Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Σπουδαίο που με εμπιστεύεται ο Φέργκιουσον»

Την ικανοποίησή του για την δεδομένη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Ντε Χέα.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας, όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν ήθελε να μιλήσει για την μεταγραφή του, παρ’ ότι τα ΜΜΕ την θεωρούσαν τελειωμένη, αλλά τελικά το παραδέχτηκε και αυτός.
Παράλληλα, παραδέχτηκε πως το γεγονός πως θα αντικαταστήσει τον Φαν ντερ Σαρ είναι αγχωτικό, αλλά η εμπιστοσύνη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του δίνει αυτοπεποίθηση:«Είναι σπουδαίο που μία ομάδα σαν τη Γιουνάιτεντ με θεωρεί άξιο αντικαταστάτη του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, όμως είμαι ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας μου και πρέπει να δουλέψω σκληρά. Είναι καλό που θα αγωνίζομαι βασικός από τέτοια ηλικία».
Ο 20χρονος Ισπανός γκολκίπερ θα αποτελέσει τον πιο ακριβό τερματοφύλακα στην Αγγλία, με τους «κόκκινους διαβόλους» να δαπανούν 17,5 εκ λίρες για την απόκτησή του, όμως αυτό δεν είναι κάτι που τον τρομάζει: «Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα και τα ποσά. Η πραγματική αξία είναι αυτή που δείχνεις στο γήπεδο και όχι ότι αναγράφει το συμβόλαιο. Τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικά. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα που θα είμαι ο πιο ακριβός τερματοφύλακας. Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ είναι η άποψη που θα έχουν όλοι για την αξία μου στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: