Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Τι να μου κάνει ο Μελισσανίδης;»

Άλλος ένας διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με τον άγνωστο… Στιβ ήρθε στη δημοσιότητα, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να στολίζει τον Δημητριάδη, ενώ κάνει και μία αναφορά στον Μελισσανίδη…
«Τι να μου κάνει ο Μελισσανίδης;»
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Στιβ (Β) στον Αχιλλέα Μπέο (Α)
Έναρξη: 23:15
Α: Μετά από κάποιο διάστημα, όταν θα ακούσεις ότι θα του έχουνε σπάσει το πόδι, ότι θα έχει φάει κανένα χαστούκι δυνατό, μη μου πεις: "Γιατί το έκανες;".
Β: Ποιόν;
Α: Για το μ... αυτό, τον Δημητριάδη. Με πήρε πριν από μισή ώρα, 40 λεπτά ένας μπράβος... ότι τον πήρε ο Δημητριάδης και μου λέει: "Σε παρακαλώ πολύ, μην τον πειράζεις." Τι πήρε τον μπράβο; Να μου κ... μία μάντρα α...;
Β: Να σου πω, μιλάμε τώρα σοβαρά και ήρεμα... τόσο το μυαλό που κουβαλάει τόσο λέει. Γιατί εγώ, αν ήμουνα στη θέση σου και σου το είπα, δε θα είχα τα α.... να πάω στο ΟΑΚΑ. Από την στιγμή που πήγες εκεί πέρα έπρεπε μόνος του να καταλάβει ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα και ότι κουβαλάς τρέλα.
Α: Έχουμε 2 κοινούς γνωστούς, ο ένας λέγεται Κακέτσης, ο άλλος Μελισσανίδης, ο άλλος οτιδήποτε, δεν πρέπει αν σεβαστεί αυτό το πράγμα; Είπαμε 2 κουβέντες τελείωσε.
Β: Ίσως προσπαθεί να πάρει την εύνοια του Δημήτρη με το να λέει μ...
Α: Τι να μου κάνει εμένα δηλαδή ο Δημήτρης; Για να μου κάνει κάτι, πρέπει αν τον πειράξω. Πείραξα εγώ τον Δημήτρη πουθενά; Μη μου πεις μετά ότι είναι καλό παιδί κι α....! Αμέσως με πήρε και μου το πε.
Β: Κι ο Κούγιας ήρθε προχθές, για να καταλάβεις και λέει: "Αυτός ο Αιμίλιος τα έκανε με τον Πατέρα και τον Μαρινάκη."
Α: Στα α... μας τι έκανε ο Αιμίλιος, εγώ για το δικό μου το θέμα...
Β: Στο λέω ως παράδειγμα ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση. Αυτός αυτό κάνει.
Α: Πες ότι δε με ήξερε αυτός και ήταν ένας αυτό, δε με βάζει σε περιπέτεια;
Β: Ε βέβαια.
Α: Να τραβηχτώ. Τι θέλει; Να στείλω εκεί 2 παιδιά που είναι και να τον ξεφτιλίσουν μέσα στο ξενοδοχείο; Άντε θα τα πούμε, καληνύχτα.
Β: Φιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: