Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μπαρτσελόνα... καλεί Φώτση!!

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση μέχρι στιγμής σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των τριών παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους σε λίγες μέρες (Φώτσης, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου), αλλά αυτό δεν συνιστά... αδιαφορία σε καμία περίπτωση.
Μπαρτσελόνα... καλεί Φώτση!
Ισα ίσα που οι "πράσινοι" γνωρίζουν ότι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις συζητήσεις με τους τρεις παίκτες που αποτελούν σημαντικά γρανάζια της "μηχανής" που έχει σαρώσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Από κει και πέρα, πάντως, ενώ υπάρχει αναμονή τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού όσο και από πλευράς των ίδιων των τριών παικτών, το "παιχνίδι" έχει αρχίσει να ζωηρεύει, ειδικά για το πιο "καυτό" όνομα του φετινού καλοκαιριού: Ο λόγος για τον Αντώνη Φώτση, με τον οποίο -όπως αναφέρουν απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες- άρχισε να ασχολείται η Μπαρτσελόνα!
Οι πρωταθλητές Ισπανίας -κατέκτησαν τον 16ο τίτλο της ιστορίας τους το βράδυ της Τρίτης με 3-0 κόντρα στην Μπιλμπάο- έκαναν την πρώτη διερευνητική κίνηση για την... κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κατατέθηκε πρόταση και απλώς οι Καταλανοί ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τις προθέσεις του Φώτση, αλλά και για το αν θα υπήρχε προοπτική "μετακόμισής" του στη Βαρκελώνη.
Βεβαίως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και απλώς οι "μπλαουγκράνα" έκαναν μια πρώτη κίνηση για να διερευνήσουν το... έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρείται αδύνατο το να επανέλθουν με συγκεκριμένη πρόταση στο μέλλον. Αλλωστε, από τη στιγμή κατά την οποία τίθεται θέμα αποχώρησης του Φραν Βάσκεθ, ο Φώτσης -που έχει κάνει εκπληκτική σεζόν- θα ήταν ιδανική λύση για τους Καταλανούς.
Πέραν τούτων, στις προθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η συνέχεια της συνεργασίας με τον Φώτση, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό το γνωρίζουν τόσο οι Τούρκοι -Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ- που ασχολήθηκαν (φανατικά μάλιστα) πρώτοι με τον παίκτη όσο και η Μπαρτσελόνα που μπήκε τώρα στην υπόθεση.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: