Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Στον Βοτανικό θα 'κανε παπάδες...

Αυτή είναι η μακέτα από το νέο γήπεδο της ΑΕΛ και του Άρη Λεμεσού, που βρίσκεται υπό κατασκευή και, αν θυμάστε, είχε συνδεθεί και το όνομα του... Μαρινάκη σχετικά.
Στον Βοτανικό θα 'κανε παπάδες...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο στις αρχές του Ιούνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να είχε κάνει πρόταση για την κατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου. Με τα οφέλη, περά από οικονομικά, να είναι και σε επίπεδο σχέσων με την κυπριακή ομάδα.
Διαβάστε αναλυτικά τι γράφαμε τότε, για να δείτε πώς μπορεί να εμπλέκεται ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" με αυτό το πολύ ωραίο γήπεδο της μακέτας:
Πρόταση να χτίσει το γήπεδο του Απόλλωνα Λεμεσού έχει κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού! Με τα οφέλη, περά από οικονομικά, να είναι και σε επίπεδο σχέσων με την κυπριακή ομάδα.
Οι "ερυθρόλευκοι", άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψαν ότι η επίσκεψή τους στην Κύπρο πριν από ένα διάστημα, για φιλικά, δεν ήταν αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους της ομάδας στη Μεγαλόνησο.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να αποκτήσουν σχέσεις με κυπριακούς συλλόγους, προκειμένου έχουν τον πρώτο λόγο στα ταλέντα της χώρας για παράδειγμα. Το ρεπορτάζ από την Κύπρο, της ιστοσελίδας ".limassolsports.com", αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Πρόταση για να χτίσει το γήπεδο του Απόλλωνα έχει καταθέσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.limassolsports.com
Ο μεγαλομέτοχος της ελληνικής ομάδας μίλησε τηλεφωνικά με τους παράγοντες του Απόλλωνα και τους ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του χωρίς ωστόσο να βγουν περισσότερες πληροφορίες προς τα έξω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: