Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σάντος: Το παράπονο, ο Νούνο Γκόμεζ και ο ΠΑΟΚ!!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, μίλησε στα πορτογαλικά Μέσα για την αποχώρηση του Νούνο Γκόμες από την Μπενφίκα.
Σχετικά με την αποχώρηση του Νούνο Γκόμες από τους «αετούς» της Λισαβόνας, ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα, που είχε συνεργαστεί με τον Πορτογάλο επιθετικό, παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα «Sapo.pt», όπου μίλησε για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή της Πορτογαλίας.
«Δυστυχώς τραυματίστηκε φέτος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα, αλλά είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και σπουδαίος επαγγελματίας. Για την Μπενφίκα είναι από τους σημαντικότερους της ιστορίας της», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει:
«Έχω μία πολύ καλή σχέση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Ο Νούνο Γκόμες ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν ένας παίκτης που όλοι μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο επιθετικό πριν από δύο χρόνια:
«Το μόνο παράπονο που έχω από αυτόν είναι ότι δεν ήρθε μαζί μου στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, όπου είμαι σίγουρος ότι θα είχε βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμα μπορεί να δώσει αρκετά στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μετά τα 34 έχουν πολλές δυσκολίες, αλλά ο Νούνο Γκόμες μπορεί να παίξει ακόμα. Σίγουρα δεν δουλεύω μαζί του πλέον, αλλά είμαι σίγουρος για την φυσική του κατάσταση», κατέληξε.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: