Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Δύο Σισέ» ο Βιερίνια;

Ο Ζαγοράκης κοστολόγησε τον Βιεϊρίνια στα 12-13 εκατ. ευρώ. Τα διπλά λεφτά δηλαδή από αυτά που δίνει η Λάτσιο για τον Σισέ. Τόσο καλύτερος είναι ο Πορτογάλος;
«Δύο Σισέ» ο Βιερίνια;
Θετικός στο ενδεχόμενοι να πουλήσει ο ΠΑΟΚ τον Αντελίνο Βιεϊρίνια εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ωστόσο τόνισε πως αυτό θα γίνει μόνο με τα σωστά χρήματα. Ποια είναι αυτά; Τα 12-13 εκατ. ευρώ. Χαρακτηριστικά ο «Ζαγόρ» ανέφερε: «Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Με 12-13 το συζητάμε. Αν έρθει κάποια πρόταση θα σας το πούμε».

Την ίδια ώρα, πληροφορούμαστε πως προχωράει με γοργούς ρυθμούς η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό στην Λάτσιο. Τα χρήματα που προσφέρουν οι Ιταλοί δεν ξεπερνάνε τα έξι εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι αρκετά για να πουν το «ναι» οι «πράσινοι» για την παραχώρηση του Γάλλου. Είναι δηλαδή ακριβώς τα διπλά λεφτά από αυτά τα οποία ζητάει ο ΠΑΟΚ για την πώληση του Βιεϊρίνια.

Δεν διαφωνούμε σε καμία περίπτωση πως ο Πορτογάλος είναι «παικταράς» και ότι πρέπει να πουληθεί στην σωστή τιμή, ωστόσο μάλλον στον «Δικέφαλο» δεν έχουν καταλάβει καλά την εποχή στην οποία ζούμε. Οι ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν πρόκειται το φετινό καλοκαίρι να δαπανήσουν για μεταγραφές μεγάλα ποσά. Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ… καίγεται για να βάλει χρήματα στο ταμείο του από την πώληση του Βιεϊρίνια, δεν γίνεται να τον κοστολογεί όσο… δύο Σισέ.

Μπορεί ο Αντελίνο να είναι 24 ετών και ο Τζιμπρίλ 29, κάτι που σημαίνει πως ο πρώτος έχει ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά του να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ ο δεύτερος μόλις τρία, ωστόσο μάλλον ο Γάλλος έχει πετύχει περισσότερα πράγματα στην καριέρα του. Οπότε, την δεδομένη στιγμή θα έπρεπε να… κοστολογείται παραπάνω ή έστω δεν γίνεται να κοστολογείται όσο ο… μισός Βιεϊρίνια. sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: