Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επαλέ: «Εδώ θα μείνω!»

Τον Γενάρη ο Επαλέ ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει στον Ηρακλή. Ήταν κάτι που ήθελε , αφού ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε κάτι που απέδειξε έμπρακτα. Πριν από δυο εβδομάδες είχε ζητηθεί από τον καμερουνέζο να κάνει λίγο υπομονή αναφορικά με τα χρήματα που του οφείλονται , από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Επαλέ το δέχτηκε και δεν πίεσε την κατάσταση, παρά το γεγονός ότι το δελτίο του έχει ανακληθεί και θεωρητικά είναι ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.
Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Παντελή, είχε και μ ια επικοινωνία με τον Επαλέ, προκειμένου να γνωρίζει τις σκέψεις του αλλά και τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Επαλέ επανέλαβε το ίδιο και στον Κύπριο επιχειρηματία. «Ας βρεθεί λύση για τον Ηρακλή και εγώ εδώ είμαι. Δεν φεύγω γιατί αγαπάω αυτή την ομάδα».
Η αλήθεια είναι ότι ο Επαλέ έχοντας παραμείνει στην Ελλάδα αυτό το διάστημα βιώνει από κοντά την αγωνία των φιλάθλων του Ηρακλή. Άλλωστε είχε βρεθεί ακόμα και στις πορείες που πραγματοποιήθηκαν θέλοντας από την μεριά του να βοηθήσει σε κάθε κινητοποίηση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά και αγωνιστικά μπορεί να βοηθήσει αλλά και γενικότερα στην λειτουργία της ομάδας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά το DNA των «κυανόλευκων» και μπορεί να συνδράμει σε πολλούς τομείς.
Το θετικό στοιχείο είναι ότι θεωρεί τον εαυτό του κομμάτι του Ηρακλή και δεν διστάζει να δηλώνει ότι θα κάνει όση υπομονή χρειαστεί προκειμένου να βρεθεί μια λύση ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή και στην επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: