Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μαρκάνο: «Κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός»

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας, βρισκόταν από χτες το απόγευμα στην Αθήνα και σήμερα το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αμέσως μετά πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Ιβάν Μαρκάνο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού». αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων: «Επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί αποτελεί κίνητρο για μένα. Έχω μιλήσει με τον Φουστέρ, ξέρω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».
Σε ερώτηση για το αν του χρόνου θα παραμείνει στον Πειραιά ή αν θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ απάντησε: «Ας δούμε πως θα τα πάμε φέτος. Αν μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι, γιατί να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας;».
Και για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας ή στο αριστερό άκρο. Τόσα χρόνια στην Ισπανία έπαιζα και στις δύο θέσεις. Θα το διαπιστώσετε και εσείς. Ο Ολυμπιακός έχει δύο εξαιρετικούς και πολύ έμπειρους παίκτες στο κέντρο της άμυνας, τον Παπαδόπουλο και τον Μέλμπεργκ. Πολύ καλός είναι και ο Ραούλ Μπράβο, που έφυγε από το σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: