Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Για τα χρήματα που χρωστάει ούτε λόγος;

Η αναφορά στην Original στον διάλογο Αδαμίδη-Ψωμιάδη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο να δηλώνει ότι όσα ακούστηκαν διαψεύδουν αυτούς που έλεγαν ότι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων της ΑΕΚ τα είχε βρει με τον πρόεδρο της ομάδας..
Για τα χρήματα που χρωστάει ούτε λόγος;
«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους τόσο καιρό μας έλεγαν ότι τα έχουμε βρει με τον Αδαμίδη και ότι είμαστε μαζί του. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν, παρά μόνο με το καλό της ΑΕΚ. Σήμερα, αυτό, φάνηκε ξεκάθαρα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Χατζηχρήστου, για να προσθέσει: «Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ακούσω κάτι άλλο από αυτή τη συνομιλία, όπως για παράδειγμα να μιλάνε για τα χρήματα που χρωστάει ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ. Αλλά τι να κάνουμε...», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στο aek365.
Στη συνέχεια, ο ηγέτης της OR21 και πρώην πρόεδρος της Μάνας ΑΕΚ ρωτήθηκε αν πιστεύει πως στην πορεία μπορεί να ανακατευτεί το όνομα της ΑΕΚ σε «στημένους» αγώνες, με τον ίδιο να μην δείχνει πως ανησυχεί για κάτι τέτοιο: «Θα ήμασταν οι πρώτοι που θα έβγαζαν στην... φόρα, αν ήμασταν μπλεγμένοι. Πλέον δεν ανησυχώ». Όπως ήταν λογικό, τα όσα ακούγονται για τις σχέσεις που είχε η Original με τον Ντέμη Νικολαΐδη, δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα: «Με αυτά που λέει ο Ψωμιάδης, μάλλον θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη από τον Νικολαΐδη για το εγκεφαλικό που θα πάθει, αν διαβάσει τους διαλόγους που μας θέλει να είμαστε κολλητοί και ότι παλιά μας χρηματοδοτούσε. Κάποτε ήμασταν κολλητοί, αλλά ποτέ δεν μας χρηματοδοτούσε, ούτε από το συμβόλαιό του, ούτε από τα λεφτά της ΠΑΕ. Το ξέρει και ο ίδιος και όλοι οι πρόεδροι που πέρασαν από την ΠΑΕ, όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει η Original», ήταν το σχετικό του σχόλιο/
Για το αν τον ενοχλεί η τοποθέτηση του Αδαμίδη και προσωπικά ως Χατζηχρήστος, αλλά και ως ηγέτη της Original, μας ξεκαθάρισε: «Φυσικά και με ενοχλεί. Για αυτό και τον πήρα πρωί πρωί για να του το πω», ενώ για το αν με αυτά τε λεγόμενα, θα αλλάξει και η στάση του απέναντι στον Αδαμίδη, μας είπε: «Η στάση μας θα είναι αυτή που είναι πάντα. Αν κάνει κάτι καλό για την ΑΕΚ θα είμαστε μαζί του, αν κάνει κάτι κακό θα μας βρει εναντίον του». Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, θέλησε επίσης να επισημάνει: «Σε καμία περίπτωση αυτή η συνομιλία δεν έχει σχέση με αυτά που ακούμε να συζητάνε κάποιοι άλλοι κύριοι, μεγάλων και μικρών ομάδων. Ούτε με στημένα, ούτε με στοιχήματα. Μην προσπαθούν κάποιοι να βάλουν και την ΑΕΚ στο ίδιο καζάνι, για να γλιτώσουν αυτό που τους περιμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: