Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης, μένω μέχρι να φύγω"!

Αποχωρώντας από το Δ.Σ. της Λίγκας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι κανένας εκπρόσωπος ΠΑΕ δεν έθεσε θέμα αποχώρησής του από την προεδρία! "Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα γίνουν εκλογές"! Στις 11/7 το επόμενο Δ.Σ.

"Δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης, μένω μέχρι να φύγω"!
Στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ θα παραμείνει, μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας που θα γίνει στις 11 Ιουλίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εξερχόμενος από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής μετά το ΔΣ τόνισε πως κανείς δεν ζήτησε την παραίτησή του, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27-28 Αυγούστου.

«Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι το πρωτάθλημα συμφωνήσαμε να ξεκινήσει στις 27 - 28 Αυγούστου και η κλήρωση το δεύτερο 15ενθήμερο του Ιουλίου. Όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερα έχουν μείνει ένα χρόνο. Σήμερα ρώτησα για λόγους ηθικής τάξης αν οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ θέλει να παραιτηθώ και συμφωνεί με τις επιστολές τη ΑΕΚ και του ΠΑΟ κανείς δεν συμφώνησε και προχωράμε κανονικά. Εχω δεσμευθεί να τελειώσει το πρωτάθλημα και να επικυρωθεί η βαθμολογία, θα εξασφαλίσω ομαλές συνθήκες για την διαδοχή μου και θα προκηρύξω εκλογές.», ανέφερε αρχικά.
Για το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας είπε: «Η τοποθέτηση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν υπήρχε θέμα να την επικυρώσουμε αλλά να συζητήσουμε σχετικά. Ολοι μαζί θα μιλήσουμε για το θέμα και στο επόμενο ΔΣ στις 11 Ιουλίου και θα δούμε ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανέβει».
Σχετικά με τον ΟΦΗ είπε:«Είπα στον δικηγόρο του ΟΦΗ ότι προσωπική μου άποψη - για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις - είναι ο φάκελος να επανεξεταστεί από την νέα επιτροπή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: