Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το σχέδιο της ΕΠΟ για χτύπημα νοκ-άουτ!!

Την απόφαση του κλιμακίου της UEFA, με επικεφαλής τον Αντρέα Τραβέρσο που βρίσκεται στην Αθήνα κι εξετάζει κατόπιν επίκλησης της ΕΠΟ τον απορριφθέντα από τα όργανά της φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ, περιμένει η ομοσπονδία ώστε να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.
Το σχέδιο της ΕΠΟ για χτύπημα νοκ-άουτ!
Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια.
Το πρώτο είναι η UEFA να δεχθεί ότι ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πλήρης. Τότε η ομάδα της Κρήτης θα πάρει μέρος στα πλέι οφ και θα αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.
Το δεύτερο είναι ο φάκελος του ΟΦΗ να απορριφθεί για τρίτη φορά και η ΠΑΕ να μην αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια.
Σε αυτήν την περίπτωση τότε, θα κινηθούν οι διαδικασίες αποβολής της από το πρωτάθλημα.
Η ΕΠΟ επιθυμεί την απόφαση γα την αποβολή του ΟΦΗ να την πάρει η Ένωση Φούτμπολ Λιγκ –Φούτμπολ Λιγκ 2.
Όμως, η Ένωση διαφωνεί και αντιτείνει ότι την απόφαση πρέπει να την πάρει η ΕΠΟ, επειδή ο ΟΦΗ προσέφυγε κατά δικού της οργάνου (της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης).
Το επόμενο βήμα, μετά την αποβολή του ΟΦΗ, θα είναι να ανατραπεί η δικαστική απόφαση μέσω προσφυγής της Ένωσης Φούτμπολ Λιγκ – Φούμπολ Λιγκ 2 στα πολιτικά δικαστήρια, η οποία θα επικαλεστεί ότι ο ΟΦΗ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα και με την προσφυγή που έχει κάνει εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του.
Πηγή: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: