Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

"Και του μιλάμε και τον κυνηγάμε"!

Δεν μας τα είπε καλά ο Σταύρος Αδαμίδης σε ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαιώνοντας τον διάλογο που είχει με τον Σταύρο  Ψωμιάδη. "Όλα γίνονται για το καλό της ΑΕΚ"!
"Και του μιλάμε και τον κυνηγάμε"!
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι μίλησε με τον Μάκη Ψωμιάδη γιατί έκρινε ότι αυτό είναι καλό για την ομάδα, ωστόσο στη συνέχεια επεσήμανε ότι συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας σε βάρος του προέδρου της Καβάλας πάλι για το καλό της ομάδας!

Επίσης, ο Αδαμίδης έδωσε διευκρινήσεις και για τον …κοντό του διαλόγου, που δεν είναι άλλος από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Αναλυτικά:
"Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων σχετικά με συνομιλία μου με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, ύστερα από δική του κλήση, θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι πράγματι ο συνομιλητής του είμαι εγώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με τον κύριο Ψωμιάδη, συνομιλήσαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος 2-3 φορές για διάφορα θέματα σε παραγοντικό επίπεδο των ομάδων μας και μόνο. Η οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με όλους τους παράγοντες των ομάδων είναι κάτι που πάντα προσπαθώ να έχω για το καλό της ΑΕΚ, ώστε να διαφυλάσσω τα συμφέροντά της, όπου και όπως κρίνω απαραίτητο.
Οι αναφορές μου στον κ. Ντέμη Νικολαίδη έγιναν σε μία περίοδο έντασης για θέματα που αφορούσαν τον διαχειριστικό έλεγχο. Στη συνέχεια, όπως έχω ήδη δηλώσει, και σε άμεσο χρόνο, συναντήθηκα και συνομίλησα μαζί του, επιλύοντας κάθε προσωπική ή άλλη παρεξήγηση.
Διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ ότι στις δικαστικές διαμάχες που υπάρχουν ή σε όσες προκύψουν και αφορούν θέματα της ομάδας μας, τόσο για μεμπτές περιπτώσεις του διαχειριστικού ελέγχου, όσο ειδικά αυτές με τον κύριο Ψωμιάδη και τα χρήματα που οφείλει στην ΑΕΚ, θα συνεχίσουμε να είμαστε αμείλικτοι και να διεκδικούμε με σθένος τα μέγιστα δυνατά οφέλη.
Σε όλες τις μάχες ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών, όπως μαρτυρούν άλλωστε οι παρεμβάσεις μου σε όλα τα όργανα και η συνεχής παρουσία μου στις αίθουσες των δικαστηρίων όποτε δικάζονται ανάλογες υποθέσεις.
Σταύρος Αδαμίδης". sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: