Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Δύο Σισέ» ο Βιερίνια;

Ο Ζαγοράκης κοστολόγησε τον Βιεϊρίνια στα 12-13 εκατ. ευρώ. Τα διπλά λεφτά δηλαδή από αυτά που δίνει η Λάτσιο για τον Σισέ. Τόσο καλύτερος είναι ο Πορτογάλος;
«Δύο Σισέ» ο Βιερίνια;
Θετικός στο ενδεχόμενοι να πουλήσει ο ΠΑΟΚ τον Αντελίνο Βιεϊρίνια εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ωστόσο τόνισε πως αυτό θα γίνει μόνο με τα σωστά χρήματα. Ποια είναι αυτά; Τα 12-13 εκατ. ευρώ. Χαρακτηριστικά ο «Ζαγόρ» ανέφερε: «Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Με 12-13 το συζητάμε. Αν έρθει κάποια πρόταση θα σας το πούμε».

Την ίδια ώρα, πληροφορούμαστε πως προχωράει με γοργούς ρυθμούς η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό στην Λάτσιο. Τα χρήματα που προσφέρουν οι Ιταλοί δεν ξεπερνάνε τα έξι εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι αρκετά για να πουν το «ναι» οι «πράσινοι» για την παραχώρηση του Γάλλου. Είναι δηλαδή ακριβώς τα διπλά λεφτά από αυτά τα οποία ζητάει ο ΠΑΟΚ για την πώληση του Βιεϊρίνια.

Δεν διαφωνούμε σε καμία περίπτωση πως ο Πορτογάλος είναι «παικταράς» και ότι πρέπει να πουληθεί στην σωστή τιμή, ωστόσο μάλλον στον «Δικέφαλο» δεν έχουν καταλάβει καλά την εποχή στην οποία ζούμε. Οι ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν πρόκειται το φετινό καλοκαίρι να δαπανήσουν για μεταγραφές μεγάλα ποσά. Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ… καίγεται για να βάλει χρήματα στο ταμείο του από την πώληση του Βιεϊρίνια, δεν γίνεται να τον κοστολογεί όσο… δύο Σισέ.

Μπορεί ο Αντελίνο να είναι 24 ετών και ο Τζιμπρίλ 29, κάτι που σημαίνει πως ο πρώτος έχει ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά του να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ ο δεύτερος μόλις τρία, ωστόσο μάλλον ο Γάλλος έχει πετύχει περισσότερα πράγματα στην καριέρα του. Οπότε, την δεδομένη στιγμή θα έπρεπε να… κοστολογείται παραπάνω ή έστω δεν γίνεται να κοστολογείται όσο ο… μισός Βιεϊρίνια. sportdog gr

Ωπ, να και οι διαρροές!

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Ντιέγκο Φορλάν, η Ζάιρα Νάρα είδε στο διαδίκτυο να κυκλοφορούν γυμνές της φωτογραφίες…

Ωπ, να και οι διαρροές!
Λέτε να το έκανε ο επιθετικός της Ατλέτικο; Αυτό ισχυρίζονται τα ΜΜΕ στην Αργεντινή πάντως.

«Δώσε τον Γεωργιάδη, θα πληρώσει ο Μελισσανίδης»

Την…βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη φαίνεται πως θα έχει η ΑΕΚ στη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό. Ο «Τίγρης» εγγυήθηκε στον Θεοδωρίδη, πως αν υπάρξει πρόβλημα, θα τον πληρώσει ο ίδιος!
«Δώσε τον Γεωργιάδη, θα πληρώσει ο Μελισσανίδης»
Για αύριο το μεσημέρι ορίστηκε να γίνει η επαφή μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του πρόεδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη για την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ενωση.
Το ραντεβού οριστικοποιήθηκε μετά την μεταγραφική σύκσεψη όπου ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε με ένθερμο τρόπο στο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Ελληνα επιθετικό που άλλωστε ήταν στο στόχαστρο από πέρυσι τον Δεκέμβριο.  Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του παίκτη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για αίσιο τέλος λόγω του ότι σε προσωπική επαφή που είχε με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού ο Δημήτρης Μελισσανίδης εγγυήθηκε πως αν συμφωνήσει και σε ότι συμφωνήσει με την ΑΕΚ, θα πάρει τα χρήματα του.

Μετά από αυτό ο Πέτρος Θεοδωρίδης δείχνει πολύ πιο διαλλακτικός και θα πάει στην συνάντηση με καλή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πληροφορία προέρχεται από το περιβάλλον του παίκτη με πηγή προφανώς τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού και έχει διευκρινιστεί προς τον Θεοδωρίδη πως ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θα αναμιχθεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις και θα είναι μόνο εγγυητής σε ότι συμφωνήσουν, αν συμφωνήσουν, οι δύο πλευρές.

Πηγή: aek.365.gr

Τέσσερις παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τη Λίβερπουλ

Ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τις μεταγραφές τους σε ομάδες της αρεσκείας τους έμειναν από τη Λίβερπουλ οι Ντιλ Τσαμπερλέιν, Στίβεν Ιργουιν, Αλεξ Κούπερ και Νίκολα Σάριτς. 

Τα συμβόλαια των προαναφερθέντων έληξαν μέσα στον Ιούνιο κι από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα, η διοίκηση των "κόκκινων" αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας τους. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ ευχαριστεί τους τέσσερις παίκτες για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.The Player

«Πόρτα» στην Άρσεναλ για Ντάγκλας Κόστα!

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Άρσεναλ στην πρόταση για την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα. Ο ατζέντης του νεαρού μέσου της Σαχτάρ υποστήριξε πως οι «κανονιέρηδες» επιχείρησαν να αποσπάσουν τα δικαιώματα του πελάτη του, προσφέροντας στην ουκρανική ομάδα τον Ντενίλσον ως έμψυχο αντάλλαγμα!
«Η προσφορά είχε να κάνει με ανταλλαγή του παίκτη με τον Ντενίλσον, όμως η Σαχτάρ είπε όχι», τόνισε ο Σέζαρ Μποτέγκα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την «Mirror», οι Ουκρανοί ξεκαθάρισαν στους Λονδρέζους ότι δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασίες ανταλλαγών, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα μετρητά…

«Όχι» ως τεχνικός διευθυντής, «ναι» ως σύμβουλος της διοίκησης

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον Δημήτρη Γόντικα να πει το ναι στην πρόταση να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο 50χρονος παλαίμαχος επιθετικός του συλλόγου, την έκανε πλαγίως. Είπε ναι να έχει συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στον ίδιο και στον προπονητή, αλλά είπε όχι σε ότι αφορά καθαρά το κομμάτι του τεχνικού διευθυντή. 
Με λίγα λόγια, δεν θα γίνει ούτε αντί-Φρέιτας, ούτε αντί-Αντωνίου, ούτε τίποτα τέτοιο. Τι αποδέχθηκε; Να κλείσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα προτείνει ο Φερέιρα, να προτείνει και ο ίδιος κάποιους παίκτες και φυσικά ταλέντα από όλη την Ελλάδα. Όχι όμως «full time» απασχόληση, καθώς δεν θέλει να αφήσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στις Ακαδημίες. 
Έτσι ουσιαστικά οι πράσινοι θα πορευτούν τουλάχιστον σε πρώτη φάση χωρίς καθαρό τεχνικό διευθυντή και θα έχουν τη βοήθεια του Γιάννη Σαμαρά σε θέματα μεταγραφών. Ο παλαίμαχος άσος θα έχει συνεργασία με τους Γόντικα και Φερέιρα, αλλά ως ένα σημείο. Δεν θα είναι ο ρόλος του αποκλειστικά και μόνο το κλείσιμο μεταγραφών. Ο Σαμαράς δεν ήθελε να αφήσει τη δουλειά του στις Ακαδημίες και εκεί είχε κολλήσει το όλο θέμα από την πρώτη επαφή των δύο πλευρών, μέχρι τη χθεσινή. Σίγουρα από σήμερα θα πιάσει δουλειά, αλλά ταξίδια δύσκολα θα κάνει παρά μόνο αν παραστεί ανάγκη. 
The Player

«Στον ΠΑΟΚ σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»

Τις ωραίες μέρες που πέρασε στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που εν μέσω των διακοπών του στη χώρα μας, έκανε ένα διάλλειμα για να αναφερθεί στον αγαπημένο του «Δικέφαλο».

Πως εξιστορεί το μεταβατικό στάδιο από ποδοσφαιριστής σε τεχνικός διευθυντής και μετά βοηθός.

Τι λέει για το πέρασμά του από τη Σταντάρ Λιέγης, τον Σάντος, τον Μπόλονι και τον Βιεϊρίνια που αν συνεχίσει να δουλεύει «θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Η συνέντευξη του Πορτογάλου στη NOVA:

-Πώς ήταν ο πρώτος χρόνος σας από τη θέση του βοηθού προπονητή, μετά την αποχώρησή σας από την ενεργό δράση;

«Ήταν μια φανταστική χρονιά για εμένα, τους πρώτους έξι μήνες ως τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, σε μια κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης, από τη στιγμή που ζήτησε τη βοήθειά μου ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είχε τη θέση πριν από εμένα και αργότερα έγινε πρόεδρος, κάπως έτσι αποφάσισα να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα μου και να αρχίσω κάτι διαφορετικό βοηθώντας τον Βρύζα, που είναι φίλος μου, και τον Φερνάντο Σάντος. Ήταν ένα καλό εξάμηνο, έντονο, με μπόλικη δουλειά, εν συνεχεία έφυγα από τον ΠΑΟΚ, στη Σταντάρ Λιέγης ο ρόλος μου ήταν να έχω άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές και να είμαι παρών στο γήπεδο, η ομάδα είχε έναν εξαιρετικό προπονητή και κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Βελγίου, να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να προκριθεί στα προκριματικά του Champions League, πρόκειται για μια νεανική ομάδα, θεωρώ πως ήταν μια φανταστική σεζόν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και συνολικά για τη Σταντάρ Λιέγης».

-Αυτή η αλλαγή, από ποδοσφαιριστής γίνατε τεχνικός διευθυντής και εν συνεχεία βοηθός προπονητή, τί σημαίνει για εσάς;

«Πιστεύω πως το μέλλον μου βρίσκεται στην προπονητική, οι εμπειρίες που απεκόμισα ως ποδοσφαιριστής καθώς και τα σεμινάρια προπονητικής που ακολούθησα, ήταν εξαιρετικά, εκτιμώ πως σε 1-2 χρόνια θα είμαι απολύτως έτοιμος για να αναλάβω το ρόλο του πρώτου προπονητή, με τη δουλειά, την αφοσίωση και την εμπειρία που έχω, θα καταφέρω να πραγματοποιήσω τους στόχους μου, το μέλλον θα δείξει, προς το παρόν είμαι χαρούμενος για στην πρώτη σεζόν μου κατέκτησα έναν τίτλο, είναι σημαντικό».

-Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως προπονητής έχει τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν και ως ποδοσφαιριστή;

«Νομίζω πως ναι, είναι δύσκολο να αλλάξεις χαρακτήρα, ακολουθείς την ίδια πορεία ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής, ως διοικητικός παράγοντας, πάντως είναι ξεκάθαρο πως προϊόντος του χρόνου, αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία, ωριμάζεις, αποκτάς εφόδια που δεν είχες όταν έπαιζες ποδόσφαιρο, οι προπονητές δεν πρέπει να σκέπτονται τον εαυτό τους, η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές είμαστε κάπως εγωιστές, έχουμε στο μυαλό μας πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους υπόλοιπους, ένας προπονητής πρέπει να φροντίζει για το σύνολο, έχει 25 παίκτες, οφείλει να τους δίνει κίνητρο, να τους ανυψώνει το ηθικό, να τους οδηγεί στη νίκη, να περνάει το... δικό του μήνυμα σε όλα τα επίπεδα σε ότι αφορά στην οργάνωση του συλλόγου, σίγουρα είναι μια θέση που εμπεριέχει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, αυτό το στοιχείο μου αρέσει...»

-Ήταν κέρδος για εσάς η συνεργασία σας με τον Φερνάντο Σάντος τα τελευταία χρόνια της καριέρας σας;

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική, θεωρώ τον Φερνάντο Σάντος σπουδαίο προπονητή, με εξαιρετικό χαρακτήρα, νοοτροπία νικητή, γνωρίζει πως να διατηρεί άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μια ποδοσφαιρική ομάδα, στον ΠΑΟΚ ήταν μια τριετία, η πρώτη σεζόν δεν ήταν και τόσο καλή, όμως η διετία που ακολούθησε ήταν φανταστική, είχα την ευχαρίστηση να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του, να συνεργαστώ μαζί του ως τεχνικός διευθυντής και πλέον να μπορώ να ισχυριστώ πως είμαστε πραγματικοί φίλοι, προφανώς για εμένα είναι ένας από τους προπονητές που θα έχω ως σημείο αναφοράς στο δικό μου προπονητικό μέλλον...».

-Παρακολουθείτε την πορεία του στην εθνική Ελλάδας;

«Εννοείται, παρακολουθώ πάντα τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, ούτως ή άλλως πέρασα πολύ ωραία εδώ, ένιωσα σαν στο σπίτι μου, όλα ήταν ωραία, το να παρακολουθώ την πορεία του Σάντος και του ΠΑΟΚ είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου, είναι κάτι που θα εξακολουθήσω και στο μέλλον».

-Έχει περάσει 1,5 έτος από την αποχώρησή σας από τον ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον «καθαρό» μυαλό, τί ακριβώς συνέβη τότε;

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στη σταδιοδρομία μου, αφού σ' αυτόν την ολοκλήρωσα, αυτό πάντα είναι κάτι που σε "σημαδεύει", ονειρευόμουν πως όταν αποφασίσω να κρεμάσω τα παπούτσια μου να το κάνω σε μια ομάδα για την οποία θα νιώθω κάτι, μια ομάδα που θέλεις να... ανήκεις σε αυτήν, στην οποία χαίρεσαι να αγωνίζεσαι, είτε εδώ, είτε στην Πόρτο, είτε στην Λάτσιο, αυτό ήταν το όνειρό μου, τελικά ήταν ο ΠΑΟΚ και γι' αυτό το λόγο θα είμαι ες αεί "δεμένος" με αυτόν το σύλλογο, θα συνεχίσω να παρακολουθώ την πορεία του, όπως εξάλλου κάνει κι ο Σάντος, νομίζω πως έχει μεγάλη δυναμική, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, κατ' αρχάς διαθέτει φανταστικούς φιλάθλους, γίνεται συνετή διαχείριση, ο Ζαγοράκης, όπως και ο Βρύζας, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, είναι μεγάλοι επαγγελματίες, λατρεύουν το ποδόσφαιρο, θεωρώ πως χρειάζεται ένα ακόμη βήμα ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ ν' ανέβει ένα ακόμη επίπεδο και να είναι ανταγωνιστικός με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, έχει τα πάντα για να βρεθεί σε αυτό το επίπεδο, θεωρώ πως σε εσωτερικό και οργανωτικό πλαίσιο πρέπει να προοδεύσει ακόμη περισσότερο για να γίνει πιο σπουδαίος και να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων».

-Η άποψή σας για τον Βιεϊρίνια;

«Τον γνωρίζω από τότε που ήταν μικρός σε ηλικία, όταν ήμουν στην Πόρτο, εκείνος έπαιζε στις ακαδημίες της Γκιμαράες, μετά πήγε στην Πόρτο, όταν βρεθήκαμε και πάλι, αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ, είδα πως είχε πάρει κιλά, τότε ήταν που ο Σάντος κι εγώ του είπαμε πως πρέπει να χάσει βάρος, ν' ακολουθήσει μια σωστή δίαιτα, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, τί κάνεις δηλαδή εκτός γηπέδου, καλείσαι να είσαι επαγγελματίας και συνειδητοποιημένος, είναι το μοναδικό που πρέπει να σε απασχολεί για τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής σου, το ποδόσφαιρο και η οικογένεια, πρέπει να έχεις ένα σωστό τρόπο ζωής, αυτό καλείται να κάνει και ο Βιεϊρίνια, τον θεωρώ ως έναν από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς στην Ευρώπη, εάν δεν κάνει αυτό που πρέπει, θα έχει μεγάλες δυσκολίες, θα είναι ένας ακόμη...απλός ποδοσφαιριστής, εντάξει μπορεί να ξεχωρίζει στην Ελλάδα, αφού είναι αρκετά ταλαντούχος, όμως έχει δυνατότητες για να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα, δεν εννοώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει επίπεδο κι ανταγωνισμό, το αντίθετο, όμως υπάρχουν κι άλλα καλύτερα, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Αγγλία, είναι πιο ανταγωνιστικά, εκεί αγωνίζονται οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, εάν ο Βιεϊρίνια συνεχίσει τη δουλειά, παραμείνει προσγειωμένος και συνειδητοποιήσει πως θα πρέπει για τα επόμενα 10-15 χρόνια να σκέπτεται μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο, εάν επιδείξει επαγγελματισμό κι ακολουθήσει ένα ‘μετρημένο’ τρόπο ζωής, θεωρώ πως έχει την προοπτική να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής και ν' αγωνιστεί σε ένα σπουδαίο σύλλογο...»

-Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει περάσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μάλιστα κι ο βοηθός του είναι Πορτογάλος, ποια η άποψή σας;

«Τον γνωρίζω, δεν είναι... ηθικά σωστό να τον κρίνω, αφού κι εγώ πλέον είμαι προπονητής, τόσο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και στην Σταντάρ Λιέγης έκανε καλή δουλειά, στο Βέλγιο η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετική, η δεύτερη δεν είχε την ίδια κατάληξη, οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι, από εκεί και πέρα συχνά υπάρχουν μεγάλοι προπονητές που πηγαίνουν σε κάποια ομάδα και δεν είναι επιτυχημένοι, πρέπει λοιπόν κάθε φορά να βλέπεις σε ποια ομάδα πηγαίνει, ποιο είναι το κίνητρο αυτού του συλλόγου, όλοι ελπίζουμε να αποδειχθεί η κατάλληλη επιλογή, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ μου να συνεχίσει να νικάει...».

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον

Την απόκτηση του 15χρονου Θωμά Κώττα ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νεαρός, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, υπέγραψε συμβόλαιο με το «Δικέφαλο του Βορρά» και θα στελεχώσει τα τμήματα υποδομών, με την προοπτική να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μία σημαντική κίνηση με πολλές προοπτικές και σοβαρή επένδυση για το μέλλον, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που απέκτησε από τον ΑΠΣ Αίαντα Αμυνταίου τον διεθνή με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, Θωμά Κώττα. Ο γεννημένος στις 27 Απριλίου 1996 και ύψους 2μ.01 νεαρός αθλητής, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει στέλεχος των τμημάτων υποδομής, με την προοπτική την προώθησή του και στην πρώτη ομάδα.

Τον νεαρό αθλητή υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παρίσης Στογιάννης και ο σύμβουλος Λευτέρης Σταμολάμπρος, ενώ την ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ελευθέριος Τσαμπασίδης, ο προπονητής Λάζαρος Φωτιάδης και ο βοηθός προπονητή Θόδωρος Φωτιάδης.

Και οι Τούρκοι για Φορτούνη

Το ενδιαφέρον δυο Τουρκικών ομάδων φαίνεται να έχει προσελκύσει ο Κώστας Φορτούνης.

Συγκεκριμένα φήμες θέλουν τις Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού παίκτη. Ωστόσο ο ίδιος δεν είναι θετικός στο να μετακομίσει στην γειτονική χώρα.

Αναφορικά με την κρούση από την Βόλφσμπουργκ, ο Φουρτούνης φαίνεται πως συναινεί στην μετακίνηση του στον γερμανικό σύλλογο αλλά ο Αστέρας δεν καλύπτεται από τα χρήματα που θα εισπράξει.  
The Player

Όχι Πρέλεβιτς στην προεδρία της ΚΑΕ

Οι φήμες μπορεί να ήταν έντονες τον τελευταίο καιρό, φήμες που ήθελαν τον Μπάνε Πρέλεβιτς να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εντούτοις ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος του.

Ο Πρέλεβιτς μιλώντας στο φιλικό του περιβάλλον και στους συνεργάτες του τόνισε με έμφαση ότι: «Δεν είχα ποτέ ενδιαφέρον να μπω στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ» ενώ υπογράμμιζε ότι: «Δεν έκανα καμιά πρόταση για να αναλάβω την προεδρία. Δεν μπαίνω σε καμιά διαδικασία να το κάνω, ούτε παίρνω καμιά πρωτοβουλία».

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η 5μελής επιτροπή που συστήθηκε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αποτελείται από τους κ.κ. Γαλατσόπουλο, Δ. Παπαδόπουλο, Βιολίδη, Ησαϊάδη και Μπεκιάρη θα συναντηθεί την Παρασκευή εκτός απροόπτου με τον Μιλτιάδη Κανώτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας.The Player

Ροσέλ: «Ντροπή ο Μουρίνιο»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Ζοσέ Μουρίνιο ως… ντροπιαστικό.

Την πεποίθησή του ότι η Μπαρτσελόνα είναι προετοιμασμένη να δαπανήσει αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο, εφ’ όσον χρειαστεί εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Συγκεκριμένα τόνισε ότι θα διατεθούν περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε αντιαθλητικούς τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ντροπιαστικό τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τρεις στόχους μέχρι στιγμής για να ενισχυθούν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Σεσκ Φάμπρεγκας, Αλέξις Σάντσες και Τζουσέπε Ρόσι. Ο Ροσέλ σε συνέντευξη Τύπου καθησύχασε τους φίλους της ομάδας και τόνισε ότι… λεφτά υπάρχουν.

«Θα δούμε τι θα γίνει στην μεταγραφική αγορά. Έχουμε να ξοδέψουμε 45 εκατομμύρια ευρώ και ίσως χρησιμοποιήσουμε και χρήματα για από το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Ο προπονητής έχει τις προτιμήσεις του, αλλά δεν μιλάει με ονόματα. Μιλάει με θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας τόνισε: «Υποθέτω ότι θα του άρεσε να έρθει στην ομάδα, όπως και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα κάνουμε τρελές προτάσεις. Την προηγούμενη χρονιά προσφέραμε 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Φάμπρεγκας και αυτή τη σεζόν η αξία του είναι μικρότερη. Η πρόταση που ενδέχεται να κάνουμε θα σχετίζεται και με το κασέ του. Ομάδες όπως οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, κάνουν κακό με τα μεγάλα ποσά που προσφέρουν», συνέχισε ο Ροσέλ.

Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης. «Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να κερδίσει εκτός γηπέδου γιατί δεν μπορούσαν μέσα σε αυτό. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα πλέον, αλλά αν η Ρεάλ συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό δεν θα διστάσουμε να κόψουμε κάθε επαφή μαζί τους», είπε για να καταλήξει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αν κάποιος από την Μπαρτσελόνα είχε τέτοια συμπεριφορά, θα είχε τιμωρηθεί και το πιθανότερο θα είχε αποχωρήσει και από την ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν. «Έχουμε κατακτήσει 15 τρόπαια και αυτή η σεζόν ήταν από τις καλύτερές μας. Τρεις είναι οι πιο σπουδαίες στιγμές. Η νίκη με 5-0 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, η νίκη στο «Γουέμπλεϊ», αλλά και η επιστροφή του Έρικ Αμπιντάλ στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την εγχείρησή του», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».
 The Player

«Ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα»

φοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Β. Παπανδρέου η οποία προκάλεσε σήμερα και τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
 
«Ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα»
«Έχω ζήσει το ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια, αλλά πρώτη φορά ανησυχώ όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη χώρα» είπε αρχικά αι συμπλήρωσε, «η κοινοβουλευτική ομάδα ψήφισε την πολιτική και τα σκληρά μέτρα, αλλά τα μόνα που υλοποιήθηκαν ήταν η μείωση μισθών και συντάξεων».
Το ιστορικό στέλεχος της παράταξης δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, «Πρέπει επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με τα χθεσινά δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Πρέπει κι εσύ πρόεδρε να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην κυβερνάς με την παρέα σου γιατί αλλιώς θα πάμε σύντομα σε εκλογές».
Ανέβηκαν οι τόνοι στην κοινοβουλευτική ομάδα με την Όλγα Ρεντάρη, η οποία ανέφερε «Πόσο θα αντέξω ακόμη να προπηλακίζομαι; Τη σωτηρία είναι αυτή που τρέχουμε πίσω από το μνημόνιο; Παίρνουμε μέτρα πιο σκληρά και από το ΔΝΤ». Η Κ. Ρεντάρη πριν από λίγες ημέρες είχε προπηλακιστεί από ομάδα ατόμων. Επίσης ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα να ενημερώνεται μια φορά τον μήνα.
«Μετά την Όλγα Ρεντάρη ήρθε ο Πάρης Κουκουλόπουλος να γίνει αιχμηρός. Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε η κρίση ξεκίνησε από την οικονομία, πέρασε στην κοινωνία και στη συνέχεια έγινε πολιτική». Μάλιστα μίλησε και για τους δημοσίους υπαλλήλους λέγοντας πως «δεν είναι εχθροί μας έχουμε ξεχάσει τις αξίες που διέπουν το κίνημά μας».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, απο την πλευρά του ζήτησε να κάνει αυτοκριτική το υπουργείο Οικονομικών.
Πηγή: Newstoday.gr

Πιατσέντσα τριετίας στη Γιουβέντους

Παίκτης της Γιουβέντους και με τη βούλα είναι πλέον ο Μικέλε Πιατσέντσα. Ο Ιταλός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε το διάστημα 2008-2011 στη Νάπολι από την οποία έμεινε ελεύθερος στις αρχές Ιουνίου.

Κάηκε το πελεκούδι στο Ντάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ψυχή τους γιόρτασαν στο Ντάλας την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Μάβερικς, με 300.000 «καλεσμένους», που γέμισαν τους δρόμους για χάρη του Ντιρκ Νοβίτσκι και της παρέας του.
Κάηκε το πελεκούδι στο Ντάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η παρέλαση των Μάβερικς σε μία διαδρομή περίπου 3χλμ. μέχρι το American Airlines Center (AAC) θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήνη των φετινών πρωταθλητών του ΝΒΑ, αλλά και στων 300.000 φίλων τους που αψήφησαν την υψηλή θερμοκρασία (32°C) και κατέκλυσαν από νωρίς τους δρόμους του Ντάλας και γιόρτασαν μαζί τους.
Στο... τέρμα υπήρχε ακόμη ένα πάρτι με περίπου 10.000 κατόχους διαρκείας να βρίσκονται στo AAC, οι οποίοι μέχρι να φτάσει η αποστολή ζητωκραύγαζαν σε κάθε πλάνο ενός Μάβερικ στο jumbotron του γηπέδου.
«Είναι απίστευτο. Είμαστε στην κορυφή του κόσμου και είναι απίστευτο συναίσθημα. Περίμενα 13 χρόνια αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτο και το απολαμβάνουμε» είπε με το πούρο του πρωταθλητή στο στόμα ο MVP των τελικών κι ηγέτης των Τεξανών, Ντιρκ Νοβίτσκι.

Νέο... οξυγόνο 345 διαρκείας στον ΠΑΟΚ


Με βάση την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άλλοι 345 φίλοι της ομάδας αγόρασαν σήμερα το εισιτήριο διαρκείας τους και έτσι εξασφάλισαν την θέση τους στην Τούμπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά και τον σημερινό απολογισμό, ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσει 3386 εισιτήρια διαρκείας και όλα αυτά ενώ απομένουν ακόμη 11 εργάσιμες ημέρες για το τέλος των ανανεώσεων αλλά και των πιο φθηνών τιμών The Player

«Τελειώνει» του Ζερβίνιο στην Άρσεναλ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζερβίνιο βρίσκεται η Άρσεναλ όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ.
«Τελειώνει» του Ζερβίνιο στην Άρσεναλ!
Η πρόταση των 10.6εκατ. ευρώ έγινε δεχτή από τη Λιλ και ο Ιβοριανός επιθετικός πακετάρει τα προσωπικά του αντικείμενα για να εγκατασταθεί στο Λονδίνο!
Παράλληλα, γίνεται λόγος και για συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τόσο στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, όσο και στις απολαβές του. Περισσότερες λεπτομέρειες και νούμερα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
Πηγή: sportdog.gr

Και του χρόνου στη Λίβερπουλ ο Sotis;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας "sportinglife.com", στο συμβόλαιο του Σωτήρη Κυργιάκου με τη Λίβερπουλ υπήρχε όρος πως αν ο Έλληνας αμυντικός είχε φέτος ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, το συμβόλαιο του θα ανανεωνόταν αυτόματα, όπως κι έγινε.
Και του χρόνου στη Λίβερπουλ ο Sotis;
Βέβαια, το γεγονός πως οι "ρεντς" θα ενισχυθούν μεταγραφικά στην άμυνα, καθιστά αμφίβολο το μέλλον του 32χρονου σέντερ μπακ, οπότε το πιθανότερο είναι οτι θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν.

Ξεκίνησε το Ράλι Ακρόπολις!!

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα το Ράλι Ακρόπολις, ο "Αγώνας των Θεών", που τραβάει τα βλέμματα, χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ξεκίνησε το Ράλι Ακρόπολις!
Η εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα καθυστέρησε καθώς η βροχή που έπεφτε στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης, ήταν πολύ δυνατή.
Ο κόσμος όμως δεν πτοήθηκε από αυτό και παρέμεινε στη θέση του, περιμένοντας υπομονετικά την έναρξη του αγώνα.
Μετά την εμφάνιση πολλών οδηγών η τελετή ολοκληρώθηκε και επίσημα με τον Σεμπαστιάν Λεμπ να ανεβαίνει στη ράμπα της εκκίνησης, πετυχαίνοντας και τον καλύτερο χρόνο.

Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά από έξι χρόνια σχέσης και δύο παιδιά μαζί της, αποφάσισε να παντρευτεί την Αλένα Σερέντοβα. Για χάρη της… μπουσουλώντας θα ανεβαίναμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου & Παύλου στο κάστρο Βίσεχραντ στην Πράγα και παρόντες ήταν περίπου 60 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην συμπαίκτης του Μπουφόν στη Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ.
Απολαύστε την Αλένα, όταν ήταν ελεύθερη…








Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όχι που θα έχανε τέτοια ομορφιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη τιμή για Μέλμπεργκ!!

Όταν μια ομάδα όπως η Αστον Βίλα, που είναι από τα παλαιότερα ποδοσφαιρικά club της Αγγλίας (ιδρύθηκε το 1874) σε επιλέγει στο Νο40 των 50 μεγαλύτερων παικτών της ιστορίας της, τότε δεν είναι μικρή υπόθεση.
Μεγάλη τιμή για Μέλμπεργκ
Ο λόγος για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε στους «Χωριάτες» από το 2001 μέχρι το 2008 πραγματοποιώντας 263 εμφανίσεις και σκοράροντας οκτώ φορές.

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε εκτός έδρας της Κίμκι με 74-63 και κατέκτησε για ένατη διαδοχική φορά το πρωτάθλημα Ρωσίας, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών.

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επέβαλε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό της και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.
Η Κίμκι προσπάθησε, καθώς ήθελε να ισοφαρίσει τη σειρά, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα για δεύτερη φορά εντός έδρας και να αποχαιρετήσει το... πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα για τη "Ρωσική Αρκούδα", η οποία παρόλο που δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας της, κατάφερε να διατηρήσει τα "σκήπτρα" στη Ρωσία.

Η ΑΕΚ στην Α2;

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι αρνητική για την ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς δικαιώνει τον Ηλυσιακό και ρίχνει την Ένωση στην Α2.
Η ΑΕΚ στην Α2;
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «aek-live.gr». Αναλυτικά: «Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έχει ήδη βγει και είναι αρνητική για την ΑΕΚ. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση με το σκεπτικό της απόφασης».

Μπομπό ο... αντι-Τζιμπρίλ!!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος, με το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο να είναι αυτό του Ροτζέριο ντα Σίλβα, πιο γνωστού ως Μπομπό!

Μπομπό ο... αντι-Τζιμπρίλ!
Σύμφωνα λοιπόν με τουρκικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα της εφημερίδας "Milliyet", ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το "τριφύλλι", καθώς και με άλλες ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η Μαρσέιγ.
Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει τους "πράσινους" και το καλοκαίρι του 2009, όταν ο ατζέντης του παίκτη, Χουάν Φίχερ βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή και με τον Ολυμπιακό.
Βάσει λοιπόν του ρεπορτάζ των Τούρκων, οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να μπουν δυναμικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, του οποίου οι απολαβές είναι της τάξεως των 700.000 ευρώ, την στιγμή που ο Σισέ αμοίβεται με κάτι παραπάνω από 2,1 εκατομμύρια ευρώ.
Άρα σε περίπτωση πώλησης του Γάλλου φορ, η τσέπη του "τριφυλλιού" θα μπορέσει να καλύψει ένα συμβόλαιο σαν κι αυτό του Μπομπό...
 

Μετακομίζει... Θεσσαλονίκη η Καβάλα;

Αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί όσο δεν... πάει φαίνεται πως είναι ο Σταύρος Ψωμιάδης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.
Μετακομίζει... Θεσσαλονίκη η Καβάλα;
Αν και αρχικά ο πρόεδρος των "αργοναυτών" είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή πως ο χλοοτάπητας θα αλλαχθεί, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αντίθετα ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να γίνει χειρότερος, καθώς στο χώρο θα γίνει συναυλία.
Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας και άλλων τοπικών φορέων, έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή αυτής της συναυλίας, η οποία θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες φθορές στον αγωνιστικό χώρο.
Για το λόγο αυτό, ο Σταύρος Ψωμιάδης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί γήπεδο της Θεσσαλονίκης. "Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι δραστηριότητες της ΠΑΕ σε άλλη πόλη. Όλα είναι ανοιχτά και εξετάζουμε κάθε περίπτωση", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των "αργοναυτών".
Πηγή: contra.gr

Μέλι... έχει;

ε μια ασυνήθιστη-είναι η αλήθεια- απόφαση, η UEFA ανακοίνωσε οτι ο τελικό του Champions League το 2013 θα διεξαχθεί, όπως και φέτος, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Μέλι... έχει;
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που επιλέγεται μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η ίδια έδρα, αλλά πρόφαση, όπως τόνισε ο Μισέλ Πλατινί, ήταν η επέτειος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της.
Πηγή: sportdog.gr

Πρώτος στη λίστα ο Τεόντοσιτς!!

Η Μπαρτσελόνα θεωρεί τον Μίλος Τεόντοσιτς ως τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Ρούμπιο που ετοιμάζει βαλίτσες για το NBA.
Πρώτος στη λίστα ο Τεόντοσιτς
Η "Μundo Deportivo" αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να λείπουν και κάποιες δυσκολίες αναφορικά με την περίπτωσή του.
Και αυτό γιατί ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και θα χρειαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να επέλθει συμφωνία.
Μοναδικός πλέι μέικερ που βρίσκεται πάντως τη δεδομένη χρονική περίοδο στην ισπανική ομάδα είναι ο Βίκτορ Σάδα και η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση για τους Καταλανούς κρίνεται αναγκαία.
Πηγή: sportdog.gr

"Άλλοι ψάχνονται, εμείς κάνουμε μεταγραφές..."

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους Κοστάντσο και Μαρκάνο και έχει βάλει πλώρη και για τον Σάντσεζ, την ίδια ώρα που άλλες ομάδες ακόμα ψάχνονται, λένε στην Πλατεία Αλεξάνδρας.
"Άλλοι ψάχνονται, εμείς κάνουμε μεταγραφές..."
«Μόνο εμείς κάνουμε μεταγραφές ουσίας αυτήν την περίοδο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
Πηγή: gazzetta.gr

Οι "Κύκνοι" θέλουν Γκοβού!!

Η Σουόνσι είναι η νέα ομάδα που φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σίντνεϊ Γκοβού.
Οι "Κύκνοι" θέλουν Γκοβού!
Μετά τη γαλλική Εβιάν, οι Ουαλοί της Σουόνσι που εξασφάλισαν την άνοδό τους στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, ενδιαφέρονται για τον Γάλλο χαφ- εξτρέμ, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Mirror", η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου.
«Εχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν νομίζω ότι η ομάδα μου θα είχε πρόβλημα να με αφήσει να φύγω, είναι αλήθεια πως ένα γαλλικό κλαμπ με έχει πλησιάσει, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να συζητηθούν και είναι αλήθεια πως έχω μία προσφορά από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Γκοβού επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς το ενδιαφέρον των Ουαλών.
«Τις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφαση μου», κατέληξε ο 31χρονος Γάλλος, ο οποίος μάλλον έχει πάρει χαμπάρι πως στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται, καθώς δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

"Σε καλό δρόμο του Σισέ"

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com", o ατζέντης Βιτσέντζο Μοράμπιτο συζητάει με τον Ιταλό εκπρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ, τον Φιλίπε Πιόλα για τη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στη Λάτσιο και "οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά...
"Σε καλό δρόμο του Σισέ"

Φεύγει για τον "μαγικό κόσμο" ο Ρούμπιο!!

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους "Λύκους" της Μινεσότα.
Φεύγει για τον "μαγικό κόσμο" ο Ρούμπιο!
Το ESPN.com αναφέρει πως ο Ισπανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο των Τίμπεργουλβς και απλώς περιμένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το buyout του από την Μπαρτσελόνα.
Θυμίζουμε πως οι Γούλβς επέλεξαν τον νεαρό διεθνή στο Νο.5 του ντραφτ του 2009.

Πήγε Μουντιάλ και... διεγράφη!

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τιμώρησε τον εκδότη της εφημερίδας "το Ποντίκι", Αντώνη Δελλατόλα, με προσωρινή διαγραφή 2 μηνών και 8 μηνών αντίστοιχα για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.
Πήγε Μουντιάλ και... διεγράφη!
Ο λόγος, είναι ότι ο δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ μετέβη στη Ν. Αφρική για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, με έξοδα τη τράπεζας Πειραιώς, κάτι που βάση του κώδικα δεοντολογίας, δεν πρέπει να γίνεται.
Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει: “Κρίνεται κατά πλειοψηφία (4-1) πειθαρχικά ελεγκτέος, ο συν. Αντώνης Δελλατόλας, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Ποινή: Κατά πλειοψηφία (3-2), προσωρινή διαγραφή 2 μηνών και 8 μηνών, αντίστοιχα. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη”.
Πηγή: gazzetta.gr

Πόρτα... Αμβούργου σε Κυργιάκο!!

Φρένο στην απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου φέρεται να έβαλε το Αμβούργο, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.
Πόρτα... Αμβούργου σε Κυργιάκο!
Το ρεπορτάζ της "Sport Bild" αναφέρει πως ο Έλληνας αμυντικός προτάθηκε στο Αμβούργο ως αντικαταστάτης του Γιόρις Ματάισεν που πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο Φράνκ Άρνεσεν εξέτασε την περίπτωση του Κυργιάκου, όμως αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πρόταση στον ποδοσφαιριστή ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.
Ο λόγος της... πόρτας του Αμβούργου όμως ποιός είναι; Η ομάδα του λιμανιού, κρίνει, πως οι αποδοχές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για αμυντικό και σε μία ομάδα που τη νέα σεζόν δεν θα παίζει στην Ευρώπη, είναι υπερβολικές.

«Ούτε ΠΑΟ, ούτε Ίβκοβιτς, ναι στην Εθνική»!

Ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς «αποτυχημένο», ενώ τα «μάζεψε» για την Εθνική…
«Ούτε ΠΑΟ, ούτε Ίβκοβιτς, ναι στην Εθνική»!
Πολλά και διάφορά για… πολλούς και διάφορους είπε ο σέντερ του Ολυμπιακού σε τετράωρη ομιλία του προς τους φοιτητές της Αθλητικής δημοσιογραφίας του City Unity College.
Ο Μπουρούσης είπε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό, «για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.», για τον Ίβκοβιτς τόνισε πως «όποιος προπονητής και να έρθει στον Ολυμπιακό και χάσει το πρωτάθλημα, θεωρείται αποτυχημένος».
Όσον αφορά στην Εθνική, πήρε… πίσω τις δηλώσεις του μετά τον τρίτο τελικό λέγοντας πως «όσο για τη δήλωση που έκανα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ότι δεν θα ξαναπαίξω στην εθνική, ήταν λάθος μου, ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά.»
Αναλυτικά η συνέντευξη όπως την εξασφάλισε το gazzetta.gr:
Για την Εθνική ομάδα: «Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω την εθνική ομάδα. Και επίσης όλοι ξέρουν τι θυσία έκανα πέρσι και αγωνίστηκα με δική μου ευθύνη , παρότι τραυματίας. Φέτος θέλω να παίξω, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω εάν δεν είμαι υγιής. Έχω πρόβλημα τραυματισμού και περιμένω τους γιατρούς να μου πουν τι πρέπει να κάνω. Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε εάν θα κάνω εγχείρηση και θα μείνω δυο μήνες εκτός δράσης ή συντηρητική αγωγή. Όσο για τη δήλωση που έκανα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ότι δεν θα ξαναπαίξω στην εθνική, ήταν λάθος μου, ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά. Δεν έπρεπε να μπλέξω την εθνική με τα συλλογικά. Από κει και πέρα επαναλαμβάνω ότι ήταν επίσης λάθος μου που έπαιξα πέρυσι στην Εθνική, ενώ είχα κατάγματα στο μετακάρπιο, ενώ δεν ήμουν 100% έτοιμος. Το πλήρωσα αυτό μέσα στη σεζόν με πολλούς πόνους και ενέσεις για να βγει η χρονιά».
Για το συμβόλαιό του: «Θέλω να τιμήσω και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο που επιτρέπει στον Ολυμπιακό, αν θέλει να με αφήσει ελεύθερο, να μου δώσει ένα ποσό ως αποζημίωση μέχρι τον Ιούλιο».
Για το ΝΒΑ: «Μου είχε δοθεί η ευκαιρία να πάω πριν από δυο χρόνια, αλλά ήθελα να μείνω για να πάρω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει στο συμβόλαιό μου όρος ότι όποια ομάδα από το ΝΒΑ με θέλει να πληρώσει ένα buy out και να με πάρει. Αν μου ξαναδοθεί ευκαιρία θα πάω στο ΝΒΑ. Είναι πιο εύκολο να παίξεις στο ΝΒΑ παρά στην Ευρώπη, γιατί εκεί το βλέπουν περισσοτερο ως σόου, χαβαλέ. Χάσεις – κερδίσεις, το ίδιο είναι. Πάντως, υπάρχει ρατσισμός με τους Ευρωπαίους. Οι Αμερικανοί προτιμούν να παίξει κάποιος δικός τους, παρά ένας Ευρωπαίος. Αυτό έγινε στην περίπτωση του Σπανούλη και του Φώτση. Ενώ ο Βασίλης και ο Ανώνης άξιζαν να παίξουν , δεν τους δόθηκαν ευκαιρίες και γι αυτό γύρισαν στην Ευρώπη».
Για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα , ωστόσο και πάλι είδαμε ότι σε κρίσιμα σημεία είχε βοήθεια από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Ο τίτλος, πάντως, κρίθηκε στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ με το τρίποντο του Φώτση και τις δικές μας άστοχες προσπάθειες στο 68-68. Γενικά, θα έλεγα ότι φέτος έγιναν πολύ καλά παιχνίδια , μεταξύ δυο ομάδων που παρουσιάστηκαν ισοδύναμες. Απλώς σε μας μένει ένα παράπονο για το γεγονός ότι δεν μας αντιμετωπίζουν με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά».
Για τα επεισόδια στη φυσούνα στον τέταρτο τελικό: «Είχαν μπει στο γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι έσκισαν την φυσούνα με μαχαίρι. Ο Δημήτρης (Διαμαντίδης), προσπάθησε να μας προστατέψει. Τι να κάνει όμως, ο κόσμος, όταν κάποιοι «κύριοι» από τα επίσημα έριχναν κατάρες στο παιδί του Σπανούλη; Γι' αυτό το λόγο εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό, για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν με προσέγγισε, ούτε και πριν από ένα χρόνο που τελείωσε το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Ακόμη κι αν είχε γίνει ή αν γίνει κάποια επαφή, εγώ είμαι ξεκάθαρος. Δεν θα πάω ποτέ στον Παναθηναικό. Ο Σπανούλης είναι διαφορετική περίπτωση. Ο Βασίλης είχε αποφασίσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Για τους δικούς του λόγους και σίγουρα όχι για τα λεφτά».
Για την «τιμωρία» του από τον Ιβκοβιτς: «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έμεινα ένα μήνα εκτός. Και λόγω τραυματισμού, φαντάζομαι, αλλά και για λόγους τακτικής μπορεί να πάρθηκε αυτή η απόφαση. Πάντως ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα για να μην πικράνω κανέναν. Σημασία έχει ότι γύρισα και όταν γύρισα έπαιξα πολύ καλά και τα έδωσα όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου».
Για την κίνησή του στο φάιναλ φορ του Βερολίνου να δείξει με τα χέρια του «σε δέκα μέρες» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που τον έβριζαν καθ όλη την διάρκεια του μικρού τελικού κόντρα στην Μπαρτσελόνα:
«Για να μην κάνω κάτι άλλο χειρότερο και πιο προκλητικό, τους έδειξα ότι τα πούμε σε δέκα μέρες στα πλέι οφ. Όταν πέρασε ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ήμουνα υπέρ του. Και πριν και μετά τον τελικό επικοινώνησα με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική Διαμαντίδη, Σπανούλη, Τσαρτσαρή. Ετσι θα ήθελα να είναι κι αυτοί μαζί μας , εάν είχαμε προκριθεί εμείς στον τελικό. Όχι σαν κάποιους άλλους τότε παίκτες του Παναθηναϊκού, στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, που χειροκροτούσαν την Μπανταλόνα στον τελικό με τον Ολυμπιακό κι χάρηκαν για τη νίκη της.
Για το αν προτιμάει πρωτάθλημα στην Ελλάδα ή Ευρωλίγκα: «Προτιμώ ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είναι αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια. Από κει πρέπει να γίνει η αρχή για να χτιστεί μια νέα αυτοκρατορία του Ολυμπιακού».
Για τους Αγγελόπουλους: « Αγαπούν τρελά τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ. Δεν βλέπουν ως επένδυση την ενασχόλησή τους με την ομάδα. Είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων σε αντίθεση με κάποιους άλλους προέδρους. Πάντως, δεν ξέρω κάτι για τις προθέσεις τους, αν θα μείνουν ή θα φύγουν. Αγοράζουν παίκτες γιατί θέλουν εδώ και τώρα το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει εδώ και χρόνια σταθερό κορμό, έναν προπονητή που είναι εκεί για 12 χρόνια και με λίγες και καλές προσθήκες διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Οι Αγγελόπουλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μέτρησαν το οικονομικό κόστος για να φέρουν μεγάλους παίκτες στον Ολυμπιακό , ακόμη και από το ΝΒΑ».
Για τον Κρστιτς, το Σέρβο σέντερ που τον χτύπησε με την καρέκλα στο ματς Ελλάδας – Σερβίας για το τουρνουά Ακρόπολις: «Υπάρχει θέμα. Μου ζήτησε συγνώμη μετά το συμβάν στο ξενοδοχείο, αλλά δεν την δέχτηκα. Σε ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω τι θα έκανα. Μάλλον θα έφευγα (γέλια!!)… Να ξεκαθαρίσω πάντως κάτι. Εκείνα τα επεισόδια δεν μας επηρέασαν στη μετέπειτα πορεία στο Μουντομπάσκετ. Πέρσι στην Εθνική ομάδα, έφταιξε νομίζω το γεγονός ότι φορμαριστήκαμε πολύ νωρίς και μετά ξεφουσκώσαμε μέσα στους αγώνες».
Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Όποιος προπονητής και να έρθει στον Ολυμπιακό και χάσει το πρωτάθλημα, θεωρείται αποτυχημένος».
Για την συμπεριφορά των παικτών στα αποδυτήρια: «Ο σεβασμός είναι διαφορετικός με τον Ιβκοβιτς. Αλλά και ο Γιαννάκης είναι καλός προπονητής.».
Για την σύγκριση Γκάλη – Διαμαντίδη: «Άλλες εποχές, άλλο μπάσκετ, δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης. Ο Γκάλης , βέβαια , ήταν κάτι άλλο.
Για το ποιοι τον βοήθησαν στην καριέρα του: «Με βοήθησαν οι προπονητές μου στην ΑΕΚ στα πρώτα μου βήματα. Από εκεί και πέρα, κάτι παίρνεις από τον κάθε προπονητή. Από συμπαίκτες, εκείνος που με βοήθησε περισσότερο ήταν ο Βούισιτς. Ο Νίκολα είναι και πολύ καλό παιδί».
Για τη νέα έδρα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει από το ΣΕΦ, να πάει σε πιο δυνατή έδρα, όπως το Ελληνικό, όπου κι εμείς και οι αντίπαλοι θα αισθανόμαστε τον παλμό της εξέδρας».
Για τον δυσκολότερο αντίπαλό του: «Αυτός που σε κερδίζει (γέλια!!).... Εντάξει , ο Μπατίστ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω παίξει. Με πολύ καλή τεχνική και δυνατό παιδί».
Για τα ματς με τη Σιένα: «Δεν αλλάξαμε την τακτική μας μετά το πρώτο ματς. Μετά την εύκολη νίκη μας , έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για το σκληρό παιχνίδι της ιταλικής ομάδας. Όταν χάνεις ή όταν αποκλείεσαι μετά από μια τέτοια σειρά αγώνων , τότε οι ευθύνες ανήκουν σε όλους. Φταίμε όλοι. Σε μια πραγματική ομάδα , χάνουν όλοι μαζί και κερδίζουν επίσης όλοι μαζί».
Για την εθνική ομάδα με τις πολλές απουσίες φέτος: «Ο καθένας παίρνει την απόφασή του και έχει τους λόγους του για να μην παίξει στην εθνική ομάδα. Ολοι την αγαπάμε αυτή την ομάδα και όλοι την πιστεύουμε. Η εθνική είναι πάνω από πρόσωπα. Με εμένα , χωρίς εμένα , με τον Διαμαντίδη ,χωρίς αυτόν και ούτω καθεξής , η εθνική μπορεί να πετύχει. Όπως έγινε και στην Πολωνία…Φέτος θα γίνει μια νέα προσπάθεια , με νέο προπονητή και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. …Δεν έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας με τους Ισπανούς, απλά είναι καλύτερη και πληρέστερη ομάδα, γι αυτό τα τελευταία χρόνια μας κερδίζουν. Πάντως το 2007 , φτάσαμε πολύ κοντά να τους κερδίσουμε στον ημιτελικό και μάλιστα μέσα στην έδρα τους. Αν έλειπαν οι θεατρινισμοί τους τότε , τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Καρφιά Μπουρούση σε Ντούντα!!

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, θέλει να μείνει για άλλον ένα χρόνο, παραδέχθηκε πως ο Ιβκοβιτς εμπνέει διαφορετικό σεβασμό στα αποδυτήρια, αλλά υπάρχουν μερικές ατάκες που δημιουργούν ερωτηματικά.
Καρφιά Μπουρούση σε  Ντούντα
Το "ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έμεινα ένα μήνα εκτός. Και λόγω τραυματισμού, φαντάζομαι, αλλά και για λόγους τακτικής μπορεί να πάρθηκε αυτή η απόφαση. Πάντως ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα για να μην πικράνω κανέναν",σίγουρα απευθύνεται στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, τον άνθρωπο που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα στα μέσα της σεζόν. Το ότι ο Μπουρούσης αμφισβητεί την απόφαση του προπονητή, δεν είναι ότι και ότι,
"Με τον Κρστιτς υπάρχει θέμα. Μου ζήτησε συγνώμη μετά το συμβάν στο ξενοδοχείο, αλλά δεν την δέχτηκα. Σε ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω τι θα έκανα. Μάλλον θα έφευγα ( γέλια). ".
Ακόμα και για αστείο να είπε το τελευταίο, όλα τα άλλα τα είπε σοβαρά. Και όλοι ξέρουν ότι από πέρυσι ο Ιβκοβιτς προσπαθεί να φέρει τον Σέρβο στον Ολυμπιακό. Αλήθεια, αν ερχόταν ο Κρστιτς, θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Μπουρούση; Ή το πλάνο ήταν να φύγει ο Μπουρούσης και να πάρει τη θέση του ο Σέρβος; Και τώρα που δεν κάθισε, μένει κανονικά ο Μπουρούσης;
Ολα αυτά πάντως προκαλούν απορίες και ίσως δικαιολογούν συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σάντος, Γκόμες και στη μέση... ΠΑΟΚ

Tο φιλικό… παράπονό του για το «όχι» του Νούνο Γκόμες, στη δική του πρόταση να έρθει στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είχε επιχειρήσει να φέρει τον Πορτογάλο επιθετικό στον «Δικέφαλο» τον Γενάρη του 2010 όταν εργαζόταν ακόμη στους Θεσσαλονικείς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με αφορμή την αποχώρηση του Γκόμες από την Μπενφίκα, κλήθηκε από μέσο της πατρίδας του να κάνει ένα σχόλιο για τον 34χρονο άσο.

«Το μόνο παράπονο που έχω από αυτόν είναι ότι δεν ήρθε μαζί μου στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, όπου είμαι σίγουρος ότι θα είχε βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμα μπορεί να δώσει αρκετά στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μετά τα 34 έχουν πολλές δυσκολίες, αλλά ο Νούνο Γκόμες μπορεί να παίξει ακόμα. Δεν δουλεύω μαζί του πλέον, αλλά είμαι σίγουρος για την φυσική του κατάσταση»,ανεφερε ο Σάντος.

«Ελπίζω να μην διαλυθεί η Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σάντσες»


Αρκετά ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, έδειξε ο αθλητικός διευθυντή της Βαλενσιέν, Μαξίμ Παρέν, ο οποίος  μίλησε στο ΤhePlayer για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Σάντσες και τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι: «Ελπίζω να μην διαλυθεί η Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».  

Πάντως, προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», τονίζοντας ότι πιστεύει, ότι εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του Κολομβιανού μέσου στους πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουμε μετά το Κόπα Αμέρικα. 

«Το σίγουρο είναι ότι η πλευρά του παίκτη έχει επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, όπως και άλλες ομάδες. Αυτή την στιγμή ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα του, την Κολομβία και η άποψη μου είναι ότι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξουν μετά το Κόπα Αμέρικα», μας είπε αρχικά ο κύριος Παρέν και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα, κινούνται πολύ προσεκτικά και δεν αναφέρουν τίποτα για αυτό».

Στην συνέχεια έδειξε να μην γνωρίζει κάτι για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για το «τσακάλι»: «Αυτό που πιστεύω από τα λίγα πράγματα που γνωρίζω αυτή την στιγμή, είναι ότι δεν πρέπει να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Αυτό που θεωρώ εγώ σίγουρο είναι ότι τελικά ο Σάντσες θα αποχωρήσει  από την ομάδα, αλλά και ότι δεν θα γίνει κάτι πριν το Κόπα Αμέρικα».

Η συζήτηση μας με τον αθλητικό διευθυντή της Βαλενσιέν ολοκληρώθηκε με αυτόν να μας τονίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι: «Ελπίζω να μην διαλυθεί η Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή»The Player

Ποια δεν χειροκρότησε τον Παπανδρέου;

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ομιλία του πρωθυπουργού δεν χειροκρότησε μόνο η Βάσω Παπανδρέου.
Ποια δεν χειροκρότησε τον Παπανδρέου;
Ένα από τα βασικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άλλωστε είχε ηγηθεί και της συλλογής υπογραφών για τη σύγκληση της ΚΟ, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμη και για ζήτημα ηγεσίας στη συζήτηση.
Πηγή: newstoday.gr

Προτεραιότητα στην άμυνα

Σε αναζήτηση δυο παικτών που θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την συμφωνία με τους Μακρή, Φυτανίδη, Μπέλιτς και Ράντμαν θα κινηθούν ακόμη για τέσσερις παίκτες σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, δυο εκ των οποίων θα αγωνίζονται στην άμυνα. Συγκεκριμένα ένα κεντρικό αμυντικό και ένα αριστερό μπακ.

Μάλιστα υπάρχει η επιθυμία τουλάχιστον οι δυο να αποκτηθούν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.
The Player

Κατατρώνε τα σωθικά του Ηρακλή

Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης
Νομίζω ότι δεν είναι αποκλειστικά δική μου η απορία. Νομίζω ότι αρκετοί αναρωτιούνται τι είναι αυτό που διατηρεί εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον αμείωτο το ενδιαφέρον του Ανδρέα Παντελή για τον Ηρακλή.
Το παράξενο είναι ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν σκιάζεται από υποβιβασμούς, αλλά επιμένει ακόμα κι αν ο Ηρακλής αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, που τα έσοδα είναι πενιχρά, ο Παντελή συζητεί να αναλάβει την ομάδα, το μάνατζμεντ και σε βάθος χρόνου να περάσουν στην κατοχή του οι μετοχές του Αντώνη Ρέμου.
Προφανώς υπάρχουν συζητήσεις για τα χρέη που πνίγουν τον Ηρακλή και τον τρόπο με τον οποίο θα διακανονιστούν.
Σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τα χρέη, το ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος, έστω και με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Παντελή, που υπόσχεται ότι θα επενδύσει ένα σεβαστό ποστό για να στυλωθεί ο Ηρακλής, δεν είναι απλώς περίεργο, αλλά και... παρεξηγήσιμο.
Αν θυμηθούμε, μάλιστα, ότι πέρυσι ο ίδιος άνθρωπος έφαγε πόρτα από τους Ηρακληδείς που προτίμησαν τον Γιάννη Τάκη και τους συν αυτώ, ε, τότε είναι που θα πρέπει μάλλον να του παραδοθούν χαριστικά οι μετοχές.
Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να οδηγήσει την ομάδα σε χειρότερο σημείο από αυτό στο οποίο βρέθηκε με την καθοδήγηση της προηγούμενης διοίκησης.
Δεν είναι λίγο να προτιμούν τον Τάκη, που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχε να προσφέρει έστω και μερικές χιλιάδες ευρώ για να διευκολύνει σε δύσκολες μέρες. 
Ο Παντελή εξακολουθεί να υπόσχεται μισό εκατομμύριο για το ξεκίνημα. Δεν εντυπωσιάζει ως ποσό γνωρίζοντας ότι οι πληγές είναι μεγάλες. Ωστόσο, από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.
Γύρω από αυτές τις φετινές συζητήσεις με τον Κύπριο, υπάρχει πάντα η δυσπιστία και είναι λογικό έπειτα απ' όσα έχουν συμβεί. Οποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Τα πεντακόσια χιλιάρικα δεν θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα της ομάδας ούτε και θα την επαναφέρουν στη μεγάλη κατηγορία, εφόσον πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι δύο λαμόγια του… πενηντάρικου, αλλά κυρίως η μεγάλη φαγωμάρα στα σωθικά της οικογένειας είναι που οδήγησαν την ομάδα στο αδιέξοδο.
Κι αν υποθέσουμε ότι έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση, καλό θα είναι να είναι οριστική και να απελευθερώσει την ομάδα από οπαδούς-μάνταζερ-παράγοντες που έστησαν το μαγαζάκι τους δίπλα στην ΠΑΕ ή τον Ερασιτέχνη και απομυζούσαν τον Ηρακλή. sportday gr