Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον

Την απόκτηση του 15χρονου Θωμά Κώττα ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νεαρός, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, υπέγραψε συμβόλαιο με το «Δικέφαλο του Βορρά» και θα στελεχώσει τα τμήματα υποδομών, με την προοπτική να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μία σημαντική κίνηση με πολλές προοπτικές και σοβαρή επένδυση για το μέλλον, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που απέκτησε από τον ΑΠΣ Αίαντα Αμυνταίου τον διεθνή με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, Θωμά Κώττα. Ο γεννημένος στις 27 Απριλίου 1996 και ύψους 2μ.01 νεαρός αθλητής, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει στέλεχος των τμημάτων υποδομής, με την προοπτική την προώθησή του και στην πρώτη ομάδα.

Τον νεαρό αθλητή υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παρίσης Στογιάννης και ο σύμβουλος Λευτέρης Σταμολάμπρος, ενώ την ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ελευθέριος Τσαμπασίδης, ο προπονητής Λάζαρος Φωτιάδης και ο βοηθός προπονητή Θόδωρος Φωτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: