέσπευσε τις διαδικασίες για τη λύση τη συνεργασίας τους. Δηλαδή μπορεί και τα… καφενεία να «έστειλαν» τον… Κινέζο.
Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Αργεντινός που τον θεωρούν τα καφενεία ύποπτο…
Τώρα, αν όντως αληθεύουν όλα αυτά θα το μάθουμε στις αποκαλύψεις που έρχονται κάθε μέρα. 7000 σελίδες δικογραφία είναι αυτή…
Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". sportdog gr

"Aν δεν παίξεις Ξάνθη, σε γά.."

Ο Μάκης Ψωμιάδης λέει σε άγνωστο συνομιλητή του ότι αν ο διαιτητής που θα σφυρίξει σε ένα συγκεκριμένο ματς, δεν σφυρίξει υπέρ της Ξάνθης θα... τον γ...!
"Aν δεν παίξεις Ξάνθη, σε γά.."
Για το ίδιο ματς συνομιλεί κι ο Αχιλλέας Μπέος με επίσης άγνωστο συνομιλητή μισή ώρα αργότερα από την συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη.
Αναλυτικά η συνομιλία
Συνομιλία 'Αγνωστου(Β) με Μάκη Ψωμιάδη (Α)
(31-3-11, 15.20)
Β: Σιδηρόπουλος σε μας, Τσινιάρης στους άλλους λέει ο Διαμαντής. Σιδηρόπουλος σε μας και Τσινιάρης στον Βόλο.
Α: Ότι του' πα έβαλε εντάξει, έβαλε ανθρώπους που να μην τους ελέγχει το κύκλωμα.
Β: Έπρεπε πα να την πέσουμε στον άλλο τον μαλ... εκεί πέρα να δούμε τι σκατά...
Α: Τον (ακατάληπτο) πάρτον τηλέφωνο και πες του είπε ο Ψωμιάδης αν δεν παίξεις Ξάνθη, σε γά... Πες του το στη ψύχρα, γι' αυτό σε έβαλε εκεί πέρα πες του, αν δεν παίξεις Ξάνθη, σε γά...
Μπέος: «Οργανό τους ο Τσινιάρης»
31/3/2011, 16:01:55
Συνομιλία Αχιλλέα Μπέου με άγνωστο
Αχιλλέας: Να ξέρεις...
Αγνωστος: Ποιον έβαλε σε σένα;
Αχιλλέας: Εβαλε αυτόν που είχε αδικήσει αν θυμάσαι τη Ξάνθη με το Λεβαδειακό, τον Τσινιάρη, σπρώχνει τον Αρη ρε 100%.
Αγνωστος: Τον Τσινιάρη που τον έβαλε;
Αχιλλέας: Στο Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη
Αγνωστος: Τον Τσινιάρη σου βαλε έτσι; Οργανό τους.
Αχιλλέας: Ναι, άστο σου λέω. Αστο σου λέω έχω τρελαθεί.
Αγνωστος: Και πάλι μου 'πανε έχουνε βάλει Μάνταλους όλους τους δικούς τους έτσι;
Αχιλλέας: Ολους, όλους Μάνταλους, τους πάντες όλους. Τριτσώνηδες όλους, όλους. Εχουμε πρόβλημα πλέον μ' αυτόν ξέρεις.
Αγνωστος: Τελείωσε τώρα ναι. Εν τω μεταξύ τον Ηλία δεν τον βάζει ποτέ, κατάλαβες τώρα τι σου λέω;
Αχιλλέας: Εχω τρελαθεί μαζί του.
Αγνωστος: Εν τω μεταξύ φοβάμαι μήπως έχει (στήσει;) τίποτα με το μουστάκια εκεί πέρα και μας κάνει καμία πλάκα μέσα κει να τον γα...;
Αχιλλέας: Δε νομίζω μωρέ, όχι. Αλλά άμα γίνει και αυτό είναι καταστροφή να πούμε.
Αγνωστος: Ε βέβαια, γιατί τώρα μας έχουνε στη σφαλιάρα κατάλαβες;
Αχιλλέας: Πω πω το που... δε καταλαβαίνει τίποτα ε; Το πήρα τηλέφωνο έχε υπόψη σου τη Τρίτη το βράδυ.
Αγνωστος: Και;
Αχιλλέας: Και μου λέει αν μπορώ, να του γαμ... ρε μουν... του λέω. Δε κατάλαβα, σου λέω έχω πρόβλημα. Μιλούσε για άλλα πράγματα. Εχω πρόβλημα του λέω και θα το κάνεις, γιατί θα 'χω πρόβλημα μεγάλο.
Αγνωστος: Στον Αρη ποιον έβαλε;
Αχιλλέας: Το Κωνσταντινέα
Αγνωστος: Αρα εκεί πέρα σπρώχνει... ναι. Ολα μια χαρά τα 'χουνε κανονίσει, κατάλαβες τι μουν... είναι;
Αχιλλέας: Γα... το μου... που τον πέταγε, έτσι μου 'ρχεται να φύγω τώρα από την Εθνική και να γυρίσω πίσω, αλλά θα 'ναι στην ΕΠΟ;
Αγνωστος: Δεν ξέρω άμα θα 'ναι
Αχιλλέας: Μη τρελαθώ τώρα δε γίνεται, γάμ... το να ηρεμήσω.

Μπέος και Μαρινάκης για το Άρης-Λάρισα!!


Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία του Αχιλλέα Μπέου στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Άρης-Λάρισα…
Μπέος και Μαρινάκης για το Άρης-Λάρισα!
ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΥ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (26-2-2011, 12:43)
Τον ενημερώνει για το παιχνίδι του Αρη στην Λάρισα ότι έδωσε με παρέμβαση των άλλων. Θα το ξέρει και 100% το απόγευμα.sportdog gr

«Από που κι ως που σε εξευτελίζει ο Μπέος;»

Μάκης Ψωμιάδης και Νικόλας Πατέρας μιλάνε για τον Αχιλλέα Μπέο και τον Σοφοκλή Πιλάβιο…
«Από που κι ως που σε εξευτελίζει ο Μπέος;»
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ (Α) ΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ (Β) (26-4-2011, 18:01)
Ο Β τον ενημερώνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία “λέει στον Πιλάβιο να μαζέψει τους εισαγγελείς που τους καλούν για δυσφήμιση του αθλήματος”.
Β: Λεω να τον πάρω ένα τηλέφωνο, να του πω: “Να σου πω ρε καραγκιόζη μήπως...” να του επιβάλλω να βγάλει μια ανακοίνωση εναντίον του Μπεου, αλλιώς θα τον τρομοκρατήσω ότι θα τον κάνω ρόμπα και αυτόν.
Α: Ναι, πάρτον και πέστου “Αν δεν βγάλεις τώρα, θα γίνει της π...! Από που κι ως που σε εξευτελίζει ο Μπέος;”
Β: Δεν είναι μόνο αυτό, τώρα τι γίνεται; Πήρε αέρα ο Μπέος, επειδή φωνάξανε τον Μαρινάκη στη Λίγκα μ..... του Πιλάβιου αυτή... ξέρεις, για την υπόθεση του Καραϊσκάκη. Αντί για να δικαστεί από την ΕΠΟ...
Α: Το ξέρω, το πήγαινε εκεί. Αλλη μ....!
Β: Και τώρα που καλέσανε τον Μπέο, παει κι ο Μπέος να κάνει τον μάγκα. Τέλος πάντων, θα μιλήσω μαζί του να του πω, Μίλησες μαζί του καθόλου;
Α: Ναι, μίλησα και του είπα: ”Είναι εντολή του Νίκου, ό,τι χρειαστείς βγαίνει φόρα παρτίδα εγώ¨και με ευχαρίστησε.

πηγή: sportdog.gr

«Μάκη, δύο αδέρφια έχω, εσένα και τον Πατέρα»

Διαβάστε τις συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νικόλα Πατέρα, με τον τελευταίο να προτρέπει τον Αχιλλέα Μπέο να πει στον «ισχυρό άνδρα» της Καβάλας: ««Μάκη, δύο αδέρφια έχω, εσένα και τον Πατέρα»…
«Μάκη, δύο αδέρφια έχω, εσένα και τον Πατέρα»
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ (Α) ΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ (Β)
Αρχικά ανταλλάσσουν ευχές για το Πάσχα
Β: Σου ήρθε ο ψηλός;
Α: Θα έρθει τώρα από εδώ.
Β: Ακου να σου πω, του είπα το εξής. Μου λεει “Αμα βγει πάλι να με βρίσει ο Μπέος την Πέμπτη που θα κάνει τη συνέντευξή του;” και του λεω: “Θα πεις στον Μάκη: “Μάκη, δύο αδέρφια έχω, εσένα και τον Πατέρα. Αμα βγει να μου κάνει επίθεση την Πέμπτη...” θα βγει να τον ξεπατώσει ο Μάκης” γιατί αυτός λεει, θα πάει στην Κύπρο. Μου λεει “Δεν κωλώνει;”, του λεω “Ποιος να κωλώσει ρε μ....Ο Ψωμιάδης;”
Α: Τώρα, επί τόπου, επί τόπου, επί τόπου
Β: Του λεω “Που να κωλώσει;” Αμα το πει, πες του “Αστο πάνω μου”
Α: Αστο πάνω μου, δημόσια θα τον γ....”
Β: Κατάλαβες; Μου είπε ότι θα σου 'ρθει από εκεί.
Α: Ναι, θα έρθει από δω.
πηγή: sportdog.gr

«Ευτυχισμένοι Κάλα, Χοσέ Κάρλος»

O μάνατζερ των δύο παικτών Εμίλιο Ντε λα Ρίβα, όχι μόνο επιβεβαίωσε την πληροφορία περί συμφωνίας της ΑΕΚ με Χοσέ Κάρλος και Κάλα, αλλά τόνισε ότι και δύο παίκτες είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτή την εξέλιξη και τον ερχομό τους στην ΑΕΚ:
«Ευτυχισμένοι Κάλα, Χοσέ Κάρλος»
"Ναι, ήρθαμε σε συμφωνία με την ΑΕΚ! Είναι οριστικό! Οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος είναι παίκτες της ΑΕΚ. Και οι δύο είναι πάρα πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την εξέλιξη. Είναι ενθουσιασμένοι που θα έρθουν στην ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: aek365.gr

Για Κούρτσι και Ολυμπιακό γράφουν οι Ιταλοί!!

Το όνομα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζιανλούκα Κούρτσι εμπλέκουν ιταλικά μέσα, επισημαίνοντας ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας που επέστρεψε στη Ρώμη μετά το δανεισμό του στη Σαμπντόρια δεν είναι στις βασικές επιλογές των «τζιαλορόσι» και θα μπορούσε να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα, μεταξύ αυτών και στον Ολυμπιακό.
Για Κούρτσι και Ολυμπιακό γράφουν οι Ιταλοί
Προς το παρόν, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει στην Ιταλία η Νοβάρα και η Βιτσέντσα ομάδες που δύσκολα θα ικανοποιούσαν τον 26χρονο τερματοφύλακα που παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο τα δύο τελευταία χρόνια, και για αυτό η προοπτική του Ολυμπιακού είναι πιθανό να του κινήσει το ενδιαφέρον.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι σύντομα – τις επόμενες δηλαδή ημέρες – θα ξεκαθαρίσει το θέμα, και θα φανεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον δανεισμού από την πειραϊκή ΠΑΕ.
Πηγή: katimagiko.gr

«Θυσιάστηκε για να κάνει τον φίλο στον Βαγγέλη…»

Σε δύο νέους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας από την δικογραφία του σκανδάλου των στημένων αγώνων, ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει για την συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, για τις κόντρες του με όλες τις ομάδες, αλλά και για το παιχνίδι της Καβάλας με τον Βόλο.

«Θυσιάστηκε για να κάνει τον φίλο στον Βαγγέλη…»
Αναλυτικά:

Ο Ηλίας ("Β") συνομιλεί με τον Μάκη Ψωμιάδη ("Α") (Η συνομιλία λαμβάνει χώρα στις 17/3)
Α: Έλα καρδιά μου.
Β: Τα διάλυσες όλα, τα διάλυσες!... (γέλια) ....
Α: Ποια ρε μ......;
Β: Ο δικός μου τα διάλυσε όλα, την έχυσε την καρδάρα!
Α: Τι έκανε ρε ο μ......; Κυνήγαγε τον φίλαθλο στην κερκίδα και τον έδειχνε η τηλεόραση;
Β: Πρόεδρε, όταν τα βάζεις με όλο τον κόσμο, κάποιο παλούκι θα σου μπει στον κ....! Δεν γίνεται!
Α: Του πήρανε τη φωνή, του έλεγε: "Της μάνας σου το μ..... !" και τέτοια.
Β: ..... (γέλια) ...... Ε, τελείωσε, νομίζω ότι έχει τελειώσει από εκεί η ιστορία. Δεν ξέρω μήπως το έκανε και επίτηδες ο ίδιος για ηρωική έξοδο, αλλά το ένα λάθος μετά το άλλο να πούμε. Όταν περνάς πολλά παλούκια, κάποιο θα σου κάτσει στον κ................, δεν το γλυτώνεις. Δεν μπορεί να τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, πρόεδρε.
Α: Καλά, δεν περίμενε αυτός ότι δεν θα προβληθεί (ή προκριθεί).
Β: Σώπα μωρέ, όχι, δεν υπήρχε περίπτωση. Εγώ νομίζω ότι ήτανε στο να μην πάει προς τα εκεί, γιατί μπορεί να.... δε θέλω τώρα να σου λέω από το τηλέφωνο, αλλά μπορεί να το έκανε κι επίτηδες για ηρωική έξοδο από κει, δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του.
Α: Ποιο μωρέ; Το τελικό;
Β: Σιγά μωρέ τον πολυέλαιο.
Α: Δεν έχει ξαναπαίξει τελικό.
Β: Και λοιπόν τι έγινε; Από την άλλη μεριά μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις του να σηκωθεί να φύγει από κει πέρα, να μαζευτεί κάτω, στη Νέα Σμύρνη, ξερω 'γω, λέω...
Α: Ναι.
Β: Γιατί αυτή η ομάδα είναι διαλυμένη, δεν έχει ούτε πρόεδρο ούτε τίποτα. Λέω εγώ τώρα, κάνω εικασίες, γιατί δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του μέσα, τι μπορεί να σκέφτεται. Δεν λειτουργείς πάντως έτσι ως πρόεδρος και σε κάθε περίπτωση δεν είσαι τσακωμένος με όποιον μιλάει ελληνικά, έτσι; Με τον Ατρόμητο τσακωμένος, με τη Λάρισα τσακωμένος, με τον Παναθηναϊκό τσακωμένος, δηλαδή και μ'αυτόν που νομίζει ότι έχει φίλο, δεν ξέρω αν είναι και φίλος του πολύ καλός.
Α: Δε νομίζω να τον έχει τώρα από δίπλα. Έχουν πέσει όλοι πάνω του: "Απομάκρυνέ τον".
Β: Δεν μπορεί να είσαι μόνος σου, θα σε φάνε τα λιοντάρια, δε γίνεται. Και τα βάζεις με την πολιτεία έτσι;
Α: Το χειρότερο απ'όλα.
Β: Και εκείνοι δε μασάνε, θα σε σκίσουνε.
Α: Σε πήρε κανά τηλέφωνο χθες;
Β: Όχι, χθες δεν με πήρε. Θα τον αφήσω 2-3 μέρες, θα μιλήσω μετά, γιατί τώρα είναι... πεθαίνει και ο πατέρας του από καρκίνο και είναι... του έχουν πέσει όλα πάνω τώρα. Δεν είναι οι καλύτερές του μέρες. Τέλος πάντων, εσύ είσαι εντάξει, έτσι;
Α: Καλά είμαι.
Β: Ok, θα τα πούμε.
Α: Σ'αγαπώ, γεια.

Άγνωστος ("Β") συνομιλεί με τον Μάκη Ψωμιάδη ("Α") ((Η συνομιλία λαμβάνει χώρα στις 17/3)
 Αρχικά αναφέρονται στην κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ανέβει στις κερκίδες και ο "Β" επισημαίνει ότι "έχει πεθάνει" διότι η ομάδα του δεν προκρίθηκε στον τελικό.Ο "Α" τονίζει ότι ο Ατρόμητος δεν έπαιξε καθόλου και ο "Β" συμπληρώνει: "Ναι, αλλά ξέρεις τί είχε γίνει; Επειδή είχε κάνει τη φασαρία ο άλλος με τα φάρμακα, ο Σπανός και είπε στον Μπέο ότι θα κάνουν εξετάσεις αίματος πριν το παιχνίδι οι παίκτες, πιστεύω ότι δεν τους έδωσε φάρμακα ο Ζαχαρογιάννης, γιατί κάποια στιγμή κλατάρανε στο τέλος. Τους είδες που πέφτανε κάτω του Ολυμπιακού Βόλου; Πιστεύω ότι κάτι έχει γίνει εκεί πέρα, δεν τράβηξε καθόλου η ομάδα του Αχιλλέα." Ο "Α" λέει ότι δεν το νομίζει και πιστεύει ότι έγιναν επεισόδια γιατί δεν έκανε καινούριο συμβόλαιο με τον Καπετάνο και γενικότερα γιατί τα έχει κάνει "μπουρδέλο". Ο "Β" συμπληρώνει ότι άλλο ένα πρόβλημα ήταν ότι τσακώθηκε με τον προπονητή μετά τη Λάρισα.
 Ακολουθεί αποκειμενογράφηση:
 Α: Χθες τι έγινε με τον Σοφοκλή εκεί πέρα; Έμαθες; Εκεί που πήγε.
Β: Μου είπε ότι πήγε, ότι τον ρώτησε γενικόλογα ο άλλος, αυτά μόνο.
Α: Δε βγήκε τίποτε...
Β: Ο Σοφοκλής είπε ότι θα υπάρχει εξέλιξη με τον χονδρό.
Α: Ναι;
Β: Έτσι πιστεύει, αλλά μου λέει ότι δεν του ανοιγότανε ο εισαγγελέας. Τι να σου πω τώρα; Εξαρτάται πιο πολύ, να σου πω τώρα Μάκη, από το τί έχει πει ο Δαλούκας.
Α: Μάθαμε τι έχει πει;
Β: Πού να ξέρουμε; Αφού δεν τα δίνουν σε κανέναν.
Α: Δεν μπορεί να μην έχει πει ότι τον απειλούσε και τέτοια.
Β: Και τι είναι; Η απειλή τι είναι ρε Μάκη; Άμα πει: "Μ'απειλούσε να βοηθήσω τον Άρη." μετράει; Μπορεί κιόλας, δεν ξέρω οικονομικά. Που είσαι, Ψυχικό;
Α: Καβάλα ρε, είμαι 4 μέρες εδώ.
Β: Πότε παίζεις;
Α: Κυριακή.
Β: Με ποιόν;
Α: Με τον Βόλο. Γι 'αυτό είμαι εδώ.
Β: Αγόρι μου! Θα βάλεις το καρφί στο φέρετρο;
Α: Για να δούμε.
Β: Εκτός αν έρθει να σου δώσει τίποτα φράγκα και σου πει! ......... (γέλια)...............
Α: Ναι, απ'αυτά που δεν έχει.
Β: Που σου χρωστάω ακόμα τα 50! ........... (γέλια)
Α: Τα 50 μας χρωστάει. Τέλος πάντων, εγώ δεν πιστεύω ότι θα έρθει κιόλας. Μετά το χθεσινό δεν πιστεύω ότι θα έρθει.
Β: Λες; Κατατρεγμένος πάντως ο π........., έτσι;
Α: Δεν το πιστεύω ότι θα έρθει εδώ με τίποτα.
Β: Αφού τα έβαλε με μένα και με σένα, καλά να πάθει.
Α: Να σου πω και κάτι, το παιδί θυσιάστηκε για τη μισαλλοδοξία του να κάνει τον φίλο στον Βαγγέλη.
Β: Μπα! Πάντα έτσι ήτανε ρε Μάκη. Και πέρυσι, όταν ήτανε στη Β' Εθνική, που ερχότανε και ζήταγε βοήθεια ήταν πάντα αλαζόνας, πάντα ψεύτης και πάντα πολυλογάς! Για όλους μίλαγε! Εγώ και εσύ μπορεί να λέμε 5 πράγματα για να περνάει η ώρα μας, για κουτσομπολιό, για να γελάμε, αλλά δεν τα λέμε μετά πιο έξω.
Α: Και λάσπη δε ρίχνουμε. Αυτός έριχνε πάρα πολύ λάσπη για όλο τον κόσμο.
Β: Ρε άκουσες τι είπε ο μ.........; Ότι ο Πατέρας πήγε έναντια στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.
Α: Αυτά ξέρεις, είναι του αλλουνού.
Β: Όχι, άλλο λέω. Ρε μ..............., ολόκληρο Βαρδινογιάννη ίσο (;) το Μαρινάκη, οπότε μόνο και μόνο που το λες αυτό γίνεσαι ρεζίλι.
Α: Αυτά τώρα κάθονται και τα συζητάνε ο Κανελλόπουλος, ο άλλος και αυτός και (ακατάληπτο) το πως θα ρίξουνε λάσπη. Δεν σταματάνε κιόλας, είναι μ........... οι άνθρωποι!
Β: Όπως είπε και ο Σοφοκλής: "Εσύ παίζεις σκάκι και αυτοί τάβλι." Νομίζει τώρα ο Αχιλλέας ότι μπορεί να τα βάλει με σένα. Την Κυριακή εγώ σου λέω ότι θα έρθει πάνω και θυμίσου, θα σου κάνει και τσαμπουκά.
Α: Δεν κάνει τσαμπουκά με τίποτα, τσαμπουκά δεν μπορεί να κάνει και δε θα έχει και μπράβους.
Β: Ξέρεις γιατί πιστεύω ότι θα σου κάνει; Γιατί είναι η τελευταία του ευκαιρία μετά τη χθεσινή του ξεφτίλα να το παίξει μάγκας. Άντε τα λέμε.
Α: Άντε φιλάκια, γεια.
πηγή: sportdog.gr

«Μπαλάκι» στην ΕΠΟ η ευθύνη για ΟΦΗ, Τρίκαλα από τη Λίγκα…!!

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League, ωστόσο ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της πως θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είναι αρμόδια για το συγκεκριμένο θέμα. Ικανοποίηση στον ΟΦΗ μετά την διευκρινιστική ανακοίνωση της Λίγκας.
«Μπαλάκι» στην ΕΠΟ η ευθύνη για ΟΦΗ, Τρίκαλα από τη Λίγκα…
Αποφάσεις του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Super League
Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:
1.Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αποφάνθηκε ότι διατηρεί σε ισχύ την προηγούμενη απόφασή της επί των κριτηρίων αδειοδότησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Super League διευκρινίζει ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίσει επί του θέματος.
2. Αποφασίστηκε ότι στο επόμενο Δ.Σ., που ορίστηκε για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα συζητηθεί το θέμα της επικύρωσης της Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.
3. Επικυρώθηκαν οι Βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής ΟΠΑΠ.

"Μόνο όταν πηγαίνεις εσύ και του βάζεις χέρι, συνέρχεται αυτός"...!!

Διαβάστε τους διαλόγους του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νικόλα Πατέρα για τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά επίσης με τον γιο του και έναν "Αντρέα"...
"Μόνο όταν πηγαίνεις εσύ και του βάζεις χέρι, συνέρχεται αυτός"...
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Αντρέα (Β’)
S/N: 4984, Έναρξη: 17:50 (27.04.2011)
Αρχικά ανταλλάζουν ευχές.
Α: Τι πρόβλημα έχουμε τώρα; Που βρισκόμαστε;
Β: Εκεί που είχαμε μείνει, στα ίδια.
Α: Σε καλέσανε αυτά τα μ… τίποτε;
Β: Όχι, φίλε, τίποτα.
Α: Όχι, έ;
Β: Τίποτα, τίποτα. Έχω πάθει πλάκα να πούμε.
Α: Κάτσε να βάλω πλάτη κι εγώ τώρα, γιατί το έχω πάρει επί προσωπικού. Να πάνε να γ…! Εσύ τα χαρτιά που σου είπα τα κρατάς αυτά; Με τον Πανιώνιο, με τις άλλες τις ομάδες αυτά τα χαρτιά που σου δώσανε τα κρατάς;
Β: Αυτά του Πανιωνίου πρέπει να τα έχω. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να τα έχω.
Α: Του πανιωνίου που τα ‘χεις τι είναι αυτή Η περσινή;
Β: Όχι, μέσα στον Ιανουάριο έληγε.
Α: Τι ψεύτικη, τι πλαστότητα είχε του Πανιωνίου;
Β: Δεν είχε πλαστότητα, ήταν ότι έληγε μέσα στον Ιανουάριο, 4 Ιανουαρίου έληγε.
Α: Α, μάλιστα. Και σου δώσανε εσένα μετά, έτσι;
Β: Ε ναι.
Α: Στον Ηρακλή τις κάνανε (ή κάνατε) στις 10 του μηνός; Πότε;
Β: Κάτι τέτοιο, μετά τις 10.
Α: Και έληγε 4 αυτό που σου δώσανε.
Β: Μπράβο, αυτό είναι το θέμα με τον Πανιώνιο.
Α: Κατάλαβα. Να σου πω, εγώ είμαι στην Καβάλα, θα κατέβω αύριο, να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, έτσι;
Β: Αδερφέ θα το ‘θελα. Ποιος είναι ο δικηγόρος; Πώς τον είπες ρε φίλε;
Α: Ρε σου ‘πα, τον καλύτερο δικηγόρο θα σου βάλω και δε θα δώσεις και τίποτα. Άστα πάνω μου να πούμε.
Β: Πώς τον είπες;
Α: Στάθης. Είναι ό,τι καλύτερο. Ό,τι σου έχω πει, αυτό θα κάνεις, εντάξει; Και κράτα όλα σου τα χαρτιά και μη λες ότι έχεις τίποτα χαρτιά.
Β: Έγινε φίλε, ευχαριστώ.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Σοφοκλή Πιλάβιο (Β’)
S/N: 5000, Έναρξη: 21:23 (27.04.2011)
Ο Β’ αναφέρει ότι βρίσκεται στην Κύπρο, ότι αύριο θα επιστρέψει και ότι το μεσημέρι θα βρίσκεται στο γραφείο του. Ο Α’ του λέει ότι θα βρίσκεται κι αυτός αυτό το μεσημέρι στην Αθήνα και αναφέρει ότι θα περάσει από το γραφείο του Β’. Ο Α’ αναφέρει ότι πήγε στο Χαριλάο για το τελευταίο ματς μεταξύ του Άρη και της Καβάλας και ότι εκεί συνάντησε τον Κόντη και τον Αθανασιάδη. Ο Α’ τον ενημερώνει ότι ο Κόντης και ο Αθανασιάδης άρχισαν να μιλούν εναντίον του Πιλάβιου, διότι η ΕΠΟ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι οι ασφαλιστικές του Πανιωνίου είναι νόμιμες, ενώ αυτοί έχουν στοιχεία ότι οι ασφαλιστικές ήταν ληγμένες. Ο Α’ λέει ότι κατεύνασε τα πνεύματα και ο Β’ τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Ο Β’ λέει ότι, αν έχουν στοιχεία, θα πρέπει να τα δώσουν στην ΕΠΟ και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ενημερωθεί γι’ αυτή την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Θα τα πουν από κοντά αύριο.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Νίκο Πατέρα (Β)
S/N: 5007, Έναρξη: 22:34 (27.04.2011)
Α: Πήγα είδα και τον Κόντη σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Του είπα τι να κάνει, γιατί όντως εκεί στον πανιώνιο πήρα να πούμε, είναι ψεύτικη… όχι ψεύτικη, έχει λήξει η ασφαλιστική που είχανε καταθέσει. Έληγε 4 του μηνός και αυτοί κάνανε μεταγραφές 15.
Β: Και τι κάνανε; Το αλλάξανε τώρα;
Α: Γιατί έβγαλε μία ανακοίνωση η ΕΠΟ… μου έκανε εντύπωση, πήρα τον Σοφοκλή, δεν ήξερε ότι έβγαλε η ΕΠΟ ανακοίνωση, Πως γίνεται ρε π… να βγάζουν ανακοίνωση, να λέει ότι ήτανε σωστή του Πανιωνίου χωρίς να ξέρει ο Σοφοκλής;
Β: Μήπως σου λέει ψέματα; Μήπως ήξερε και μας δουλεύει;
Α: Μου είπε: «Δεν το ξέρω, θα τη δω.» και τέτοια. Του λέω: «Πρόσεχε το θέμα του Άρη.» και έτσι και αλλιώς.
Β: Πού είσαι εσύ;
Α: Πάνω, εγώ έρχομαι. Αυτός έρχεται αύριο, μου είπε ότι μετά το μεσημέρι θα είναι στο γραφείο και θα πάνω από εκεί να δω τι γίνεται.
Β: Ωραία,.
Α: Εσύ τι κάνεις;
Β: Τίποτα. Μόνο όταν πηγαίνεις εσύ και του βάζεις χέρι, συνέρχεται αυτός. Μόνο όταν τον βλέπεις face to face αλλιώς είναι…
Α: Από το αεροδρόμιο θα πάω κατευθείαν εκεί. Στις 12 πετάω, στις 13:30 θα είμαι εκεί.
Β: Ναι, γιατί το πράγμα βλέπω πάλι να παρεκτρέπεται και πηγαίνει προς αλλού.
Α: Πάνε να τον εκβιάσουνε.
Β: Ναι.
Α: Κατάλαβες; Με τραμπουκισμό γίνεται η ιστορία. Δηλαδή τον έχουμε μελετημένο καλά, ξέρουνε που πονάει, ποιο είναι το αδύνατο σημείο και εκεί το χειρίζονται. Δηλαδή στην απειλή, κατάλαβες;
Β: Μπορεί και αν είναι έτσι, αλλά κι αυτός από την άλλη μεριά, άμα είναι έτσι, γιατί δε σου ζητάει βοήθεια; Γιατί δε μου το λέει εμένα;
Α: Δεν το ξέρω.
Β: Πάρε με αύριο μετά από κει
Α: Θα σε πάρω. Εντάξει αγάπη μου;
Β: Καλό ταξίδι. Άντε γεια.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Σταύρο (Β, γιος του)
S/N: 5019, Έναρξη: 11:04 (28.04.2011)
Αρχικά συζητούν για θέματα άνευ ενδιαφέροντος. Ο Α΄ ενημερώνει τον Β’ ότι θα ταξιδέψει σήμερα αεροπορικώς στην Αθήνα.
Α: Κατεβαίνω, πρέπει να πάω να δω Πιλάβιους, να πάω να δω έτσι…
Β: Ok.
Α: Χεσμένοι είναι, θέλουν να με δούνε.
Β: Ποιοι;
Α: Αυτός ο Πιλάβιος εκεί, τον απειλεί ο Μπέος…
Β: Ο Μπέος;
Α: Ναι. Με πήρε χθες ο άλλος και μου λέει θα με δει κι ο Μαρινάκης, ε;
Β: Ναι;
Α: Θα μίλαγε με τον Βαλβέρδε χθες και θα με έβλεπε σήμερα να μου πει τι έτσι τι αλλιώς.
Β: Α ναι, εντάξει.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) στον Σταύρο (Β, γιός του)
S/N: 5050, Έναρξη: 15:44 (28.04.2011)
Αρχικά συζητούν για θέματα άνευ ενδιαφέροντος. Ο Α’ ενημερώνει τον Β’ ότι θα περάσει τώρα από την ΕΠΟ για να μάθει ό,τι μπορέσει από τον Πιλάβιο και στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Κόντη.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από την Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Νίκο Πατέρα (Β’)
S/N: 5054, Έναρξη: 16:35 (27.04.2011)
Ο Α’ αναφέρει ότι μόλις βγήκε από το γραφείο του (προφανώς του Πιλάβιου). Ο Β’ του λέει ότι έχει μία συνάντηση τώρα και ζητάει από τον Α’ να περάσει από το γραφείο του στις 18:15.

πηγή: sportdog.gr

«Τα τακτοποιούν για να πάρει ο Γιώργος την ομάδα το καλοκαίρι»

Νέοι διάλογοι βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης. Σε έναν από αυτούς ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει με τον Λουκά Σιότροπο για τον Πανιώνιο και τις εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά του συλλόγου.

«Τα τακτοποιούν για να πάρει ο Γιώργος την ομάδα το καλοκαίρι»
Αναλυτικά:

22/1/2011, 13:47:16
Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Λουκά
Αχιλλέας:Τι γίνεται Λουκά; Άντε πάρε ταξί και έλα στο ξενοδοχείο. Τσολακάκης, Κουτελάκης και Λάζαρος, έλα να γίνει της π#υτ@νας.
Λουκάς:Όχι μωρέ, γ@μησέ τους.
Αχιλλέας:Γιατί;
Λουκάς: Άσε μωρέ. Εγώ έλεγα μήπως έρθω στο γήπεδο το βράδυ. Μπορείς να με βάλεις;
Αχιλλέας:Ε βέβαια, δεν το συζητάμε.
Λουκάς:Να σε πάρω κατά τις 17:00 να σου πω;
Αχιλλέας:Θα πάρει στο 2 γιατί μπορεί εγώ να είμαι μέσα στην ομάδα και αυτά, είναι η κυρία Θεοδώρου, αυτή που είναι στα τέτοια. Θα της έχω πει ήδη για εσένα.
Λουκάς: Αν είναι να έρθω μ' έναν φίλο μου.
Αχιλλέας: Ναι, πες 2 άτομα, ο Λουκάς, ο Σιότροπος είμαι.
Λουκάς:Το τηλέφωνο αυτό, στο τέλος 2;
Αχιλλέας:Ναι αντί για 9, βάλε 2.
Λουκάς: Ωραία.
Αχιλλέας: Τι γίνεται άλλο; Τον πήραν τον Γεωργιανό;
Λουκάς: Πες τους εκεί στο Τσολακάκη που κάνει οικονομία.
Αχιλλέας: Τι φταίει ο Τσολακάκης για τους παίκτες;
Λουκάς: Ρε παιδάκι μου δεν μπορεί να πει μια κουβέντα; Να κοίταξε να δεις που πάμε, δηλαδή πες του ότι πέφτουμε κατηγορία, έχουμε 300.000 συμβόλαιο;
Αχιλλέας:Τους είπα εγώ ότι στο Βόλο δεν έχω 250.000 συμβόλαιο.
Λουκάς: Α τους τα είπες;
Αχιλλέας: Ναι τους είπα τώρα εδώ. Για να μην καρφωθώ στα 300.
Λουκάς:Ναι σωστό. Μ@λάκα είναι δυνατόν; Όταν το αριστερό σου μπακ έχει 300.000, δηλαδή οι άλλοι, το σέντερ φορ τι θα έχει; 3.000.000;
Αχιλλέας:Και το αμυντικό χαφ, πόσα θα δώσεις;
Λουκάς: Τι πράγμα είναι αυτό;
Αχιλλέας: Ο Χάρης εμένα μου είπαν τώρα ότι τακτοποιούν την υπόθεση όλη για να πάρει ο Γιώργος την ομάδα το καλοκαίρι.
Λουκάς:Ναι, ναι.
Αχιλλέας:Τι ναι;
Λουκάς:Να αναλάβει.
Αχιλλέας:Έτσι μου είπαν, ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής θα πάρει την ομάδα το καλοκαίρι αυτός. Αλλά το θέμα είναι τώρα, εδώ στις εκλογές τι θα γίνει.
Λουκάς: Ποιες εκλογές;
Αχιλλέας:Του ερασιτέχνη.
Λουκάς: Πότε έχει εκλογές;
Αχιλλέας: Έχει το Πάσχα μου φαίνεται.
Λουκάς:Έχουν οριστεί δηλαδή; Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν;
Αχιλλέας:Ναι, είναι υποχρεωμένοι αλλιώς πέφτουνε.
Λουκάς:Και τι ποιος, υπάρχει περίπτωση να κατέβει κανάς άλλος;
Αχιλλέας:Ναι, γίνεται κίνηση, κάνουν κίνηση αυτοί οι Ζαμάνιδες, Λάζαροι, @ρχίδι@. Δεν ξέρω αν είναι και ο Κουτελάκης μαζί τους, να διώξουν τον Βεντούρη.
Λουκάς:Α, ναι;
Αχιλλέας:Ναι, ναι. Καλά που είσαι; Τα ξέρω εγώ αυτά και δεν τα ξέρεις εσύ;
Λουκάς: Δεν ασχολήθηκα εγώ μ' αυτό το πράγμα.
Αχιλλέας: Άμα θες, έλα να πιούμε καφέ.
πηγή: sportdog.gr

Νέοι διάλογοι Μπέου με Μαρινάκη!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή για την ακρίβεια ένας «άγνωστος» που συνομιλεί με τον Αχιλλέα Μπέο και αναφέρει τον εαυτό του ως πρόεδρο της Super League, μιλάει στις 22/1 για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και για άλλα…
Νέοι διάλογοι Μπέου με Μαρινάκη!
Άγνωστος (κάποια στιγμή αναφέρεται ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας) καλεί τον Αχιλλέα Μπέο (22/1)

Άγνωστος: Τί έγινε;
Αχιλλέας: Όλα καλά, εντάξει.
Άγνωστος: Μπήκες; Εντάξει όλα έτσι;
Αχιλλέας: Ναι ήρθε ο παρατ....
Άγνωστος: Ναι γιατί μίλησα με τον παρατηρητή, μπράβο.
Αχιλλέας: Να σου πω κάτι, θα περάσει η Ξάνθη με το καφενείο του ΠΑΟΚ (δεν ακούγεται καλά)
Άγνωστος: Δεν άκουσα.
Αχιλλέας: Το καφενείο ο ΠΑΟΚ, τον ισοφάρισε η Ξάνθη.
Άγνωστος: Ναι; Τελείωσε;
Αχιλλέας: Όχι, θέλει.
Άγνωστος: Γιατί εγώ βλέπω την Κέρκυρα.
Αχιλλέας: 0-0;
Άγνωστος: Ναι, ε τι, τους γάμ@σε, στο πρώτο ημίχρονο τους γά@@σε.
Αχιλλέας: Ναι.
Άγνωστος: Κατάλαβες;
Αχιλλέας: Αφού το είπαμε ρε παιδί μου, δεν έκανε ούτε ανακοίνωση ούτε τίποτα.
Άγνωστος: Με συγχωρείς πρέπει να μιλάμε στους παρατηρητές; Πρέπει να μιλάμε, να δίνω εγώ εντολή σαν πρόεδρος της σουπερλίγκας για να γίνεται δουλειά δηλαδή;
Αχιλλέας: Όχι ρε ποτέ. Κακώς γίνεται. Αυτό θα το πούμε την άλλη φορά.
Άγνωστος: Έτσι.
Αχιλλέας: Άντε γεια.

Άγνωστος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο (22/1)

Αχιλλέας: Πολύ μ@@ί, έχει φέρει πάνω από 30 μπράβους.
Άγνωστος: Γνωρίζω, μου το έγραψε τώρα ο Μπαϊρακτάρης ο δικηγόρος μου.
Αχιλλέας: Ναι και τους έχει βάλει δίπλα στο μπου που θα κάτσω εγώ.
Άγνωστος: Ναι.
Αχιλλέας: Και έχουν φέρει και τον Γιαννακόπουλο, να δεις τι καραγκιόζης είναι.
Άγνωστος: Ποιον Γιαννακόπουλο;
Αχιλλέας: Τον Μπράβο, τον Διονύση.
Άγνωστος: Τί είναι αυτός;
Αχιλλέας: Τα αρ@@@@α μου. Μασάω τώρα εγώ από τους καραγκιόζηδες; Ας κάνουν κάτι και θα δεις τι έχει να γίνει.
Άγνωστος: Πάντως να σου πω κάτι, αυτά δεν έχουν ξαναγίνει στα γήπεδα έτσι;
Αχιλλέας: Ποτέ, μόνο αυτό το μ@@@@@@νο το κάνει.
Άγνωστος: Και ο άλλος ο μαλ@@ας. Να πάρω τον παπά ένα τηλέφωνο;
Αχιλλέας: Όχι μωρέ άστους, δεν πειράζει. Ντροπή.
Άγνωστος: Αυτός ξέρεις τί θέλει; Να τον ξεβρακώσουμε μέσα στη σουπερλίγκα στο δωμάτιο.
Αχιλλέας: Γ@@@@έ το, άστους. Θα τα πούμε γεια.
πηγή: sportdog.gr

Ποιος… πρόδωσε τον Μπέο;

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται σε φυλακή του Ναυπλίου και αισθάνεται… προδομένος για αυτό, αφού είχε πάρει την υπόσχεση πως δεν θα τον «ακουμπήσει» κανείς για πέντε χρόνια.

Ποιος… πρόδωσε τον Μπέο;
Στην χρονιά που μας πέρασε, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν …ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλοτε θετικός, με την φοβερή ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και άλλοτε αρνητικός, με τις συνεχείς προκλήσεις προς τους αντιπάλους του. Οι αρχές όμως, σύμφωνα με την δικογραφία, προδίδουν και άλλες κατηγορίες στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Βόλου, ο οποίος ωστόσο αρνείται τα πάντα. Αυτό έκανε και στην απολογία του στον ανακριτή το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο δεν τον έπεισε και έτσι κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Αυτό που προκαλεί όμως μεγαλύτερη εντύπωση σε όλους, είναι το γιατί ο Μπέος ήταν τόσο προκλητικός τους τελευταίους μήνες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η δήλωσή μία ημέρα πριν την σύλληψή του, όταν είχε πει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής: «εγώ πίνω καφέ στην Πλατεία Ελευθερίας, αν θέλετε ελάτε να με συλλάβετε».

Στα δημοσιογραφικά γραφεία λοιπόν, εδώ και καιρό κυκλοφορούν κάποιες φήμες, ενώ στην εφημερίδα Goal προ ημερών γράφτηκε το εξής: «Πολλοί αναρωτιούνται πώς την έπαθε έτσι, καταλήγοντας στο ότι το... έξυπνο πουλί από τη µύτη πιάνεται. Στις αρχές, λοιπόν, του περασµένου καλοκαιριού φέρεται να είχε λάβει άνωθεν διαβεβαιώσεις πως δεν θα τον «πείραζε» κανένας για την επόµενη 5ετία. Ήταν τόσο σίγουρος που γινόταν όλο και περισσότερο αλαζονικός και προκλητικός. Μόνο που κάποιοι του... τράβηξαν την περόνη στο χρόνο πάνω, ανοίγοντας το φάκελό του...»

Εμείς λοιπόν αναρωτιόμαστε, ποιος είναι αυτός που μπορεί να δίνει τέτοιες υποσχέσεις και να ξέρει πως μπορεί να τις τηρήσει; Μήπως πρέπει να κινηθούν και προς αυτό το πρόσωπο οι διωκτικές αρχές; 

Γιατί σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο… βρομάει, αλλά μάλλον δεν είναι ο μοναδικός χώρος.

"Ποτέ δεν έχω προβεί σε καμία πράξη αλλοίωσης αποτελεσμάτων"

Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης στην απολογία του δεν παραδέχτηκε καμία από τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν παίζει συστηματικά «στοίχημα»...
"Ποτέ δεν έχω προβεί σε καμία πράξη αλλοίωσης αποτελεσμάτων"
Τα βασικότερα σημεία της απολογία του, όπως τη δημοσίευσε το sentra-goal.gr:
"Είμαι οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών, 15, 13 και 9 ετών (σχετ. 1). Ασχολούμαι με τη διεύθυνση και λειτουργία cafe, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με οικοδομικές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα αγοράζω οικόπεδα και χτίζω πολυκατοικίες, τα διαμερίσματα των οποίων στη συνέχεια πουλώ. Από τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, τις οποίες ασκώ νόμιμα και χωρίς παρατυπίες, συντηρώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου άνετα και αξιοπρεπώς, χωρίς να έχω, ως εκ τούτου, την ανάγκη να καταφύγω σε αθέμιτα μέσα προκειμένου να κερδοσκοπήσω.
Μάλιστα, παρ' ότι λόγω της δραστηριότητάς μου έχω έρθει σε επαφή και έχω γνωριστεί με πρόσωπα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την ελληνική Δικαιοσύνη, ποτέ δεν καταδικάστηκα για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα, αφού οι αβάσιμες κατηγορίες που μου είχαν αποδοθεί στο παρελθόν, λόγω του στιγματισμού μου ως “φίλου” συγκεκριμένων προσώπων, δεν μπόρεσαν να αντέξουν ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, τα οποία με αθώωσαν πανηγυρικά.
Ως μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης και ως συνηθισμένος άνδρας, ποδοσφαιρόφιλος και φίλαθλος της ομάδας της περιοχής μου, της ΠΑΕ Ηλιούπολης, αποφάσισα το 2003 να ασχοληθώ περισσότερο ενεργά με αυτήν, αγοράζοντας μετοχές της ώστε να ενισχύσω τη ρευστότητα της ομάδας. Εκτοτε παρακολουθώ στενά τους αγώνες της ΠΑΕ Ηλιούπολης, την απόδοση των παικτών της στο γήπεδο, την πορεία των μεταγραφών της και τη βαθμολογική της κατάσταση, ουδέποτε όμως επεχείρησα να αλλοιώσω τα αποτελέσματα των αγώνων της ώστε να κερδίσω χρήματα μέσω στοιχημάτων, καθώς άλλωστε δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους τυχερά παιχνίδια, και πουθενά άλλωστε στην εις βάρος μου δικογραφία δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο».
Η λίστα των στημένων αγώνων: «Το συγκεκριμένο σύστημα ανίχνευσης της UEFA σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων που πιθανολογούνται ως χειραγωγημένοι, αλλά απλώς ενδεικνύει μια στατιστική πιθανότητα ενδεχόμενης αλλοίωσής τους.
Αν το λογισμικό της UEFA ήταν απόλυτο, δηλαδή ήταν σε θέση να διαπιστώσει με απόλυτη βεβαιότητα ότι οι αγώνες που ελέγχει είναι χειραγωγημένοι, τότε δεν θα έπαιζαν οι ομάδες ποδόσφαιρο, θα αγωνίζονταν τα λογισμικά μεταξύ τους λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους και θα εκδιδόταν αποτέλεσμα βάσει στατιστικής και πιθανολόγησης.
Η μόνη μου “συμμετοχή” είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον μου για την ομάδα της Ηλιούπολης, η διάθεσή μου να βοηθήσω την πορεία της αγοράζοντας μετοχές ώστε να αυξήσω τη ρευστότητά της και η φυσική παρουσία μου στους αγώνες ώστε να εμψυχώνω τους παίχτες και τους οπαδούς. Ποτέ δεν έχω προβεί σε καμία πράξη αλλοίωσης αποτελεσμάτων, αφού άλλωστε, επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά, δεν παίζω συστηματικά στοίχημα, ούτε στον ΟΠΑΠ ούτε σε κάποια αλλοδαπή online εταιρεία στοιχημάτων, ενώ στη δικογραφία δεν αναφέρεται πουθενά ότι αποκόμισα, εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος μέσω εμού, περιουσιακό όφελος από την έκβαση των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων».
Για ύποπτα ματς της ομάδας του: «Σε σχέση με το λογισμικό πρόγραμμα της UEFA και τον υπολογισμό πιθανοτήτων για το αποτέλεσμα που επήλθε για τους αγώνες της ομάδας μου, σας αναφέρω τα εξής:
Ηλιούπολη - Δράμα την 24.1.2010 (Εκτός ΟΠΑΠ): 1-1.
Ισοφαρίσαμε στο 93 λεπτό, επομένως είναι φύσει αδύνατον να έχει χειραγωγηθεί το παιχνίδι, αφού κανείς δεν γνώριζε αν ο διαιτητής θα κρατούσε ή όχι καθυστέρηση, πόση θα ήταν αυτή και τι θα γινόταν.
Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Βόλου την 6.2.2010 (Εκτός ΟΠΑΠ): 1-3.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας και μας κέρδισε γιατί αντικειμενικά ήταν καλύτερη ομάδα, λόγος για τον οποίο άλλωστε είχε και μεγαλύτερη απόδοση. Τούτων δεδομένων το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό».
Για διάλογο με ποδοσφαιριστή για να καλέσει δέκα ποδοσφαιριστές σε έκτακτη συνάντηση εν όψει Δόξα Δράμας λέει ότι «ζήτησα από τον ποδοσφαιριστή Νικολόπουλο να μαζευτούν οι 10 περίπου παίκτες γιατί επρόκειτο τον Ιούνιο να λήξουν οι συμβάσεις τους και θα έπρεπε να συζητήσουμε για την ανανέωσή τους. Στη συνάντησή μας αυτή οι παίκτες μού είπαν ότι θέλουν κάποια επιπλέον χρήματα ως πριμ αν κερδίσουν στον επικείμενο αγώνα με τη Δόξα Δράμας, και εγώ δεν απάντησα».
Γιατί είπε «να μην κάνουμε νίκη»: «Εσφαλμένα έχει καταγραφεί το “μην κάνουμε νίκη”, ενώ στη συνομιλία μου έχω πει “μην κάνουνε νίκη”. Επειδή η ομάδα κινδύνευε βαθμολογικά, είπα ρητά στον Νικολόπουλο, ποδοσφαιριστή της ομάδος μου, “μην τυχόν και κάνουνε νίκη οι αντίπαλοι γιατί χαθήκαμε”. Με το “γ… τους” εννοώ “νικήστε τους”».
Για διάλογο με Νίκο Παντέλη για προσυνεννοημένα πέναλτι αναφέρει «μετά τη λήξη του αγώνα τηλεφωνηθήκαμε και αστειευόμασταν, λόγω της οικειότητας που έχουμε μεταξύ μας, ο ένας με τον άλλον».
«Αν εσείς το επιθυμείτε, δηλώνω ότι είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από τα δικαιώματά μου ως μετόχου της Ηλιούπολης, ώστε να τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμώ να ασκώ την οποιαδήποτε επιρροή στην ομάδα μου, που σε κάθε περίπτωση μέχρι στιγμής μόνο θεμιτή και καλοπροαίρετη υπήρξε».
Πηγή: sentra-goal.gr

Μπέος, Σαλονίκης (!) και ο... Γιώτης!!

ο μπινελίκι πάει σύννεφο στους νέους διαλόγους που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστή τον προφυλακιστέο στο Ναύπλιο, Αχιλλέα Μπέο, τον Γιώργο Σαλονίκη, ενώ κάποιος Γιώτης συνομιλεί με τον Μπέο και το όνομα του Νικόλα Πατέρα είναι το βασικό θέμα των συζητήσεων!! 
Μπέος, Σαλονίκης (!) και ο... Γιώτης
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Γιώτη (Β’) στον Αχιλλέα Μπέο (Α’)
Β’: Είπαμε κάτι στη βιβλιοθήκη και σου’ πα εγώ χθες στο τηλέφωνο κάτι. Εμένα με ξέρεις 30 χρόνια και σε ξέρω κι εγώ 30 χρόνια από μικρά παιδιά, είπες εσύ στον Σαλονίκη ότι συναντηθήκαμε και είπαμε διάφορα πράγματα;
Α’: Ήμουνα κάτω στο Κολωνάκι με τον Θανάση τον Κανελλόπουλο κι έναν άλλον και ήταν κι ο Σαλονίκης και του είπα: «Μίλησα με τον Γιώτη και μου είπε 5 απόψεις για τον Πατέρα.», αυτό, τι να πω;
Β’: Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι ο Νίκος, αφού του είπα εγώ ότι κλείνει το θέμα και τα λοιπά και μου είπε κι αυτός ότι κλείνει το θέμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Έκλεισε ο Νίκος το θέμα. Κι εσύ σοβαρέψου, ηρέμησε. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αυτό.
Α’: Θα σε πάρω μετά, γιατί βαράει η άλλη γραμμή.
ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Αχιλλέα Μπέο (Α’) στον Γιώργο Σαλονίκη (Β’)
Β’: Ναι;
Α’: Τι γίνεται πρωταθλητή;
Β’: Πού είσαι αγόρι μου;
Α’: Τι κάνεις;
Β’: Θα σε γράψω! Πρόσεχε τι θα λες μ…! …. (γέλια) ….
Α’: Άρχισε και (ακατάληπτο) το κωλαράκι τους τώρα να ξέρεις.
Β’: Αφού μπήκε τώρα ο αρχηγός στη μέση, θα τους πάω γ…! Εγώ π…; Όταν δω π…, αφού με ξέρεις ρε συ! Τον π… θα τον τελειώσω, κατάλαβες τι σου λέω.
Α’: … (γέλια) … Να σου πω κάτι, πήρες τον Γιώτη χθες εσύ τηλέφωνο;
Β’: Πότε να τον πάρω;
Α’: Δεν ξέρω, έτσι μου είπε. Τον Γιώτη ρε, αυτόν τον Αβγίτα (;), το λαμόγιο, του Πατέρα τον κολλητό.
Β’: Όχι, αυτός μου είπε ότι συναντηθήκατε προχθές εσείς.
Α’: Μίλησες εσύ μαζί του;
Β’: Τι να οτυ πω εγώ του Γιώτη; Αυτός μου είπε. Χθες ήμασταν το μεσημέρι με τον Δεληβοριά και λέει… εγώ του είπα άλλο! Μου είπε ο Βαγγέλης ότι πήρε ο Γιώτης τον Μπέο, του λέω: «Ρε π…, πήρες τον Μπέο και ήταν ο άλλος δίπλα και τον γράφατε πάλι γ… την Παναγία σου γ…;»
Α’: … (γέλια) …
Β’: «Ρε συ Γιώργο» μου λέει και του λέω: «Ρε συ π…, μη σας γ…!». Σε πήρε χθες τηλέφωνο;
Α’: Με πήρε χθες τηλέφωνο, προχθές ήμασταν στο Κολωνάκι μαζί και με πήρε και τώρα και μου είπε: «Γιατί το είπες στον Σαλονίκη;» Του λέω: «Άντε και γ… βρε μ…».
Β’: Τι σου είπε;
Α’: Αυτός θέλει σώνει και ντε να ρίξουμε γέφυρες, λέει και να τα βρούμε.
Β’: Εντωμεταξύ του λέω: «Ρε π…; τον πήρες, είχες τον Νίκο και τον ξαναγράφατε; Δεν χορτάσατε γράψιμο ρε π…;» και μου λέει: «Όχι ρε Γιώργο, δεν είναι έτσι».
Α’: Καραγκιόζηδες!
Β’: Και σε πήρε τώρα;
Α’: Ναι.
Β’: Και τι σου είπε το λαμόγιο; Για πες μου.
Α’: Ότι: «Πήγες και τα είπες στον Σαλονίκη ότι βρεθήκαμε;», του λέω: «Δεν κατάλαβα. Κατ’ αρχήν ο Γιώργος είναι φίλος μου».
Β’: Πες του: «Αν δεν τα πω στον Σαλονίκη, πού θα τα πω ρε μ…;» … (γέλια)..
Α’: Τι μ…!
Α’: Αυτό που έκανε, έχε υπόψη σου, είναι κατακριτέο απ’ όλο τον κόσμο, όχι στην Ελλάδα.
Β’: Ρε Αχιλλέα, δεν στο είχα πει; Αυτός έχει αποβληθεί απ’ όλο το σύστημα, οικονομικό, παραγοντικό, οτιδήποτε. Δηλαδή εγώ δέχομαι τον λαθρέμπορα, δέχομαι τον δολοφόνο, δέχομαι τον π…, αυτό που δε δέχομαι είναι να σε βάλω σπίτι μου και να γράψω και να σε εκβιάζω μετά. Αυτό δε γίνεται πουθενά, Αχιλλέα, έχε υπόψη σου.
Α’: Ναι, γ… τα!
Β’: Εκεί φεύγει το αντριλίκι σου, γίνεσαι π… σε όλη την πιάτσα.
Α’: Ξεφτιλίστηκε.
Β’: Άνθρωπος δε συναλλάσσεται μαζί σου, άνθρωπος δεν σου μιλάει.
Α’: Με πήρε τώρα ο Γιώτης να μου πει: «Δεν είπε τίποτα για σένα στην κατάθεσή σοτου στον εισαγγελέα.», στα α… μου! Και να πει, στα α… μου!
Β’: Άκου κόντρα παραμύθι! Τι να πει ρε μ…;
Α’: Έχει τίποτα να πει; Του λέω: «Τι με νοιάζει εμένα ρε μ…;»
Β’: Εσύ εντωμεταξύ, θα βγει την Κυριακή η κατάθεση, θα το δεις εσύ και θα πας κατευθείαν και θα πεις: «Ορίστε, ο άνθρωπος μιλούσε με τους διαιτητές!». Εσύ πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο μάξιμουμ αυτό που θα γίνει την Κυριακή. Θα μιλήσω εγώ και με τον Βαγγέλη τώρα, θα σου πω εγώ τι να κάνεις. Εσύ αυτομάτως το παίρνεις όπως είναι το δημοσίευμα και πας, κατάλαβες, εκεί που πρέπει να πας.
Α’: Ναι.
Β’: Και το λαμόγιο σε πήρε τώρα;
Α’: Ναι ρε! … (γέλια) … Βρήκα στο τηλέφωνό μου 4 αναπάντητες, δεν το ήξερα τον αριθμό και λέω: «Κάτσε να πάρω πίσω» και βγήκε αυτός και μου λέει και του λέω: «Άντε γ…».
Β’: Τι σου είπε; Με ενδιαφέρει να μου πεις τι σου είπε.
Α’: Ότι: «Τι τα είπες στον Σαλονίκη; Εμείς είμαστε φίλοι 30 χρόνια.» Δεν πάει να γ…!
Β’: Πρώτα απ’ όλα δε μου είπες εσύ τίποτα, ο Βαγγέλης μου το’ πε.
Α’: Τίποτα. Δεν πάει να γ… μωρέ! Σ’ αφήνω τώρα, γιατί μπαίνω στο ασανσέρ και θα σε πάρω μετά.
Β’: Πάρε με.
Πηγή: gazzetta.gr

Παρακαλώ να δημοσιευθεί!!!!

Ο Μάνος Αντώναρος αποτυπώνει την άποψή του για τα στημένα και πως διαχειρίζεται το θέμα από τους πιο… σοβαρούς δημοσιογράφους που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό ρεπορτάζ.
Παρακαλώ να δημοσιευθεί!!!!
Ξέρετε τι με προβληματίζει περισσότερο; Ο,τι δεν έχει βγεί ούτε ένας πολιτικός να πει τη γνώμη του για το σκάνδαλο του ποδοσφαίρου. Δεν είδα κανέναν δημοσιογράφο να κάνει ένα εμπεριστατωμένο talk-show για το θέμα.
Μόνο στη «Ζούγκλα» ασχολήθηκαν αλλά και εκεί περισσότερο με αυτά που είχαν αποκαλύψει εκείνοι από την «Παράγκα Νο.1». Σε μια απ’ αυτές τις τότε εκπομπές μάλιστα ήμουν παρών και θυμάμαι ότι είχε γίνει της μουρλής. Μετα πήγαμε σπίτια μας και όλα συνεχίστηκαν κανονικά. Δεν εντυπωσιαστήκατε έτσι;
Xαίρομαι με όσους δεν εντυπωσιάστηκατε. LOL
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Θέλει «Πέρπε», εξετάζει V-Span η Εφές Πίλσεν!!

Η καθυστέρηση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού κι οι εξελίξεις σ’ αυτό του Ολυμπιακού έχουν δώσει θάρρος σε άλλες ομάδες
 Θέλει «Πέρπε», εξετάζει V-Span η Εφές Πίλσεν!
Σύμφωνα με το basketdergisi.com, η τουρκική ομάδα θέλει να ντύσει στα χρώματά της τον Στράτο Περπέρογλου. Το συμβόλαιο του «Πέρπε» λήγει κι επισήμως σε δύο ημέρες (30/6) κι Εφές Πίλσεν, που «βλέπει» ψηλά τη νέα χρονιά λόγω του Final Four της Κωνσταντινούπολης, καραδοκεί για να τον κάνει δικό της.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και πώς η Εφές Πίλσεν θα μπορέσει να τον αποκτήσει. Ο εκπρόσωπος του V-Span, πάντως, έχει διαψεύσει πως συζητά μαζί της.
Πηγή: gazzetta.gr

«Εξαιρετική μεταγραφή ο Σισέ»

Χαρούμενος για την επιθυμία του Τζιμπρίλ Σισέ να πάει στην Λάτσιο εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο.
«Εξαιρετική μεταγραφή ο Σισέ»
Ο ισχυρός άνδρας των «λατσιάλι», δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με την επιθυμία του Σισέ να βρεθεί στη Ρώμη για λογαριασμό της ομάδας του και τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο Σισέ θέλει να έρθει στην Λάτσιο, αυτό σημαίνει πως η ομάδα έχει μία νέα διεθνή αξιοπιστία.

Εξαιρετική μεταγραφή μέχρι εδώ. Θα το δούμε κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν»

Οι εκπομπές που μεγαλώνουν το ρεύμα για καθαρό ποδόσφαιρο!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει το γεγονός ότι με την υπόθεση για τα στημένα αρχίζουν να ασχολούνται, ερευνώντας το θέμα εκτός από αθλητικές και τηλεοπτικές εκπομπές με πιο σοβαρό... προφίλ.
Οι εκπομπές που μεγαλώνουν το ρεύμα για καθαρό ποδόσφαιρο
Χαίρομαι πάρα πολύ που οι ερευνητικές τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Χάρηκα πολύ με τις ειδικές εκπομπές του Σκαϊ, με τους "Φακέλους", με την επιλογή του Κώστα Βαξεβάνη να ασχοληθεί, με το "Κουτί της Πανδώρας". Θα ήθελα πολύ να δω το ίδιο από τον Παύλο Τσίμα και την "Ερευνά" του και από οποιαδήποτε άλλη ποιοτική δημοσιογραφική τηλεοπτική εκπομπή. Είναι άτυχο το ποδόσφαιρο που αυτή η υπόθεση έσκασε πάνω στη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν.
Αυτό το θέμα θα έπρεπε να προβληθεί όσο το δυνατόν πιο σωστά και περισσότερο, μέσα από την τηλεόραση, στα μάτια και τα μυαλά των πολλών Ελλήνων. Για να καταλάβουν αυτοί και να αντιληφθούν τι συνέβαινε τόσα χρόνια στη ζωή του ποδοσφαίρου, ώστε να διογκωθεί το ρεύμα του καθαρού ποδοσφαίρου. Αυτό το ρεύμα το έχει ανάγκη η Ελλάδα αυτή την εποχή. Διότι μόνο έτσι θα ενθαρρυνθούν οι διοικήσεις του ποδοσφαίρου και του κράτους για να το καθαρίσουν.
Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του ελληνικού ποδοσφαίρου να ξεβρωμίσει. Όσοι το αγαπάτε, κάντε ό,τι περνά απ' το χέρι σας για να το βοηθήσετε. Έξω και μακριά από τα οπαδικά συμφέροντα. Για να ξαναδούμε στην Ελλάδα ποδόσφαιρο.
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Μαρτυράνε και χωρίς ξύλο…!!

Ρε παιδιά φιλτράρατε καθόλου στο μυαλό σας τα λόγια που είπε ο Γεράσιμος Βεντούρης το πρωί της Τρίτης για την… παράγκα, της οποίας την ύπαρξη παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς;
Μαρτυράνε και χωρίς ξύλο…
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ Fm στήριξε τον φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη και όταν ρωτήθηκε για τον αν θεωρεί αναγκαία την αλλαγή προέδρου στη Σούπερ Λίγκα, είπε:
«Η διαμάχη δεν είναι θεσμική για το ποδόσφαιρο. Είναι διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και η ΑΕΚ κολλάει από πίσω. Την παράγκα, οι μεγάλοι σύλλογοι δεν θέλουν να τη διαλύσουν, αλλά να την ελέγχουν. Λένε να φύγει ο ένας για να ελέγχει ο άλλος την παράγκα. Αν πίστευα πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονταν με προτάσεις και αγνότητα ψυχής θα τους άκουγα, αλλά ο μόνος λόγος που θέλουν να φύγει ο Μαρινάκης είναι για να ελέγχουν αυτοί την κατάσταση», ήταν η τοποθέτηση του Βεντούρη.
Ρε πάμε καλά; Τι ανακρίσεις και κουραφέξαλα; Εδώ οι άνθρωποι «μαρτυράνε και χωρίς ξύλο» που λέει και ο θυμόσοφος λαός…
Όλη για μια παράγκα ζούνε στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

"Με χτυπάνε γιατί είμαι εμπορικός"!

"Σας κοιτάζω στα μάτια και ξεκαθαρίζω πως δεν έχω καμία εμπλοκή. Έπρεπε να βρουν κάποιον για να γίνει πιο εμπορικό το θέμα", είπε ο Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας για το σκάνδαλο με τα στημένα. Διαβάστε τι είπε...
"Με χτυπάνε γιατί είμαι εμπορικός"!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τοποθέτηση του στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και φυσικά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τις συνομιλίες στις οποίες φαίνεται να συμμετέχει ο ίδιος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, τόνισε πως κάποιοι του ρίχνουν λάσπη επειδή το όνομά του… πουλάει και σημείωσε, πως έχει μάθε να αντέχει στις φουρτούνες.

Επίσης, χαρακτήρισε τις συζητήσεις αυτές καφενειακές, δήλωσε αηδιασμένος και τόνισε πως έχει μιλήσει μόνο με προέδρους των ΠΑΕ και παράγοντες της ΕΠΟ. Παράλληλα, πρόσθεσε πως έχει μπει στον Ολυμπιακό με πολλά χρήματα και για αυτό πολεμάει, για ένα ισόνομο, δίκαιο και σωστό πρωτάθλημα. «Επένδυσα και επενδύω εκατομμύρια σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητή, σε υποδομές, σε οργάνωση για να μην χρειάζεται ο Ολυμπιακός καμία εύνοια καμία χάρη από κανέναν είτε είναι διαιτητής είτε θεσμικός παράγοντας. Αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να θέλω, να αδικείται  ο Ολυμπιακός», ανέφερε σχετικά.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης έκανε και μία πρόταση… βόμβα, καθώς πρότεινε την διάλυση της Σούπερ Λιγκ και το μεθεπόμενο πρωτάθλημα να το διοργανώσει η ΕΠΟ!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΔΣ της Λίγκας:
Για λόγους ηθικής τάξης θα ήθελα κατευθείαν να θέσω ένα θέμα: Διάβασα και άκουσα ανακοινώσεις και δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων ΠΑΕ που με καλούν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία.
Αφού κανείς δε θέτει θέμα παραίτησής μου, προχωράμε.
Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω από το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας. Ήταν έκπληξη για μένα να βλέπω να δημιουργείται θόρυβος επειδή απλά και μόνο βάλαμε το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Άρχισαν αμέσως σενάρια, τηλέφωνα, πανικός. Πίσω ακόμη και από αυτή τη τυπική κίνηση προσπάθησαν κάποιοι να βρουν κάτι ύποπτο. Ήταν ένα θέμα το οποίο ήταν σε εκκρεμότητα και επειδή η αγωνιστική περίοδος τελειώνει θεωρήσαμε ότι έπρεπε να συζητηθεί. Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας προτείνω τη μετάθεση της συζήτησης για τις 8 Ιουλίου, που πιστεύω ότι θα έχουν τρέξει οι εξελίξεις και θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει στην Β’ Εθνική.
Τώρα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι και να σας μιλήσω ανοιχτά και χωρίς να κρυφτώ ή να προσπαθήσω να δικαιολογήσω τίποτα. Από όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα με τις διώξεις και την γενική επίθεση κατά δικαίων και αδίκων, που δεχόμαστε, ένα είναι το συμπέρασμα.
Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε μόνοι μας σε μέτρα που θα βοηθήσουν να βρεθούν οι άδικοι, αυτοί που παρανόμησαν ή παρανομούν, όποιοι και αν είναι αυτοί, όσο πιο σύντομα γίνεται.
Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.   Άκουσα κάποιους παράγοντες ομάδων της SuperLeagueνα βγαίνουν στα ραδιόφωνα και να ισχυρίζονται ότι τέτοιοι διάλογοι τους είναι πρωτάκουστοι και οι ίδιοι δήθεν ουδέποτε έκαναν παρόμοια τηλεφωνήματα και σχόλια.
Ας βάλουμε μια μεγάλη τελεία.
Στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν μιλάει κανένας καθαρεύουσα ούτε με εκκλησιαστικούς όρους. Οι σχολιασμοί μπορεί να μην είναι σωστοί ή ωραίοι, αλλά τέτοιου είδους σχόλια γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Αυτή είναι η συμπεριφορά στην καθημερινότητά μας.
Επιτρέψτε μου να κάνω και μια πιο προσωπική αναφορά.

Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται η εντύπωση ότι η διαδρομή μου ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή και η δική μου, είναι και γνωστή και διαφανής.
 Επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ναυτιλίας και σε δύσκολους καιρούς που όλοι επέλεξαν τον δρόμο της φυγής από την Ελλάδα, εγώ επέλεξα αντίστροφη πορεία. Έφερα χρήματα στην χώρα μας. Επένδυσα στην ομάδα που αγαπώ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτή είναι αλήθεια, που όσο κι’ αν προσπαθήσει κανείς δεν αλλάζει.
Εγώ, λοιπόν δεν ήρθα στον Ολυμπιακό και στον αθλητισμό για να πάρω, αλλά για να προσφέρω. Έχω δώσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Όλοι ξέρουν ότι το 2008, το 2009  δεν είχα καμία σχέση, απολύτως, με το ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουν ότι από τους 85 που είναι σήμερα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τους μόνους που έχω μιλήσει, και τους μόνους που ξέρω είναι οι Πρόεδροι των Π.Α.Ε. που είναι σε αυτό το τραπέζι και στο τραπέζι της ΕΠΟ.
Όλοι ξέρουν την οικονομική μου επιφάνεια και τις οικονομικές μου δυνατότητες. Έχω προσωπικά και επιχειρηματικά ελεγχθεί από τις αυστηρότερες αρχές του πλανήτη για να μου επιτραπεί να εισαχθούν οι εταιρίες μου στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ.
Όλοι ξέρουν ότι έχω τεράστιο ενδιαφέρον και πάθος με τον Ολυμπιακό, όλοι ξέρουν ότι αυτή και μόνο αυτή η προσωπική μου αγάπη στον Ολυμπιακό είναι που με έκανε να επενδύσω χρήματα, χρόνο και προσπάθειες για τον Ολυμπιακό. Εγώ λοιπόν είμαι ο πρώτος που ήθελε, θέλει και θα συνεχίσει να θέλει και να πολεμάει, για ένα ισόνομο, δίκαιο και σωστό πρωτάθλημα. Επένδυσα και επενδύω εκατομμύρια σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητή, σε υποδομές, σε οργάνωση για να μην χρειάζεται ο Ολυμπιακός καμία εύνοια καμία χάρη από κανέναν είτε είναι διαιτητής είτε θεσμικός παράγοντας. Αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να θέλω, να αδικείται  ο Ολυμπιακός.
Κάποιος που επενδύει δεν καταστρέφει αυτό στο οποίο επενδύει και όταν επενδύω στον Ολυμπιακό, επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό με πειράζει η υποκρισία. Με πειράζει που κάποιοι κάνουν τις παρθένες.
 Μου αρέσει να λέω αλήθειες. Μου αρέσει να κοιτάω στα μάτια και να λέω και να μου λένε αλήθειες. Δεν είχα κανένα συμφέρον, δεν είχα καμία ανάγκη, δεν είχα κανένα λόγο να κάνω και δεν έκανα τίποτα από όσα φέρομαι να κατηγορούμαι.
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για το άνοιγμα των κλήσεων του κινητού μου, του σταθερού των γραφείων μου και του σπιτιού μου από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα. Προτείνω να κάνουν το ίδιο όλοι όσοι διετέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι στην ίδια περίοδο και προτείνω να πάρουμε ομόφωνη απόφαση.
Τώρα για το θέμα της παραμονής μου στην Προεδρία του Συνεταιρισμού που φαίνεται ότι βασανίζει κάποιους. Δεν έκανα προσπάθεια να εκλεγώ, δεν ζήτησα να εκλεγώ Πρόεδρος, οι περισσότερες Π.Α.Ε. μου ζήτησαν να γίνω Πρόεδρος αφού δεν έβγαινε πρόεδρος μετά από 3-4 συνεδριάσεις, πέρσι το καλοκαίρι και ήταν ακέφαλη η Λίγκα για δύο μήνες. Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχα δηλώσει, σε εσάς όλους, ότι ένας χρόνος είναι αρκετός.
Έχω δηλώσει ακόμα, από την αρχή, ότι δεν μπορώ να αγνοήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και να αποχωρήσω νωρίτερα από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν εξασφαλίσω μια ομαλή συνέχεια.
Δεν μπορεί να ξαναμπούμε στην ίδια περιπέτεια που μπήκαμε πέρσι το καλοκαίρι. Ειδικά κάτω από τις παρούσες συγκυρίες. Το έχω πει και προηγουμένως χρειαζόμαστε κάποιες ριζικές αλλαγές. Αυτό φάνηκε και από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ε.Π.Ο. με την αδειοδότηση και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Το πλαίσιο λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να αλλάξει και θα εξηγήσω παρακάτω κάποιες σκέψεις για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν δεν προτίθεμαι να είμαι Πρόεδρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όχι επειδή κάποιοι επιμένουν να μην είμαι αλλά γιατί ούτε χρόνο έχω ούτε διάθεση να είμαι Πρόεδρος εσαεί. Αλλά αυτό που ανέλαβα να φέρω σε πέρας να εξασφαλίσω την ομαλή συνέχεια, θα το τελειώσω.
Θέλω να καταθέσω τις εξής σκέψεις:
Οι συνεχείς αντιπαραθέσεις και το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες της SuperLeague, αλλά και το μεγάλο κόστος λειτουργίας της Λίγκας δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Η κατάσταση στη χώρα, το βλέπουμε όλοι, είναι τραγική. Περισσότερο από τραγική είναι η οικονομία και η Λίγκα έχει έξοδα  4 εκατομμύρια ευρώ.
Το ερώτημά μου, η σκέψη μου, είναι η εξής: Γιατί να μη διοργανώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα της μεθεπόμενης περιόδου, ήτοι το 2012-2013; Αυτό βέβαια προϋποθέτει μελέτη και ανάλυση σε βάθος.
Ο Συνεταιρισμός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο για τη διαχείριση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων των Π.Α.Ε. και για την εκπροσώπηση των Π.Α.Ε. στην Ε.Π.Ο. Η Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συμμετέχουμε όλοι, θα γίνεται 4 φορές το χρόνο για να ενημερώνεται και να εγκρίνει τα πεπραγμένα. Το Δ.Σ. θα εκλέγεται από τις 16 ομάδες και θα είναι 5μελές χωρίς τα μέλη του να είναι απαραίτητα Πρόεδροι ή Αντιπρόεδροι ομάδων και η θητεία θα είναι τριετής. Ο πρόεδρος και ο Αναπληρωτής του ή ο γενικός διευθυντής θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του και θα εκπροσωπούν τον Συνεταιρισμό στην Ε.Π.Ο. Όλες οι άλλες δραστηριότητες (πρόγραμμα, παρατηρητές, πειθαρχικό, συμβόλαια, γραφείο τύπου, διεθνείς σχέσεις) θα μπορούσαν να πάνε στην Ε.Π.Ο. και να λειτουργούν σαν μία υπηρεσία. Τα χρήματα που θα πληρώνουμε στην Ε.Π.Ο. θα είναι πολύ λιγότερα. Η Ε.Π.Ο. έχει την υποστήριξη της UEFA, η Ε.Π.Ο. διαχειρίζεται τους διαιτητές ας έχει και τη διοργάνωση.
Να το μελετήσουμε και βλέπουμε.
Το νέο πρωτάθλημα ούτως ή άλλως ξεκινάει στις 27-28 Αυγούστου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.
Κύριοι, είμαστε όλοι λίγο-πολύ υπεύθυνοι, εκτός της αντικειμενικής ευθύνης που έχει η Πολιτεία για τα θέματα ασφάλειας και γηπέδων, για τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Είμαι αηδιασμένος από την καθημερινότητα που βιώνω. Από κάποιους, από καφενειακούς διαλόγους που βγαίνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Θεωρώ ότι η συμπεριφορά ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη και θέλουν να ισοπεδώσουν το ποδόσφαιρο απωθούν τους σοβαρούς επενδυτές. Δεν μπορούν σ’ αυτή την δύσκολη για την χώρα περίοδο χωρίς ουσιαστική έρευνα να διασύρονται υπολήψεις ανθρώπων που πραγματικά έχουν την θέληση να προσφέρουν και στον αθλητισμό και στον τόπο.
Όλες αυτές τις μέρες κάθισα και σκέφτηκα. Προβληματίστηκα και δεν σας κρύβω πως έκανα και δεύτερες σκέψεις.Ωστόσο, για μένα ο Ολυμπιακός δεν είναι όχημα για την επίτευξη οποιοδήποτε στόχου.
Έχω μάθει στα δύσκολα και στις φουρτούνες. Ξέρω, βλέπω και αντέχω. Επειδή, όμως, ο τόπος έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα, ας σταματήσουμε, εδώ. Ας κάτσουμε να σκεφτούμε ότι αυτή η χώρα εκτός από παρελθόν, παρόν, πρέπει να έχει και μέλλον.
Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ξεκαθαρίζω. Εγώ, δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή. Ωστόσο, οι πάντες έχουν καταλάβει, ότι θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος που να κάνει πιο εμπορικό το θέμα των ημερών. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά προέχει το θέαμα από την ουσία.
πηγή: sportdog.gr