Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Δικέφαλοι" για Σέμπρι

Κοινό στόχο φαίνεται να έχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
"Δικέφαλοι" για Σέμπρι
Το όνομα ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ έρχεται στο προσκήνιο μέσα από δημοσίευμα της ουγγριοκής αθλητικής ιστοσελίδας "nemzeti sport".
Πρόκειται για τον 25χρονο Αντρέ Σέμπρι της Φερεντσβάρος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον διεθνή Μαλτέζο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρονται η Κιέβο Βερόνα και η Ουντινέζε (επικαλείται πληροφορίες της Κοριέρε ντε λο Σπορ), η πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και δύο ελληνικοί σύλλογοι, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.
Ποιος είναι ο Σέμπρι
Ο Αντρέ Σέμπρι είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου 1986 και άρχισε την καριέρα του το 2002 από την μαλτέζικη Χιμπέρνιανς και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μάρσαξλοκ.
Το 2007 βρέθηκε στα γερμανικά γήπεδα, όπου αγωνίστηκε με την Μπράουνσβαίκ (29 συμμετοχές, 9 γκολ), και την Καρλ Χάιντς Σιένα (32 συμμετοχές, 4 τέρματα), ενώ τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στην Κέρντεν (13 συμμετοχές, 1 γκολ). Τέλος, Πέρσι αγωνίστηκε στην φερεντσβάρος (35 ματς, 15 γκολ). Ο Σέμπρι έχει αγωνιστεί 31 φορές με την εθνική Μάλτας και έχει σημειώσει τρία γκολ.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: