Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ροσέλ: «Ντροπή ο Μουρίνιο»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Ζοσέ Μουρίνιο ως… ντροπιαστικό.

Την πεποίθησή του ότι η Μπαρτσελόνα είναι προετοιμασμένη να δαπανήσει αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο, εφ’ όσον χρειαστεί εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Συγκεκριμένα τόνισε ότι θα διατεθούν περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε αντιαθλητικούς τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ντροπιαστικό τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τρεις στόχους μέχρι στιγμής για να ενισχυθούν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Σεσκ Φάμπρεγκας, Αλέξις Σάντσες και Τζουσέπε Ρόσι. Ο Ροσέλ σε συνέντευξη Τύπου καθησύχασε τους φίλους της ομάδας και τόνισε ότι… λεφτά υπάρχουν.

«Θα δούμε τι θα γίνει στην μεταγραφική αγορά. Έχουμε να ξοδέψουμε 45 εκατομμύρια ευρώ και ίσως χρησιμοποιήσουμε και χρήματα για από το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Ο προπονητής έχει τις προτιμήσεις του, αλλά δεν μιλάει με ονόματα. Μιλάει με θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας τόνισε: «Υποθέτω ότι θα του άρεσε να έρθει στην ομάδα, όπως και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα κάνουμε τρελές προτάσεις. Την προηγούμενη χρονιά προσφέραμε 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Φάμπρεγκας και αυτή τη σεζόν η αξία του είναι μικρότερη. Η πρόταση που ενδέχεται να κάνουμε θα σχετίζεται και με το κασέ του. Ομάδες όπως οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, κάνουν κακό με τα μεγάλα ποσά που προσφέρουν», συνέχισε ο Ροσέλ.

Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης. «Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να κερδίσει εκτός γηπέδου γιατί δεν μπορούσαν μέσα σε αυτό. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα πλέον, αλλά αν η Ρεάλ συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό δεν θα διστάσουμε να κόψουμε κάθε επαφή μαζί τους», είπε για να καταλήξει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αν κάποιος από την Μπαρτσελόνα είχε τέτοια συμπεριφορά, θα είχε τιμωρηθεί και το πιθανότερο θα είχε αποχωρήσει και από την ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν. «Έχουμε κατακτήσει 15 τρόπαια και αυτή η σεζόν ήταν από τις καλύτερές μας. Τρεις είναι οι πιο σπουδαίες στιγμές. Η νίκη με 5-0 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, η νίκη στο «Γουέμπλεϊ», αλλά και η επιστροφή του Έρικ Αμπιντάλ στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την εγχείρησή του», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».
 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: