Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μπαρτζώκα ή Μάλκοβιτς ήθελε ο Πάλμας

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, τις τελευταίες μέρες δεν ήρθε μόνο να επαφή με τον νυν τεχνικό του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και με τον Σέρβο τεχνικό Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.



Δύο κινήσεις που φανερώνουνε ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας είχε πάρει επί προσωπικού το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου του Άρη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Όπως αυτή έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος μετά από την υπογραφή του διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών στην συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον Ελληνοσλοβένο τεχνικό.


Ο Πάλμας ουσιαστικά με τις επαφές που έκανε με τους Μπαρτζώκα και Μάλκοβιτς έδειξε ξεκάθαρα πως ήθελε να φέρει στην άκρη του πάγκου του
Άρη ότι καλύτερο υπήρχε σε εκείνο το χρονικό σημείο στην ελληνική αγορά ή διαφορετικά έναν από τους πιο πετυχημένους ξένους τεχνικούς.

Η επιλογή του Μπαρτζώκα από την ελληνική αγορά είχε να κάνει με το ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε εκείνο το χρονικό σημείο που έγιναν οι επαφές πριν από δύο εβδομάδες είχε θέσει ως προτεραιότητά του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως έγινε και επίσημα από χθες το πρωί όταν και ανακοινώθηκε η παρουσία του στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλευρό του γνώριμού του από την συνεργασία τους σε Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδος Λιθουανό Γιόνας Καζλάουσκας.

Κι όσο για την περίπτωση του Ηλία Ζούρου μπορεί να είχε απασχολήσει τον Κύπριο επιχειρηματία και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης αφού σε εκείνο το χρονικό σημείο ο νυν ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν είχε ακόμη συμφωνήσει να παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Ζαλγκίρις Κάουνας ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επαφή.

Μία στάση στο θέμα του προπονητή από πλευράς του Πάλμα που φανερώνει ξεκάθαρα την επιθυμία του πριν από την συνάντηση των φορέων που σχετίζονταν με την ΚΑΕ Άρης της περασμένης Παρασκευής (24/06) πως είχε όντως στο μυαλό του να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν θα γίνει αφού μετά το πέρας της φάνηκε ξεκάθαρα πως η τάση είναι υπέρ της παραμονής του Γιάννη Δαμιανίδη στην θέση του προέδρου, που σημαίνει πως θα 
είναι και εκείνος που θα αποφασίσει το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Άρη.




Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: