Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Η αηδία, οι παρθένες και ο καθαρός ουρανός» (ΦΩΤΟ)

Κάπως έτσι είδαν τα «ερυθρόλευκα» Media την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τακτικό ΔΣ της Super League για όσα αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό για τα στημένα και την εμπλοκή του ονόματός του…
«Η αηδία, οι παρθένες και ο καθαρός ουρανός» (ΦΩΤΟ)
Δείτε τι έγραψαν τα ολυμπιακά Sites:
Katimagiko.gr
Δεν αντιμίλησε κανείς...
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας για λόγους ηθικής τάξης. Ποιά ήταν η τοποθέτησή του στο Δ.Σ.. Τι άλλο δήλωσε.
Redplanet.gr
Αηδιασμένος ο πρόεδρος
Για την λάσπη και την αήθη επίθεση που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Super League, δηλώνοντας πως έχει αηδιάσει. Πάντως, τόνισε πως έχει μάθει από φορτούνες και θα αποδείξει πως δεν έχει καμία εμπλοκή.
Gavros.gr
«Κάποιοι κάνουν τις παρθένες»
Αντρίκεια τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού και της λίγκας στο σημερινό ΔΣ!
Rednews.gr
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
Ξεκάθαρος, όσον αφορά την αθωότητα του, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην ομιλία του στο ΔΣ της Superleague. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και της Λίγκας δεν δίστασε να ζητήσει το άνοιγμα τα ν τηλεφωνικών του κλήσεων, προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητα του, προσθέτοντας, παράλληλα, πως το ίδιο πρέπει να συμβεί και με όσους διατέλεσαν πρόεδροι κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: