Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ντίκα... ο 1ος!

Με την απόκτηση του Εμίλ Ντίκα μπήκε στο... μεταγραφικό παζάρι η Ξάνθη. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης την απόκτηση του 28χρονου Ρουμάνου αμυντικού μέσου, Εμίλ Κοσμίν Ντίκα, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Κλουζ, με την οποία, εκτός των άλλων, είχε και πέντε συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση της SKODA ΞΑΝΘΗ με την απόκτηση του 28χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή Εmil Dica. Γεννημένος στο Scornicesti στις 17.07.1982 το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ξανθιώτικης ομάδας , αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Προηγούμενή του ομάδα ήταν η CRF CLUJ με την οποία την σεζόν 2009-2010 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ρουμανίας, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 5 συμμετοχές στο Champions League, απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μπάγερν, η Ρόμα και η Βασιλεία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, για τον Ντίκα, ο οποίος πριν την Κλουζ, φόρεσε για τέσσερις σεζόν και την φανέλα της Ραπίντ Βουκουρεστίου, όντας από τα βασικά στελέχη της.

Παράλληλα με την μεταγραφή του Ντίκα, η Ξάνθη ανακοίνωσε και την πρόσληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: