Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στηρίζει τη μομφή κατά Μαρινάκη

Σκληρή στάση απέναντι στην πρόθεση ορισμένων ομάδων να επικυρώσουν άρον-άρον τη βαθμολογία, παρά το τεράστιο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και εμπλέκει φυσικά πρόσωπα και συλλόγους, αναμένεται να κρατήσει σήμερα ο Άρης στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Τους «κίτρινους» θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης, που θα μεταβεί ξανά στην Αθήνα, συνοδευόμενος –κατά πάσα πιθανότητα- από τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη.
Γεγονός είναι πως ο Άρης δεν πρόκειται να εμπλακεί σε κανένα γκρουπ ομάδων που θα επιδιώξουν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, παρά μόνο θα υποστηρίξει το δικό του έννομο συμφέρον, που φυσικά περιλαμβάνει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας. Άλλωστε σε περίπτωση που τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Άρης είναι η ομάδα που «ευνοείται», γεγονός που τους αναγκάζει να παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην όλη υπόθεση, έχοντας παράλληλα «ανοικτή γραμμή» και με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Παίρνει θέση στο συμβούλιο
Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο πως θα υποστηριχθεί μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς όπως τόνισε και ο Γιάννης Κόντης: «Προκειμένου να διευκολυνθεί το διάλογο της Πολιτείας και της Λίγκας, για όσο κρατήσει αυτή η υπόθεση, καλό είναι να μην είναι πρόεδρος». Υπενθυμίζεται όμως πως το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, επικοινώνησε με την ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να συνυπογραφεί ανακοίνωση κατά του Μαρινάκη, κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκαν οι «κίτρινοι», που εμφανίζονται αποφασισμένοι να εκφράσουν τη δική τους θέση στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Παράλληλα υπάρχει συμφωνία στο να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος 1-2 εβδομάδες, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί το έργο της αθλητικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: