Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο «βραχνάς» των… μπλοκαρισμένων χρημάτων στον Άρη

Παραθέτοντας, κατά προσέγγιση, τα χρήματα που έχουν να πάρουν την επόμενη χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα», θα γίνει σε μεγάλο βαθμό κατανοητό απ΄ τον καθένα, πόσο σημαντικό «κομμάτι» είναι αποδεσμεύσεις και πόσα χρήματα μπορεί να «γλιτώσει» η ΠΑΕ στη περίπτωση που πετύχει την λύση των συγκεκριμένων συμβολαίων. Πάντα κατά προσέγγιση, αν οι εν λόγω οχτώ αποχωρήσουν από το «Κλέανθης Βικελίδης», τότε ο Άρης θα μπορέσει να διαθέσει για άλλες μεταγραφές πάνω από 2εκ ευρώ.
«Βραχνάς» οι τρεις
Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες πρέπει άμεσα να διευθετηθούν, είναι τρεις. Του Νάτσο Γκαρσία, του Τόνι Κάλβο και του Κάρλος Τόχα. Αμφότεροι έχουν τα πιο «παχουλά» συμβόλαια και απ΄ την στιγμή που δεν υπολογίζονται, γίνεται κατανοητό, ότι πρέπει πάση θυσία να βρεθεί λύση. Βέβαια, και όσο αφορά τους δύο πρώτους, απ΄ ότι φαίνεται θα υπάρξει θετική εξέλιξη, καθώς φέρεται να έχουν προτάσεις στα…χέρια τους. Αν τελικά συμφωνήσουν με κάποια ομάδα, τότε ο Άρης θα «γλιτώσει» τα 500.000 ευρώ που είναι να δώσει φέτος στον Βολιβιανό και τα 430.000 ευρώ(περίπου) που είναι να πάρει ο Ισπανός. Σχετικά με τον Τόχα, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη. Ο Κολομβιανός δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί την μείωση. Να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του 27χρονου μέσου ανέρχεται στις 350.000 ευρώ, συν 150.000 ευρώ που πρέπει να πάρει η Στεάουα.
Ακολουθούν Τσέζαρεκ-Οριόλ
Τσέζαρεκ και Οριόλ ακολουθούν στη σχετική λίστα. Οι δύο τους είναι να πάρουν την νέα χρονιά από 300.000 ευρώ(περίπου). Ποσό πολύ μεγάλο, αφού δεν υπολογίζονται. Ειδικά ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται 100% εκτός πλάνων. Όσο αφορά τον Κροάτη, ο Σάκης Τσιώλης, δεν θα έλεγε όχι στο να αποχωρήσει. Ο Οριόλ στις πρώτες συζητήσεις, δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει, δίχως να πάρει μια γερή αποζημίωση. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Ντάνιελ, ο οποίος δεν σκέφτεται τόσο τα χρήματα, όσο το ότι γνωρίζει ότι βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα και θέλει να αποδείξει φέτος, ότι η περσινή χρονιά ήταν μια «κακή» παρένθεση.Metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: