Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Έφυγε» ο Μάικ Ντόιλ!!

Την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 64 ετών, άφησε ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μάικ Ντόιλ.
«Έφυγε» ο Μάικ Ντόιλ
Ο Ντόιλ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας, το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης και το Λιγκ Καπ από το 1968 έως το 1970, ενώ το 1976 βρέθηκε στο ρόστερ της Σίτι, που κατέκτησε το Λιγκ Καπ.
Πραγματοποίησε περισσότερες από 550 εμφανίσεις με την ομάδα του Μάντσεστερ, πριν «μετακομίσει» αρχικά στη Στόουκ και στη συνέχεια σε Μπόλτον και Ροτσντέιλ. Φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας συνολικά πέντε φορές.
«Ήταν ένα ισχυρό σοκ η είδηση του θανάτου. Δεν γνώριζα πως ήταν άρρωστος. Ο Μάικ ήταν γεννημένος νικητής. Ήταν ένας φανταστικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Ήταν ο άνθρωπος που παρακινούσε όλους μας να πανηγυρίζουμε μαζί με τους οπαδούς μας τις επιτυχίες του συλλόγου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τα αισθήματα που είχε για την ομάδα του Μάντσεστερ. Ήταν ένας παίκτης που έγραψε ιστορία στην Μάντσεστερ Σίτι. Ένας πραγματικός αρχηγός», τόνισε ο Ντένις Τιούαρτ (σημείωσε το νικητήριο γκολ της Σίτι στον τελικό του 1976 για το Λιγκ Καπ), με δηλώσεις του στο Sky Sports News.

Δεν υπάρχουν σχόλια: