Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Θέλει να μείνει στο Βόλο ο Μπρέσκα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μάριο Μπρέσκα σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σλοβάκος επιθετικός παραδέχθηκε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλίας, έκανε ένα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ έθεσε και τους στόχους της επόμενης σεζόν.
Αναλυτικά, ο Μάριο Μπρέσκα δήλωσε στην ιστοσελίδα «volosfans.com»
-Καταρχήν η ερώτηση είναι μία σε όλο τον Βόλο. Θα μείνεις και του χρόνου στον Ολυμπιακό;
«Φυσικά.Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.Όλα πήγαν περίφημα και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».
- Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της χρονιάς που μας πέρασε;
«Όλη η σεζόν ήταν καταπληκτική.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την καλύτερη στιγμή αφού ήταν πολλές.Ούτε και μου έμεινε χαραγμένο κάτι αρνητικό μέσα στον χρόνο».
-Σε ποιο χρονικό σημείο αρχίσατε να πιστεύετε στην ομάδα πως μπορεί να βγει Ευρώπη.
«Η πορεία μας όλο τον χρόνο στην Σούπερ Λίγκα ήταν καλή χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα.Από την μέση της σεζόν και μετά είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός από καλές εμφανίσεις.Το πιστέψαμε από τότε πως η ομάδα δεν πάει απλά για να μείνει.Βέβαια μετά το 0-1 της Καβάλας η πίστη μας για Ευρώπη ήταν ακόμα μεγαλύτερη».

- Τώρα με το Europa League να αρχίζει νωρίς το καλοκαίρι, πόσο εύκολο θα είναι για τους παίκτες να τα βγάλουν πέρα;
«Δύσκολα θα είναι, αλλά όλοι μας είμαστε καλοί επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντεπεξέλθουμε».
- Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στην χρονιά που μας έρχεται; Η παραμονή στην κατηγορία ή κάτι παραπάνω;
«Περιμένουμε μια πιο δύσκολη σεζόν από την περσινή. Στόχος είναι να πάμε ακόμα ψηλότερα από φέτος και να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο.Προσωπικό μου στόχος είναι να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ».
-Δηλαδή να υποθέσω πως δεν είσαι ευχαριστημένος από την συμπαράσταση του κόσμου; 
«Όχι...κάθε άλλο.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αφού είχαμε τον 6ο περισσότερο κόσμο στο πρωτάθλημα.Αλλά όπως η ομάδα βάζει στόχους για κάτι παραπάνω έτσι και ο κόσμος του Βόλου πρέπει να κάνει το ίδιο».

-Θα κλείσεις την καριέρα σου στον Βόλο ή έχεις ακόμα περισσότερα όνειρα να πραγματοποιήσεις;
«Τα πάντα εξαρτώνται από την φυσική μου κατάσταση για το πόσο ακόμα μπορώ να παίζω καλά.Έχω πει στον εαυτό μου πως θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που με αγαπάνε οι φίλαθλοι.Και καταλαβαίνω πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με αγαπάνε».

- Τι πραγματικά έγινε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό;
«Τίποτα το ιδιαίτερο,τίποτα από όσα ακούστηκαν.Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα και όλοι μας ήμασταν στεναχωρημένοι.Όλα όμως πήγανε καλά μετέπειτα».

Τα Χριστούγεννα μαθαίναμε από διάφορες πηγές πως σκεφτόσουν να φύγεις από τον Βόλο. Ίσχυε κάτι τέτοιο;
«Το ξέρω πως ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά.Όσα ακούστηκαν ήταν μόνο λόγια. Ευτυχώς όμως ο πρόεδρος δεν άκουσε τους ψιθύρους και τις φήμες και δεν λύθηκε η συνεργασία μας.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη που είχε η σχέση μας με την ομάδα».

Γράφτηκε κατά καιρούς από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης πως η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για σένα.Αληθεύει;
«Όχι.Δεν έχω δεχτεί καμιά πρόταση όσο είμαι στον Βόλο.Άλλωστε από την στιγμή που δεν έχω μάνατζερ και ο ενδιαφερόμενος πρέπει να μιλήσει απευθείας μαζί μου,θα το ήξερα αν δεχόμουν πρόταση».

-Αν δεχόσουνα πρόταση θα το σκεφτόσουν να φύγεις;
«Όχι.Θα έμενα στον Βόλο».

Ευχαριστούμε Μάριο.Τι άλλο θα ήθελες να προσθέσεις;
«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους αλλά και τους φίλους μου που με δέχτηκαν τόσο καλά στον Βόλο.Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν του χρόνου βγαίνοντας από την φυσούνα αντικρίζω παντού κόκκινα όπως έγινε σε 3-4 παιχνίδια φέτος.Αυτό ξέρετε δίνει άλλη ορμή στον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: