Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Νικοπολίδης και Δέλλας σε ηγετικές θέσεις!!

Στη Μύκονο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι Νικοπολίδης και Δέλλας και είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και από κοντά για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Νικοπολίδης και Δέλλας σε ηγετικές θέσεις
Οι δύο άνδρες οι οποίοι συνδέονται -και λόγω Εθνικής- με φιλία ετών, συναντήθηκαν στο "νησί των ανέμων" και αντάλλαξαν απόψεις για πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και η... σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο καθένας έκανε τη δικιά του τοποθέτηση, όμως συμφώνησαν πως οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να καταδικαστούν για να καθαρίσει ο χώρος. Δεκάδες ψευτοεπενδυτές που άλλαζαν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα με απώτερο στόχο το προσωπικό κέρδος, έβλαψαν όλα αυτά τα χρόνια το δύσμοιρο ποδοσφαιράκι μας και οι δυο άσοι που δόξασαν τα εθνικά μας χρώματα τάχθηκαν υπέρ της εξόντωσης των ενόχων.
Όταν καθαρίσει η σαπίλα, το πιο σωστό θα ήταν άνθρωποι σαν τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Τραϊανό Δέλλα να μπουν και να αναλάβουν ηγετικές θέσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά. Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι ουρανοκατέβατοι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαίρου της χώρας και βρίσκονται εκτός ντόμπρα και τίμια παιδιά όπως ο "Έλληνας Κλούνεϊ" και ο "Κολοσσός";
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: