Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τα έσοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός!!

Έσοδα της τάξεως των 92,5 εκατ. ευρώ με καθαρά κέρδη 7,83 εκατ. ευρώ παρουσιάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία της περιόδου 2013-2014. Δείτε αναλυτικά.

Τα έσοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Direction Business Reports επεξεργάστηκε τα οικονομικά στοιχεία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕ, αποκλειστικά για το www.businessnews.gr, για την οικονομική χρήση 2013/2014 (01/07/2013 έως 30/06/2014) που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και συγκρίνοντας τα με τα αντίστοιχα στοιχεία της οικονομικής χρήσης 2012/2013 (01/07/2012 έως 30/06/2013) που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 συνοπτικά προκύπτουν τα παρακάτω:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕ 2013/2014 vs 2013/2012:

? Έσοδα:92,15 εκατ. ευρώ (+47,30% σε σχέση με το 2012/2013)

? Έξοδα:77,99 εκατ. ευρώ (+51,97% σε σχέση με το 2012/2013) εκ των οποίων τα 70,51 εκατ. ευρώ αφορούν έξοδα
ποδοσφαιρικού τμήματος και τα 7,48 εκατ. ευρώ έξοδα διοικητικής λειτουργίας.

? Λειτουργικό Αποτέλεσμα: 14,16 εκατ. ευρώ (+25,95% σε σχέση με το 2012/2013)

? Κέρδη/Ζημίες προ Φόρων: Κέρδη προ Φόρων 7,83 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας εκπληκτική αύξηση κατά 11.371% ! σε σχέση με το 2012/2013

? Υπόλοιπο Κερδών/Ζημιών Εις Νέον: Ζημιές εις Νέον -58,30 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 9,86% σε σχέση με το 2012/2013

? Αξία Μεταγραφής Ποδοσφαιριστών (Αξία Κτήσεως): 67,02 εκατ. ευρώ (+37,10% σε σχέση με το 2012/2013)

? Αξία Μεταγραφής Ποδοσφαιριστών (Αναπόσβεστη Αξία): 38,47 εκατ. ευρώ (+43,01% σε σχέση με το 2012/2013)

? Μετοχικό Κεφάλαιο: 54,43 εκατ. ευρώ (0,00% σε σχέση με το 2012/2013)

? Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων: 9,79 εκατ. ευρώ (+186,61% σε σχέση με το 2012/2013)

? Μακροπρόθεσμες Υποχρεώσεις:19,15 εκατ. ευρώ (-10,09% σε σχέση με το 2012/2013)

? Βραχυπρόθεσμες Υποχρεώσεις:49,98 εκατ. ευρώ (+59,15% σε σχέση με το 2012/2013)

? Σύνολο Υποχρεώσεων:69,13 εκατ. ευρώ (+31,16% σε σχέση με το 2012/2013)

Τον ισολογισμό της 30ης Ιουνίου 2014 (34η εταιρική χρήση) που αφορά την χρονική περίοδο (01/07/2013 έως 30/06/2014) υπογράφουν οι: Δημήτριος Β. Αγραφιώτης: Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Ιωάννης Ε. Βρέντζος: Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Κ. Λόντος: Οικονομικός Διευθυντής, Κυριάκος Ι. Μικές: Προϊστάμενος Λογιστηρίου».

inner

«Ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη»

Νέα καυστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τη μείωση της ποινής των Αγγελόπουλων. «Και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται, θα συνεχίζουν να είναι άτιτλοι σε πανικό», αναφέρει.

«Ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη»
Λίγη ώρα μετά τη μείωση της ποινής των αδερφών Αγγελόπουλων απ’ το ΑΣΕΑΔ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέα δήλωση και «βολές» προς την ΚΑΕ «Γαύρος», όπως αποκαλεί τον Ολυμπιακό και τα κέντρα εξουσίας!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επιτίθεται σε ΕΦΙΠ, Αθλητικό Δικαστή και ΑΣΕΑΔ για τις αποφάσεις υπέρ των ερυθρολεύκων, τονίζει πως η ομάδα του θα συνεχίσει να νικά στο γήπεδο και οι Πειραιώτες «θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό» και εκφράζει απορίες για τις διαμαρτυρίες τους περί αλλοίωσης πρωταθλήματος μετά από ήττες (εμφανίζοντας τη βεβαιότητά του πως στο προσεχές ντέρμπι το τριφύλλι θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα).


Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Γαύρος έχει «καταλάβει» όλα τα κέντρα εξουσίας… Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται…

ΕΦΙΠ, αθλητικός δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων…

Εμείς παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα … Να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό.

Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση πρωταθλήματος συνεχίζουν να παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα… Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πούνε στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες …

Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη.

Χρόνια Πολλά σε όλους».

Τόσα θέλει ο Μπεν Αρφά!

Στη Χαλ δεν πήγε καλά. Η Νιούκαστλ δεν θα τον κρατήσει. Οπότε το συμβόλαιο που ζητά ο Μπεν Αρφά μέχρι το καλοκαίρι (έστω κι αν κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι παιχταράς) είναι κομμάτι… αλμυρό

Τόσα θέλει ο Μπεν Αρφά
Το όνομά του ακούστηκε μεταξύ άλλων και για τον Ολυμπιακό. Και συνεχίζει να κυκλοφορεί στη μεταγραφική αγορά ως ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε ομάδα.

Το θέμα είναι όμως ότι με τα λεφτά που φέρεται να ζητά ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν αποκλείεται (μέχρι το καλοκαίρι) να συνεχίσει να… κυκλοφορεί άπρακτος.

Όπως αναφέρει η «Equipe», ο 27χρονος μεσοεπιθετικός (του οποίου ο δανεισμός στη Χαλ ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιό του με τη Νιούκαστλ λήγει τον προσεχή Ιούνιο) βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιλ, της Νις, αλλά και ισπανικών ομάδων. Εκείνο που έχει περισσότερη σημασία όμως είναι τα χρήματα με τα οποία θα συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, εφόσον οι αποδοχές του αγγίξουν τις 250.000 ευρώ το μήνα (δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε με Ρόκετς ο ΜακΧέιλ!!

Σε συμφωνία με τους Ρόκετς για τριετή επέκταση συμβολαίου ήρθε ο Κέβιν ΜακΧέιλ.

Ανανέωσε με Ρόκετς ο ΜακΧέιλ!
Στον πάγκο των Ρόκετς θα παραμείνει ο Κέβιν ΜακΧέιλ. Ο 57χρονος τεχνικός συμφώνησε για τριετή επέκταση συμβολαίου με την ομάδα του Χιούστον έναντι 13 εκατ. δολαρίων συνολικά.

Ο προπονητής της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου διανύει την τέταρτη σεζόν του στις «ρουκέτες», που φέτος παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών έχουν 20 νίκες και 7 ήττες. Την πρώτη του σεζόν στην ομάδα οι Ρόκετς έμειναν εκτός play offs, ενώ στις δύο επόμενες αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ολοταχώς για ΣΕΦ!!

Πού καιρός για Χριστούγεννα; Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν στο φουλ τις προπονήσεις, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι το προσεχές Σάββατο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ολοταχώς για ΣΕΦ
Γιορτές Χριστουγέννων στα παρκέ κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και πώς θα μπορούσαν αλλιώς όταν έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο (27/12) στο ΣΕΦ.

Οι πράσινοι βρέθηκαν και σήμερα στο ΟΑΚΑ -όπως θα γίνει και αύριο ανήμερα- ανεβάζοντας στροφές για το εν λόγω ματς που ενδεχομένως να κρίνει και πολλά για την κορυφή στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας.

Μοναδικός απόντας ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης που συνεχίζει θεραπεία ούτως ώστε να ξεπεράσει τη θλάση του και δεν υπολογίζεται από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τον αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαββίδης: «Είδαμε τι μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι»

Αισιόδοξος ότι η νέα χρονιά θα φέρει θετικές εξελίξεις για την οικογένεια του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμά του προς τον κόσμο ενόψει των εορτών.

Σαββίδης: «Είδαμε τι μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι»
Η γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας εύχομαι ολόθερμα Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Το 2014 ήταν μια χρονιά πολυσήμαντη, διδακτική, δύσκολη και ενδιαφέρουσα, που μας έδειξε πόσα πολλά μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι και πόσα ρισκάρουμε όταν χάνουμε αυτό το πνεύμα.

Εύχομαι τα μαθήματα που παίρνουμε όλοι μας, να μας κάνουν καθημερινά καλύτερους, να μας δίνουν τη σοφία των σωστών αποφάσεων και να στεκόμαστε με απόλυτη ειλικρίνεια ο ένας δίπλα στον άλλον, με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη της μεγάλης οικογένειάς μας!

Θέλω να πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι η νέα χρονιά θα μας φέρει ομόνοια, ηρεμία και μόνο καλές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας υγεία, πολλές ευτυχισμένες στιγμές και την διαύγεια που χρειάζεται για να οδηγηθεί ο καθένας σε καλύτερες μέρες!

Να είστε ευτυχείς!

Ιβάν Σαββίδης».

Επέστρεψαν τρεις στον Άρη!!

Με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Επέστρεψαν τρεις στον Άρη
Μάλιστα, ο Δημήτρης Πρίφτης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι απουσίασαν από το φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και από χτύπημα στην προπόνηση αντίστοιχα, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ημέρας.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων τις προηγούμενες μέρες, επέστρεψε στην Αθήνα.

Πριν από την προπόνηση της ημέρας, οι «κιτρινόμαυροι» παρακολούθησαν βίντεο από τις αναμετρήσεις των Τρικάλων στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ίδιο θα κάνουν και την στις 17:30, ενώ στις 18:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Πάτρα εύχεται στον Απόλλωνα!!

Ο Απόλλων Πατρών προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών μετά από 18 χρόνια και όλοι οι τοπικοί φορείς εύχονται τα καλύτερα στους «μελανόλευκους».

Η Πάτρα εύχεται στον Απόλλωνα
Έτσι, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας και ο Μητροπολίτης, Χρυσόστομος, ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον τελικό.

Κώστας Πελετίδης: «Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας».

Απόστολος Κατσιφάρας: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τους φιλάθλους για την μεγάλη του πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Η μεγάλη σας αυτή επιτυχία αποτελεί ελπίδα για όλους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνοντάς μας το μήνυμα πως, παρά τα προβλήματα, όταν θέλουμε μπορούμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Από βάθους καρδιάς, σας ευχαριστούμε για αυτή την ιστορική στιγμή που προσφέρετε στους φιλάθλους της Πάτρας και ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μας κάνετε περήφανους».

Χρυσόστομος: «Αγαπητέ μου κ. Πρόεδρε,

Αγαπητά μου παιδιά,

Για την επιτυχία σας και τη νίκη, η οποία σας εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, σας συγχαίρω θερμότατα και εύχομαι να έχετε την ευλογία του Θεού για πρόοδο γενικά στη ζωή σας και για επιτυχία, πρώτα απ’ όλα, στον αγώνα της αρετής και, βέβαια, στο στάδιο των αθλητικών αγωνισμάτων.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Με πατρική αγάπη»

 Ο Πατρών Χρυσόστομος

ΑΣΕΑΔ: «Οι Αγγελόπουλοι έχουν θέση άξια τιμής»

Μειώθηκαν οι ποινές των αδερφών Αγγελόπουλων για τις δηλώσεις τους μετά τον περσινό τέταρτο τελικό της Α1, με το ΑΣΕΑΔ να κάνει λόγο για θέση «άξια τιμής και αναγνώρισης» των προέδρων του Ολυμπιακού.

ΑΣΕΑΔ: «Οι Αγγελόπουλοι έχουν θέση άξια τιμής»
Έπεσε η ποινή σε βάρος των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν τιμωρηθεί με έξι και τρεις μήνες αντίστοιχα (με αναστολή) για τις δηλώσεις που είχαν κάνει σε βάρος της ΕΟΚ, μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στην περσινή Α1, ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο μείωσε τις τιμωρίες σε τρεις μήνες (για τον Παναγιώτη) και δύο (για τον Γιώργο).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, το ΑΣΕΑΔ πήρε την εν λόγω απόφαση στηριζόμενο «στη θέση άξια τιμής και αναγνώρισης που κατέχουν τα αδέρφια στον ελληνικό αθλητισμό».


Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Με αμετάκλητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ μειώθηκαν οι με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ποινές του Παναγιώτη Αγγελόπουλου από έξι (6) σε τρεις (3) μήνες και του Γιώργου Αγγελόπουλου από τρεις (3) σε δύο (2) μήνες για τις δηλώσεις τους σε βάρος της Ε.Ο.Κ., των Οργάνων Διαιτησίας και παραγόντων του Παναθηναϊκού μετά τον τέταρτο αγώνα των τελικών των πλέι οφ 2013-2014, καθώς το Δικαστήριο έκρινε ότι οι ποινές που επέβαλε η ΕΦΙΠ εκφεύγουν του προσήκοντος μέτρου και δέχτηκε ότι οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος «… έχουν μια θέση στο σημερινό ελληνικό Αθλητισμό άξια τιμής και αναγνώρισης …».

Οι ευχές του ΠΑΟΚ!! (video)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο στο νέο έτος που έρχεται!

Οι ευχές του ΠΑΟΚ (video)
Κουλούρης, Μακ, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Γλύκος, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης κατά σειρά εύχονται χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές!








*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι παράλληλοι βίοι των κ.κ. Πιλάβιου και Σαρρή!!

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο sport-fm.gr για τα κοινά σημεία των Πιλάβιου και Σαρρή ως πρόεδροι της ΕΠΟ και εξηγεί γιατί και ο επόμενος είναι αναπόφευκτο να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Οι παράλληλοι βίοι των κ.κ. Πιλάβιου και Σαρρή
Ο Γιώργος Σαρρής και ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχουν ένα κοινό σημείο: Και οι δυο δεν έκαναν για πρόεδροι στην ΕΠΟ. Τον Πιλάβιο τον γνωρίζω προσωπικά και έχουμε μιλήσει πολλές φορές, για το ποδόσφαιρο κυρίως. Με τον Γιώργο Σαρρή βρεθήκαμε σε 2-3 ταξίδια με την Εθνική ομάδα στα οποία απλά ανταλλάξαμε μερικές τυπικές κουβέντες. Ωστόσο αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος δεν ήταν φτιαγμένος γι’ αυτή τη θέση.

Και οι δυο έχουν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάνε. Ο θώκος του προέδρου πίστευαν ότι θα τους έδινε τη δυνατότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα, που κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα ήθελε να γίνονται αλλιώς. Η ρομαντική προσέγγιση της ανάμιξής τους δια της ΕΠΟ τους παρέσυρε σε μια απόφαση που στην πραγματικότητα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

Πίστεψαν ότι ο πολιτισμένος τρόπος τους και ο ήπιος χαρακτήρας τους θα μπορούσαν να είναι τα βασικά τους εφόδια με τα οποία θα παρέσυραν τα μέλη της ομοσπονδίας, αλλά και τους υπαλλήλους και τα στελέχη τους, σε μια διαφορετική νοοτροπία. Αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό. Μέσα στην ΕΠΟ λειτουργεί ένα σύστημα, ένας μικρόκοσμος που είναι αήττητος και πού -αντί να τον τιθασεύσουν ή να τον εξουδετερώσουν- στο τέλος έπεσαν οι ίδιοι θύματά του.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η μακρά και εδραιωμένη παράδοση της εξάρτησης της ομοσπονδίας από τους λεγόμενους «μεγάλους» του ποδοσφαίρου. Στα τριάντα χρόνια που έκανα ρεπορτάζ ΕΠΟ, αλλά και στα άλλα δεκαπέντε που το παρακολουθώ από πολύ κοντά, δε θυμήθηκα να υπήρξε ποτέ πρόεδρος που να μην εξελέγη με τη στήριξη του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού και αυτό με την ανοχή της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ, που όμως δεν είχαν ποτέ τη δύναμη να τον χειραγωγήσουν.

Θυμάμαι κάποτε στα μέσα της δεκαετία του 90’, όταν ως προϊστάμενος του MEGA είχα ένα πρόβλημα με την ΕΠΟ, επί προεδρίας Τριβέλλα, κάποιος πρόεδρος παρενέβη και μου είπε: «Άλλη φορά όταν έχεις κάποιο πρόβλημα με την ΕΠΟ, να μου το λες εμένα»!

Ο κ. Σαρρής από την πρώτη στιγμή, αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Μερικά τα κληρονόμησε από τον προκάτοχό του, αλλά δημιουργήθηκαν στην πορεία χωρίς δική του ευθύνη και άλλα από άστοχους χειρισμούς του, στην προσπάθεια να μη δυσαρεστεί κανένα.

Απ’ όλα αυτά, νομίζω, γίνεται φανερό ότι ο διάδοχός του θα πορευτεί κάτω από τις ίδιες συνθήκες και φυσικά τα αποτελέσματα που θα παραχθούν θα είναι τα ίδια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Να μείνουμε μακριά από… παπατζιλίκια στον Άρη»

Στην πρόθεση του Άλεξ Κάλας να επενδύσει στον Άρη άμεσα, αλλά και στο μακροπρόθεσμο πλάνο του για τους Θεσσαλονικείς, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του ομογενούς επιχειρηματία, Γιώργος Γιακουμίδης.

«Να μείνουμε μακριά από… παπατζιλίκια στον Άρη»
Τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Άλεξ Κάλας την προοπτική ν’ αναλάβει τον Άρη επισήμανε ο Γιώργος Γιακουμίδης, εκπρόσωπος του ομογενούς επιχειρηματία.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει δημιουργήσει για τους «κίτρινους», τους συμπαίκτες του σε αυτή την προσπάθεια, εξήγησε για ποιο λόγο δεν θέλει να διαρρέουν συγκεκριμένα ποσά και επισήμανε πως στόχος τους είναι να κερδίσει τον κόσμο με την συνέπειά του και όχι με μεγάλα λόγια.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air”:

Για τη χθεσινή του συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΣ: «Παρουσίασα στους διοικούντες τον ΑΣ, ότι μαζί με τον κύριο Κάλας προτίθεται να επενδύσουν ο Φοιχτ και ο Χένες. Και οι δύο έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος ειδικά έχει ασχοληθεί με την οργάνωση πολλών ομάδων στην Γερμανία».

Για το πλάνο του ‘Αλεξ Κάλας: «Το πρώτο βήμα ήταν να ζητήσουμε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της σεζόν, αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του. Μου ζητήθηκε να πω το ποσό που θα διαθέσει ο κ. Κάλας, αλλά η άποψή του είναι να μένουμε μακριά από... παπατζιλικία. Δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια, αλλά να αποδεικνύει έμπρακτα αυτό που θέλει να κάνει. Μέσω της συνέπειάς μας, θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο του Άρη. Για τον κ. Κάλας προέχει να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.

Το δεύτερο σκέλος είναι να αναλάβει την εκκαθάριση της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα και η τρίτη πρόταση που έγινε είναι ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ, βάζοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που θα ορίσει ο Ερασιτέχνης. Η φιλοδοξία του κ. Κάλας είναι όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ, να δημιουργήσει μία μοντέρνα ομάδα, βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Θέλει μεθοδικά, βήμα-βήμα, να στηθεί μία ισχυρή εταιρία».


Για την δημιουργία αθλητικού κέντρου: «Βήμα-βήμα θα γίνει μία μοντέρνα ευρωπαϊκή ομάδα και σε αυτήν, θα είναι απαραίτητο ένα αθλητικό κέντρο».

Για το αν είχε επαφή με μέλος του Ερασιτέχνη και την εντολή του Κάλας να πληρωθούν οι παίκτες: «Μέχρι στιγμής δεν είχα καμία ενημέρωση. Ο κ. Κάλας ανησύχησε όταν διάβασε ότι η ομάδα θα διαλυθεί από τη φυγή κάποιων παικτών, ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις και να το τακτοποιήσει αυτός, πληρώνοντας από τώρα τους παίκτες».

Για την παραμονή του Πάουλο Κάμπος: «Ηταν επιθυμία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να παραμείνει ο Κάμπος, Έχει βρεθεί στην ίδια θέση και δεν θα ήθελε να γίνει κάτι ανάλογο με συνάδελφο του».

MVP του κόσμου ο Περέιρα!!

Ο Φακούντο Περέιρα αρχίζει να εξελίσσεται σε έναν από τους παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ, με τον Αργεντινό να προτιμάται από τον κόσμο της ομάδας στην ψηφοφορία για τον MVP του ματς με τον Λεβαδειακό.

MVP του κόσμου ο Περέιρα
Ο ΠΑΟΚ θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή κι αυτό οφείλεται στην εν γένει πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα και στη νίκη επί του Λεβαδειακού, που τον διατήρησε στο +1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Φακούντο Περέιρα ήταν κομβικός για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μαχητικός, μ’ ένα δοκάρι και το κυριότερο με το δεύτερο γκολ (που αποδείχθηκε το νικητήριο) για τους «ασπρόμαυρους».

Ήταν επόμενο λοιπόν, στην καθιερωμένη ψηφοφορία που διενεργεί το paokfc.gr μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας, ν' αναδειχθεί MVP. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έλαβε ποσοστό 36%, μπροστά από τον Σαρλ Ιτάνζ (19%) και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη (16%).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Μεϊτέ!!

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, καθώς ο Ιβοριανός στόπερ «έλυσε» το συμβόλαιό του με τους Κρητικού μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Τέλος ο Μεϊτέ
Το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ «έλυσε» ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ και είναι και επίσημα ελεύθερος από την Τετάρτη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία του Ιβοριανού αμυντικού να αποχωρήσει από τους Κρητικούς, με τον 34χρονο στόπερ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση των Ηρακλειωτών για τη «λύση» της συνεργασίας του, ύστερα από μόλις έξι μήνες παρουσίας του στο σύλλογο.

Ο Αφρικανός αποτελεί τον πέμπτο παίκτη που αποχωρεί από τον ΟΦΗ, μετά από τους Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, Σίσιτς και Απόνιο, με τους Κρητικούς να έχουν πλέον μεγάλο κενό στο ρόστερ τους για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα των Ηρακλειωτών κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βόμβα» Άρσεναλ με Καβάνι!

Διατεθειμένη να δαπανήσει 65 εκατομμύρια ευρώ για να υλοποιήσει την μεταγραφή του Έντισον Καβάνι εμφανίζεται η Άρσεναλ σύμφωνα με την «Daily Express»!

«Βόμβα»  Άρσεναλ με Καβάνι
Αποφασισμένη να... πυροδοτήσει μεταγραφική βόμβα, αποκτώντας τον Έντισον Καβάνι παρουσιάζεται η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την «Daily Express», οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών, ή διαφορετικά περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ -μια μεταγραφή που θα ξεπερνούσε σε κόστος ακόμα και αυτή του Μεσούζ Εζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση που έχει από τον Λοράν Μπλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «κανονιέρηδες», την ίδια στιγμή πάντως που μοιάζει με προτεραιότητα η ενίσχυση στην άμυνα και τον άξονα της μεσαίας γραμμής.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Το 'χουν πάρει εργολαβία για κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ»

Καταπέλτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κατηγορεί τους Ανδριανό και Χαλβατζάκη (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) πως υποκινούν «τη δημιουργία κόκκινης παράγκας» και τους… προειδοποιεί!

«Το 'χουν πάρει εργολαβία για κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ»
Δριμεία επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, με αφορμή τις σημερινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, κατηγορώντας τους πως «έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για προσπάθεια «να διαλύσουν το πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας» και τους προειδοποιεί πως έρχονται εκλογές και «οι αποφάσεις τους σύντομα δεν θα έχουν ισχύ ούτε στο θυρωρό της πολυκατοικίας τους»!


Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ... Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…

Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς, τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του. Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα, οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».

Συνεχίζει ο Γαλακτόπουλος στο ΟΑΚΑ!!

Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ θα παραμείνει και την επόμενη διετία ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, με αντιπρόεδρο τον Αλέκο Κόκκολη και Γραμματέα τον Άγγελο Παπανικολάου.

Συνεχίζει ο Γαλακτόπουλος στο ΟΑΚΑ
Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος θα είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) και για την επόμενη διετία. Ως Αντιπρόεδρος ορίσθηκε ο Αλέκος Κόκκαλης και ως Γραμματέας ο Άγγελος Παπανικολάου.

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα να είμαι για μια ακόμα διετία στην θέση του Προέδρου στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστώ όλους όσους αναγνώρισαν το έργο μας στην προηγούμενη θητεία και επέλεξαν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους διαψεύσουμε», ήταν τα λόγια του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γαλακτόπουλου που συμπλήρωσε:

«Επιδίωξή μας είναι το ΟΑΚΑ να βρεθεί στην θέση που του αξίζει. Να συνεχίσει να φιλοξενεί με απόλυτη επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, να φιλοξενεί σπουδαίες εκδηλώσεις και event και από άλλους χώρους και να φέρει κοντά του τη νεολαία αλλά και κάθε ξένο επισκέπτη της Αθήνας.

Βέβαια δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην δημιουργία του Μουσείου Ελλήνων Ολυμπιονικών που θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο 2015 θα μπει στην τελική ευθεία υλοποίησής του
».

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ, όπως αυτά δόθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό και δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 809, 18 Δεκεμβρίου 2014), είναι:

Γαλακτόπουλος Πέτρος και αναπληρώτρια Πετράκου Ευαγγελία
Κόκκαλης Αλέκος και αναπληρωτής Κατσιμπούρας Ηλίας
Παπανικολάου Άγγελος και αναπληρωτής Μαρκόπουλος Γιώργος
Πουλάκης Πέτρος και αναπληρωτής Ρωμανός Ευάγγελος
Μπακουλοπούλου Κυριακούλα και αναπληρωτής Ιατρούδης Παναγιώτης
Πνευματίκας Αθανάσιος και αναπληρωτής Διακογιάννης Πέτρος
Συναδινός Πέτρος και αναπληρωτής Σταματόπουλος Ιωάννης
Αλικάκος Γεώργιος και αναπληρωτής Τερζής Αθανάσιος
Πατούλης Γεώργιος και αναπληρωτής Σταθούλης Σπυρίδωνας

Η θητεία είναι διετούς διάρκειας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δέλλας: «Περάστε καλά… με μέτρο»

Τον επαγγελματισμό που πρέπει να δείξουν (και) στις γιορτές υπενθύμισε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» τους προέτρεψε να περάσουν καλά, αλλά ν’ αποφύγουν τις καταχρήσεις.

Δέλλας: «Περάστε καλά… με μέτρο»
Με ευχές -αλλά και υπενθυμίσεις ότι πρέπει να φερθούν επαγγελματικά στις γιορτές- χαιρέτισε τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας.

Στην τελευταία προπόνηση πριν οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν άδεια για τα Χριστούγεννα, ο «Κολοσσός» τους προέτρεψε να περάσουν καλά, αλλά να μείνουν μακριά από τις καταχρήσεις.

«Θα τα πούμε την Κυριακή πάλι. Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας και να ‘χετε υγεία για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Έχετε 3-4 μέρες για να ξεκουραστείτε, εκμεταλλευτείτε το για να είμαστε έτοιμοι μετά», τους είπε και κατέληξε:

«Να περάσετε καλά, αλλά με… μέτρο. Ξέρετε τι εννοώ. Επαγγελματίες είστε. Πρέπει να γυρίσουμε έτοιμοι, να μπούμε στο τελευταίο εξάμηνο της σεζόν όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κοντά σε Μενσά-Μπονσού η ΑΕΚ!!

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού. Ο Βρετανός με το πλούσιο βιογραφικό θα είναι πιθανότατα ο νέος σέντερ της «Ένωσης»

Κοντά σε Μενσά-Μπονσού η ΑΕΚ!
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που θα την ανεβάσει αυτόματα επίπεδο, είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού και ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.) θα αποτελέσει το νέο σέντερ της ομάδας. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά, μπορεί να παίξει και την Κυριακή απέναντι στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ (17:00), καθώς μετά τον τραυματισμό του Ζήση Σαρικόπουλου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στους ψηλούς.

Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ έχει κατακτήσει στην καριέρα του το πρωτάθλημα Ρωσίας το 2010, ενώ το 2012 έκανε το νταμπλ στην Τουρκία. Την προηγούμενη σεζόν, 30χρονος διεθνής με την φανέλα της Γαλατά είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους κα 6,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά «κόπηκε» λόγω αμφιβολιών που υπήρχαν για τις ιατρικές του εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ έχοντας μόλις έξι συμμετοχές και αποχώρησε, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με το ρόλο του στην ομάδα. Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει ο παίκτης, αλλά αυτό ουδέποτε του δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα του, πόσω μάλλον από τη στιγμή που αν έρθει στην Ελλάδα θα παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες του NBA, Μάβερικς, Σπερς, Ρόκετς, Ράπτορς, Χόρνετς, έχοντας σε 61 αγώνες 3 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ακολούθως έπαιξε σε Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Γρανάδα, Βιλερμπάν, Μπεσίκτας, Σεβίλλη και Αρμάνι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρήκε… αντι-Ερτέλ η Λαμποράλ!

Τον Ντάριους Άνταμς απέκτησε η Λαμποράλ Κούτσα, για να αντικαταστήσει τον Τόμας Ερτέλ που μετακομίζει στην Αναντολού Εφές.

Βρήκε… αντι-Ερτέλ η Λαμποράλ
Την απόκτηση του Ντάριους Άνταμς ανακοίνωσε η Λαμποράλ Κούτσα, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Top 16. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,86μ.) έρχεται από τη Νανσί, με την οποία είχε 18,2 πόντους, 3,7 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ιντιανάπολις αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τομάς Ερτέλ, που όλα δείχνουν πως θα πωληθεί από την ομάδα της Βιτόρια στην Αναντολού Εφές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Κατσαβάκης!

Παρά τον θρίαμβο της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ, ο Μάκης Κατσαβάκης αποχώρησε απ’ τον πάγκο του Εθνικού Σερρών!

Τέλος ο Κατσαβάκης
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Εθνικός Σερρών. Η διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη (λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΛ), ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Μάκη Κατσαβάκη και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του».*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε Πόλη, Ξάνθη και ΟΑΚΑ η Εθνική!

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα φιλικών της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ. Περιλαμβάνει τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, στην Ξάνθη, αλλά και το «Ακρόπολις».

Σε Πόλη, Ξάνθη και ΟΑΚΑ η Εθνική
Αν και το 2015 ακόμη δεν ήρθε, ο προγραμματισμός της ομοσπονδίας για την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του Ευρωμπάσκετ έχει ολοκληρωθεί και σήμερα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών.

Αυτό περιλαμβάνει ένα τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, ένα στην Ξάνθη και το καθιερωμένο «Ακρόπολις Eurobank» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

14-15/8 Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη
21-23/8 Τουρνουά στην Ξάνθη (Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Τσεχία, Ελλάδα)
27-29/8 Τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» (Τουρκία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ελλάδα) *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ώρες του Top 16!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το ακριβές πρόγραμμα, με μέρες και ώρες, για το Top 16. Στις 30/12 και ώρα 22:00 το Παναθηναϊκός-Μακάμπι, στις 2/1 και την ίδια ώρα το Μάλαγα-Ολυμπιακός.

Οι ώρες του Top 16
Το τζάμπολ στο Top 16 πλησιάζει και η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το ακριβές πρόγραμμα, με μέρες και ώρες.

Για την πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (30/12) στις 22:00 θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (2/1) την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα στη Μάλαγα.

Οι «αιώνιοι» θα παίξουν ίδια μέρα σε τρεις αγωνιστικές, την τρίτη, τη δέκατη και την ενδέκατη.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα:

Γκαλίτσιος: «Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το μέλλον του στο εξωτερικό μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Γκαλίτσιος, τονίζοντας πως δεν είναι προτεραιότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γκαλίτσιος: «Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό»
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και για το ενδιαφέρον που φημολογείται πως έχει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος στο NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

O 28χρονος αμυντικός της Λόκερεν σχολίασε πως σε προτεραιότητα είναι οι διαπραγματεύσεις με τη Λόκερεν, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει κάτι για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου:

Για τη Λόκερεν: «Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ίσως μας βγαίνει κούραση. Αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο συνεχώς. Τις τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε κάποιους βαθμούς και πέσαμε στη βαθμολογία. Μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Είναι πολλές υποχρεώσεις, συνεχόμενα τα παιχνίδια. Όταν μια ομάδα στηρίζεται σε 13 με 14 ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολο γιατί κάποια στιγμή βγαίνει η κούραση».

Για τους στόχους του και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητα έχει η Λόκερεν, να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου, όμως υπάρχει χρόνος ακόμα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Στόχος κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό, είναι να συνεχίσει έξω. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν περίεργος. Στην αρχή φάνηκε να είναι σοβαρό, αλλά οι χθεσινές εξετάσεις έδειξαν πως δεν είναι, οπότε όλα καλά. Πρέπει να μιλήσω με τους γιατρούς για να δω αν παίξω. Σήμερα πονούσα, θα προπονηθώ αύριο και θα αποφασίσουμε. Νομίζω δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ το Σάββατο».

Για την Εθνική: «Δεν θέλω να πω κάτι. Σίγουρα περνάει δύσκολη περίοδο όμως είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να βγει απ’ τις δυσκολίες».

Ρότζερς: «Μπορεί να κάνουμε μεταγραφές»

Tο ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφές η Λίβερπουλ τον Γενάρη, επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Ρότζερς: «Μπορεί να κάνουμε μεταγραφές»
Πιθανό είναι να κάνει μεταγραφές η Λίβερπουλ τον Γενάρη, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός των ρεντς" εμφανίστηκε θετικό στο ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες προσθήκες στην ομάδα του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μεταγραφών. Αν υπάρξει ένας παίκτης που ξέρουμε ότι είναι κατάλληλος για την ομάδα και είναι ικανός για να μας δυναμώσει, τότε ναι, υπάρχει πιθανότητα», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων» που, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κακό φετινό ξεκίνημα της ομάδας του, όμως δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να βελτιωθεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Στην αρχή της φετινής σεζόν, η ομάδα δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή, αλλά υπήρχαν λόγοι γι' αυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες, η πίστη και η αυτοπεποίθηση επιστρέφει. Ποτέ δεν αμφισβήτησα τον χαρακτήρα της ομάδας μου. Σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Και πέρυσι, από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα ήταν εκπληκτική. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες αρκετών ανθρώπων. Γιατί να μην το επαναλάβουμε και φέτος;», ήταν τα λόγια του 41χρονου τεχνικού, που στο τέλος αναφέρθηκε στο «βαρύ» πρόγραμμα που υπάρχει στην Αγγλία την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος με αρκετούς συνεχόμενους αγώνες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε κατάλληλα τους παίκτες, αν θέλουμε να διατηρηθούμε "φρέσκοι"», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιαννακόπουλος: «Θα σηκωθώ να φύγω»

Εντονότατα δυσαρεστημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη νέα βαριά καμπάνα που επιβλήθηκε σε αυτόν και την ΚΑΕ, αλλά και την... αθώωση των αδερφών Αγγελόπουλων, αφήνοντας τα πάντα... ανοιχτά!

Γιαννακόπουλος: «Θα σηκωθώ να φύγω»
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τις σημερινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή που σκέφτεται να… φτάσει ακόμα και στα άκρα!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου για δέκα μήνες (λόγω της παράνομης παρουσίας του στο ΟΑΚΑ στο ματς με το Ρέθυμνο), ενώ επιβλήθηκε «βαρύ» πρόστιμο, ύψους 64.000 ευρώ στην ομάδα!

Η ανακοίνωση:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.


Και σα να μην έφτανε αυτό, η αγανάκτηση του Γιαννακόπουλου… ενισχύθηκε απ’ το γεγονός πως οι αφοί Αγγελόπουλοι απαλλάχθηκαν από τις «κατηγορίες» για δηλώσεις που είχαν κάνει στη Media Day του Ολυμπιακού.

Απαλλάσσεται: α) Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του Ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ’ αριθ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος ΜΔΟ και β) ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσής του προς την ως άνω απόφαση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (έχει αναλάβει το εν λόγω πόστο ο Μάνος Παπαδόπουλος) μιλώντας στο περιβάλλον του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό εάν συνεχιστούν οι αποφάσεις εις βάρος του τριφυλλιού

«Στην επόμενη απόφαση κατά του Παναθηναϊκού, θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό», ανέφερε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Η μέρα που σταμάτησε ο πόλεμος!! (vid)

Παραμονή Χριστουγέννων του 1914. Ο Ά Παγκόσμιος πόλεμος μετρά τέσσερις μήνες, αλλά κάποιοι άνθρωποι παραμένουν πιστοί στο πνεύμα των ημερών.

Η μέρα που σταμάτησε ο πόλεμος (vid)
Βγαίνουν δειλά δειλά από τα χαρακώματα και στο τέλος παίζουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, που έχει περάσει τα όρια του μύθου.

Όταν φτάνει η ώρα ενός αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας, η λέξη πόλεμος είναι αυτη που χρησιμοποιείται συχνότερα για να χαρακτηρίσει την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ομως η ιστορία έρχεται να μας διδάξει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι η αφορμή για την ειρήνη. Η «ανακωχή των Χριστουγέννων» του 1914 μπορεί για κάποιους να αποτελεί ένα ωραίο παραμύθι που αναδεικνύει το πνεύμα των ημερών, ωστόσο οι ιστορικοί με βάση έγγραφα και μαρτυρίες και από τις δυο πλευρές επιβεβαιώνουν πως συνέβη πραγματικά.

Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη μέρα που οι πιο ισχυρές πολεμικές «μηχανές» του κόσμου αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα, από το να σκοτώνονται μεταξύ τους και γιόρτασαν τη γέννηση του Χριστού.

Όλα ξεκίνησαν όταν μερικοί Γερμανοί στρατιώτες, στην περιοχή του Ιπρ, αποφάσισαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να στολίσουν τη δικιά τους πλευρά των χαρακωμάτων. Ετσι έβαλαν μικρά κεράκια στα δέντρα και άρχισαν να τραγουδούν κάλαντα. Από την άλλη πλευρά κάποιοι Βρετανοί αντιλήφθηκαν και άρχισαν και αυτοί να τραγουδούν στη δική τους γλώσσα. Όλα αυτά συνέβαιναν ενώ η κάθε πλευρά ήταν κρυμμένη, φοβούμενη ότι αν κάποιος έκανε το πρώτο βήμα και άφηνε τη θέση του, θα είχε κάνει και το μοιραίο λάθος.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού μετά από λίγη ώρα άρχισαν και οι ανταλλαγές ευχών ανάμεσα στους στρατιώτες που σύντομα συναντήθηκαν στη νεκρή ζώνη και μοίρασαν μεταξύ τους δώρα, όπως ουίσκι, τσιγάρα και σοκολάτες.  «Αγκάλιαζα ανθρώπους που πριν απο λίγη ώρα προσπαθούσα να σκοτώσω» υπογράμμισε Αγγλος στρατιώτης.
 
Μια μαρτυρία ενός Βέλγου αναφέρει «Η ομίχλη είχε σχεδόν φύγει, όταν άκουσα μια φωνή να λέει ότι Βρετανοί και Γερμανοί, είχαν βγει από τα χαρακώματα και αντάλλασσαν δώρα. Σύντομα εμφανίστηκε ένας Σκωτσέζος στρατιώτης κρατώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου που φαινόταν καινούργια και έμοιαζε τελείως παράταιρη με το σκηνικό της μάχης. Μέσα σε λίγα λεπτά ο αγώνας είχε αρχίσει.
 
Το να παίζεις πάνω στον πάγο δεν ήταν καθόλου εύκολο, παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να μείνουμε πιστοί στους κανονισμούς, ενώ παίζαμε χωρίς διαιτητή. Το παιχνίδι διήρκεσε μια ώρα και οι Γερμανοί κέρδισαν 3-2». Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η αναμέτρηση έληξε άδοξα όταν η μπάλα έσκασε χτυπώντας σε συρματόπλεγμα.
 
Όταν το ποδόσφαιρο τελείωσε, οι δυο πλευρές πήραν πίσω από τη νεκρή ζώνη τους ανθρώπους, που είχαν χάσει τη ζωή τους και τους έθαψαν, με όλες τις τιμές που θα μπορούσαν να τους αποδώσουν κάτω από αυτές στις συνθήκες.
 
Η ανακωχή στο βελγικό μέτωπο κράτησε μόνο για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, όμως σε αλλά σημεία συνεχίστηκε μέχρι την πρωτοχρονιά. Αυτά τα γεγονότα μαθευτήκαν όπως είναι φυσικό πολύ γρήγορα και δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες. Οι στρατηγοί της κάθε πλευράς δεν ευχαριστήθηκαν ακούγοντας τα νέα και έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Τις επόμενες χρονιές την ημέρα των Χριστουγέννων διατάχθηκαν εκτεταμένοι βομβαρδισμοί, ενώ οι στρατιώτες δεν έμεναν ποτέ σταθεροί σε ένα μέτωπο, για να μην έρθουν κοντά με τους αντιπάλους τους.
 
Το 1999, στο σημείο που ξεκίνησε η ανακωχή στήθηκε ένας ξύλινος σταυρός για να θυμίζει σε όλους εκείνο το βράδυ του 1914. Με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την «Ανακωχή των Χριστουγέννων», οι ομάδες ποδοσφαίρου του αγγλικού και του γερμανικού στρατού επισκέφθηκαν το Γουέμπλει και αργότερα έπαιξαν ένα ματς στην έδρα της Ολντερσοτ. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Αγγλία, πήρε τη νίκη με 1-0.
 
Οι μνήμες από εκείνη την παραμονή των Χριστουγέννων ζωντανεύουν μέσα από την ταινία με τον τίτλο «Merry Christmas», ενώ η ιστορία αποτέλεσε έμπνευση για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των σουπερ μαρκετ Sainsbury’s.
 
 

Πηγή:england365.gr

Πειθαρχική δίωξη κατά Αγγελίδη!!

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ιάκωβου Αγγελίδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Πειθαρχική δίωξη κατά Αγγελίδη
Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη, μέσω γραπτής του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, αποτελούν την αφορμή για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρόεδρο αυτής, κ. Ιάκωβο Αγγελίδη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις στις 22/12/2014)».

Η κλήση του Αγγελίδη έγινε με βάση το άρθρο 14 και συγκεκριμένα την παράγραφο 2 που αναφέρεται στην υποχρέωση των ομάδων να προστατεύουν το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και την παράγραφο 3 που αναφέρει πως οι ομάδες έχουν ευθύνη να μην δημιουργούν αίσθημα απαξίωσης του ποδοσφαίρου στους φιλάθλους ενώ να σημειωθεί ακόμη ότι το άρθρο 25 αφορά στην δυσφήμηση των ποδοσφαιρικών αρχών και των οργάνων τους. Η ποινή του Αγγελίδη πιθανόν θα είναι χρηματικό πρόστιμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ανακαλέστε κ. Αγγελόπουλε»

Να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν καλεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ανακαλέστε κ. Αγγελόπουλε»
Να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν καλεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ωστόσο σε αυτή οι πράσινοι επισημαίνουν την εντονότατη ενόχλησή τους για το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της «απολαμβάνουν πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Απαιτούμε άμεσα από το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ αλλά και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξουν τα δέοντα και να υπάρξει δημόσια δήλωση ανάκλησης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο», προσθέτει η ανακοίνωση, η οποία αναφέρει –μεταξύ άλλων-…

«Με την διαμορφωθείσα κατάσταση παραχωρείται ακόμη περισσότερο «έδαφος» στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εξακολουθήσουν τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, δυναμιτίζοντας διαρκώς το κλίμα. Γιατί να μην το κάνουν από τη στιγμή που απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων προστασίας και ατιμωρησίας», τονίζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Tο θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί αλλά ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι αρνούμαστε να παρουσιαστούμε δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα που θα προσμένουμε ίσως… κάποιο θαύμα!

Την ίδια στιγμή που η διαδικασία εξόντωσης και οικονομικής αιμορραγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατούν, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας διαδραματίστηκε το τελευταίο 24ωρο… Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατόπιν της προκλητικής αδιαφορίας που είχε επιδείξει στην απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ την 18η Νοεμβρίου του 2014 που τον καλούσε να ανακαλέσει τις δημόσιες δυσμενείς κρίσεις του της 1η Οκτωβρίου 2014, κλήθηκε εκ νέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη μη συμμόρφωσή του στην απόφαση.

Την Τρίτη 23/12/2014 ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να ανακάλεσε στον Αθλητικό Δικαστή τα όσα είχε πει με αποτέλεσμα να απαλλαγεί όπως ενημερωθήκαμε από την απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ της 24ης Δεκεμβρίου του 2014.

Για εμάς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανάκληση! Πουθενά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε δήλωση ανάκλησης ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός (ανεπίσημα βέβαια) διαψεύδει διαρκώς ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον Αθλητικό Δικαστή. Αυτό είναι εμφανές στον σημερινό Τύπο όπως και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Τα όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά είχαν ειπωθεί μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, καμερών και εκατομμυρίων τηλεθεατών και ακροατών την 1η Οκτωβρίου 2014 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακληθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ουδέποτε αποδέχθηκε ότι έγινε ανάκληση, ουδέποτε γνωστοποίησε ότι υπήρξε ανάκληση κι αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση παραχωρείται ακόμη περισσότερο «έδαφος» στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εξακολουθήσουν τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, δυναμιτίζοντας διαρκώς το κλίμα. Γιατί να μην το κάνουν από τη στιγμή που απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων προστασίας και ατιμωρησίας;

Απαιτούμε άμεσα από το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ αλλά και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξουν τα δέοντα και να υπάρξει δημόσια δήλωση ανάκλησης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μέχρι να συμβεί αυτό, το θέμα για εμάς δεν θα έχει κλείσει.

Κοιτάζει Καλτσά ο Παναθηναϊκός!

Για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, προσεγγίζοντας τον μέσο της Βέροιας από τον Ιανουάριο με προοπτική να τον «κλείσει» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κοιτάζει Καλτσά ο Παναθηναϊκός
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο Νίκος Καλτσάς. Ο μέσος της Βέροιας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων της ομάδας με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο που έχει ο Καλτσάς με τη Βέροια λήγει το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Το γεγονός αυτό δίνει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να τον προσεγγίσει από τον Ιανουάριο για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του για τη νέα σεζόν.

Αυτό πρόκειται να κάνει και ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αναμένεται να προσεγγίσουν τον παίκτη και να προσπαθήσουν να τον «κλείσουν» ενόψει της νέας σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Μπαλοτέλι δεν ήρθε σε συνάντηση για να δει Φόρμουλα 1»

Το γεγονός ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι όταν ήταν παίκτης της Ίντερ δεν είχε παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να δει Φόρμουλα 1, αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Ο Μπαλοτέλι δεν ήρθε σε συνάντηση για να δει Φόρμουλα 1»
Ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ιδιόρρυθμος το γνωρίζουμε όλοι. Σε όλες του τις ομάδες έχει δημιουργήσει κωμικοτραγικές καταστάσεις με όλους τους προπονητές που έχουν συνεργαστεί μαζί του να αποκαλύπτουν κατά καιρούς διάφορα προβλήματα που είχαν με τον Ιταλό επιθετικό. Άλλο ένα τέτοιο γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, την περίοδο που δούλευε στην Ίντερ, είχε τον 24χρονο επιθετικό στο ρόστερ του. Ένα μεσημέρι είχε κανονισμένη συνάντηση μαζί του στο γραφείο του, όμως νεαρός Ιταλός δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο λόγος; Μα για να πάει να δει από κοντά τα προκριματικά της Φόρμουλα 1!

«Είχαμε προβλήματα. Αστεία προβλήματα. Του είχα πει μια φορά να είναι στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο μου για να συζητήσουμε όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τον πήρα τηλέφωνο να δω που ήταν και εκείνος είχε πάει στα προκριματικά της Φόρμουλα 1. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν ήρθε μου απάντησε "Οι συναντήσεις στο γραφείο σου μπορούν να γίνουν κάθε μέρα όμως η Φόρμουλα 1 γίνεται μόλις μία φορά το χρόνο στην Ιταλία". Ήταν πραγματικά αστείο. Γελούσα για αρκετές μέρες», ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ είναι καλό παιδί απλά χρειάζεται στήριξη.

«Ο Μπαλοτέλι είναι ένα καλό παιδί. Απλά χρειάζεται στήριξη. Όταν ήταν στην Ίντερ χρειαζόταν την υποστήριξη των μεγαλυτέρων παικτών. Δεν είναι καλό να υπάρχει σχέση μόνο μεταξύ παίκτη και προπονητή. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι που περιβάλουν τον προπονητή να βοηθούν σε τέτοια θέματα», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε Ιμπαγάσα και Χουχούμη τα βραβεία!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στην 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Διαμαντής Χουχούμης πέτυχε το ομορφότερο γκολ.

Σε Ιμπαγάσα και Χουχούμη τα βραβεία
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αναδείχθηκε ο Αριέλ Ιμπάγασα για την εμφάνισή του στο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.

Από την πλευρά του, ο Διαμαντής Χουχούμης σημείωσε το ομορφότερο γκολ, στη νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας στη Λεωφόρο, στην τελευταία αγωνιστική για το 2014.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 16η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Αριέλ Ιμπαγάσα (Πανιώνιος) 53,41%
Χόρχε Μπενίτες (Ολυμπιακός) 23,86%
Αμπντούλ Αζίζ Τετέ (Πλατανιάς) 22,73%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Διαμαντής Χουχούμης (Παναθηναϊκός) 43,93%
Μοχάμεντ Γιουσούφ (Εργοτέλης) 40,77%
Χόρχε Μπενίτες (Ολυμπιακός) 15,30% *Πηγή: sport-fm.gr*

Καραπαπάς: «Θα βόλευε να μην υπάρχει Μαρινάκης»

Ο Κώστας Καραπαπάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΦΩΣ στην οποία μιλά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Καραπαπάς: «Θα βόλευε να μην υπάρχει Μαρινάκης»
Ο Κώστας Καραπαπάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΦΩΣ στην οποία μιλά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε από τα μεταγραφικά ζητήματα μέχρι και την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά στο ΦΩΣ…

~ Είναι Χριστούγεννα και συμβαίνει κάτι σπάνιο τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος.

«Εμείς είμαστε Πρωταθλητές το μήνα που πρέπει, όχι τα Χριστούγεννα. Κάναμε κακό πρώτο γύρο στο Πρωτάθλημα αλλά θα το διορθώσουμε στο δεύτερο. Πήγαμε τουλάχιστον εξαιρετικά στο Champions League, από λεπτομέρειες και για κάποιον Καράσεφ χάσαμε την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συνεχίζουμε όμως στο Europa και έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία. Πρώτος στόχος πάντως, είναι πάντα το Πρωτάθλημα».

~ Θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να το καταφέρει αυτό; Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, έχει δείξει φέτος αδυναμίες.

«Θα γίνει ότι πρέπει και πιστεύουμε όλοι ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ καλύτερη στο δεύτερο γύρο. Και επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για μεταγραφές, δε θα σας πω ονόματα, θα σας πω ότι θα αποκτηθεί σίγουρα ένας εξαιρετικός αμυντικός και ένας εξτρέμ. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν προκύψει κάτι άλλο».

~ Το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντως, το πρωτάθλημα συνολικά, είναι «πολεμικό». Έτσι δεν είναι;

«Είναι πολεμικό γιατί κάποιοι αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες έχουν επιδοθεί σε εκστρατείες συκοφαντίας και σε σπίλωση των αντιπάλων. Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Θα τους βόλευε να μην υπάρχει Μαρινάκης! Να έχουμε και εμείς την... «Ολυμπιακή συμμαχία» με μπάτζετ μικρομεσαίας ομάδας και τότε θα είχαν σίγουρα έναν ευκολότερο αντίπαλο. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη... Όταν σταματήσουν να στήνουν ανύπαρκτα σκάνδαλα και εκπομπές και επενδύσουν στο ποδόσφαιρο, τότε μπορεί να έχουν ελπίδα να μας φτάσουν»...

~ Δεν θα θέλατε και εσείς να είναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα; Πολλοί λένε ότι είναι καλύτερα που κοντράρει φέτος ο ΠΑΟΚ.

«Ανταγωνισμός καλό είναι να υπάρχει. Και όσο ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος, το πρωτάθλημα αρέσει σε όλους. Αν είναι πρώτος, τότε το πρωτάθλημα τους ξινίζει και πάλι... Καλός λοιπόν ο ανταγωνισμός αλλά δεν μπορεί τα όποια λάθος σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού να είναι «δόλος» και τα λάθος σφυρίγματα εναντίον του Ολυμπιακού να είναι «ανθρώπινα λάθη». Καταλάβατε; Δεν μπορεί να χάνουμε βαθμούς στο Αγρίνιο από λάθη του διαιτητή και να βλέπουν την... ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά όταν χάνουν άλλοι βαθμούς από λάθη του διαιτητή να μιλάνε για «συστήματα» και «παράγκες». Εδώ έχουμε φτάσει στο παράλογο πριν λίγα 24ωρα: Να έχει αλλοιωθεί αποτέλεσμα σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, υπέρ του ΠΑΟΚ, στη Λιβαδειά, και να ωρύονται οι του ΠΑΟΚ κατά της διαιτησίας»!

~ Γιατί το κάνουν;

«Γιατί πιάνει».

~ Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι επηρεάζουν τους διαιτητές με αυτό τον τρόπο και οι διαιτητές φοβούνται. Ή μήπως νομίζετε ότι αυτή η αηδία με το φανταστικό περιοδικό του ΣΚΑΙ με το «Παράγκα και Όραμα» δεν έχει επηρεάσει τους διαιτητές που διαπομπεύει; Προφανέστατα τους έχει επηρεάσει. Το βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα της χώρας»...

~ Ο κ. Αλαφούζος λέει ότι ο κύριος Μαρινάκης έχει βγάλει χρήματα απο τον Ολυμπιακό.

«Φαντάζομαι ότι αναφέρεστε σε συνέντευξη του Προέδρου του Παναθηναϊκού σε ένα ιντερνετικό ΜΜΕ που έχει στηθεί από τον πρώην αρθρογράφο της στήλης «Πρασινοφρουρός» της εφημερίδας «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» Βασίλη Παπαθεοδώρου που φυσικά κανέναν δεν μπορεί να πείσει ότι είναι αντικειμενικός. Σε αυτή την συνέντευξη ο Αλαφούζος είπε ότι έχει βάλει περισσότερα λεφτά στον Παναθηναϊκό, από ότι έχει βάλει ο κύριος Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την τοποθέτηση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Κάποια στιγμή, εκτός από τους αθλητές πρέπει οι αρχές σε αυτή τη χώρα να κάνουν ελέγχους και στους παράγοντες! Για να ξέρουμε αν είναι σε θέση να εκφέρουν δημόσιο λόγο ή σε ποιά κατάσταση είναι όταν τον εκφέρουν. Γιατί όπως και να το κάνουμε, επηρεάζουν κόσμο. Θέλω να πω ότι όταν- για παράδειγμα το λέω, μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- κάποιος είναι σε θεραπεία με φάρμακα και ξεχάσει το χαπάκι του ή πάρει δυο παραπάνω, μπορεί να λέει ότι θέλει και να μη φταίει ο κακομοίρης»...

~ Είναι σκληρό αυτό που λέτε. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ.

«Αντιθέτως, είναι ανθρώπινο»...

~ Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού όμως, για να επανέλθω στην ουσία όσων είπε ο κ. Αλαφούζος, έχει βγάλει χρήματα από την ομάδα;

«Λοιπόν, για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι: Μετά από τόσες ζημιογόνες χρήσεις πολλών ετών, η ΠΑΕ δεν δίνει μέρισμα στους μετόχους και αυτό αποδεικνύεται με χαρτιά και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Αυτό το ξέρει και μπορεί να το καταλάβει και κάποιος πρωτοετής στα οικονομικά. Ακόμα και ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να το καταλάβει! Αλλά δεν τον πειράζει από ότι φαίνεται να ψεύδεται ασύστολα. Άλλωστε, το κανάλι του κάνει πρωταθλητισμό, όχι στην τηλεθέαση, αλλά στη λάσπη και στη συκοφαντία. Δεν το λέω μόνον εγώ. Το λένε και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης που έχουν καταδικάσει τον Θωμαίδη και τον ΣΚΑΙ για συκοφαντική δυσφήμιση... Και ο ρόλος του καναλιού αυτού είναι συγκεκριμένος. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες. Και η κατασυκοφάντηση του Ολυμπιακού, του Προέδρου του και του ποδοσφαίρου, αλλά και η δουλικότητα του απέναντι στους δυνάστες του λαού μας, θα μείνει στην ιστορία».

~ Εγώ ξαναλέω ότι δεν μπορώ αυτά να τα αποδεχτώ, είναι προσωπικές σας κρίσεις. Με νούμερα μπορείτε να μας μιλήσετε;

«Θα τα πει ο Πρόεδρος αναλυτικά στη μεγάλη συνέντευξη που θα δώσει! Και θα μάθουν εκεί όλοι πού είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοί οι λαθραίοι και περαστικοί από το ποδόσφαιρο. Ποιοί έχουν βάλει πάνω από εκατό εκατομμύρια και ποιοί τυπώνουν αποδείξεις στο... χέρι για να βάζουν καπέλο στα εισιτήρια και να μην πληρώνουν φόρους. Ποιοί ζουν σε απόλυτη υγεία και ποιοί είναι πνιγμένοι στα χρέη και υποχρεώνονται να κάνουν τη Φιλιππινέζα στους τραπεζίτες για να παίρνουν παρατάσεις και να κάνουν ρυθμίσεις. Θα μάθουν όλοι τι έχει δώσει και τι έχει κάνει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού για τον Σύλλογο. Θα σας πω μόνο αυτό, γιατί κατά τα άλλα οι τοποθετήσεις Αλαφούζου και οι συγκρίσεις του τι έχει βάλει εκείνος και τι ο κ. Μαρινάκης είναι μόνο για να γελάμε. Τα χρήματα που έχει βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόνο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουν βάλει Αλαφούζος και Μελισσανίδης μαζί στο ποδόσφαιρο»!

~ Μιλούν όλοι για το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Τελικά πόσο είναι αυτό το μπάτζετ;

«Το μπάτζετ είναι 55-60 εκατομμύρια τη χρονιά. Την πρώτη χρονιά του κ. Μαρινάκη, που είχαμε την ατυχία να μην προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα είχε ζημιά κοντά στα 40 εκατομμύρια τα οποία φυσικά κάλυψε ο κύριος Μαρινάκης ώστε να οδηγηθούμε στα δυο επόμενα χρόνια σχεδόν σε break even, δηλαδή με ελάχιστες ζημιές και με τα έξοδα να είναι ισοσκελισμένα με τα έσοδα. Φέτος φτάσαμε- λόγω των σπουδαίων μετεγγραφών-πωλήσεων που φυσικά δεν μπορεί να συμβαίνουν κάθε χρόνο- να έχουμε και κέρδος κοντά στα 6 εκατομμύρια. Οι ισολογισμοί των ομάδων δεν είναι κρυφοί, είναι δημοσιευμένοι... Προσέξτε τώρα. Τα όποια κέρδη είναι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γίνονται επενδύσεις για τον Ολυμπιακό! Και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αναφέρεται ως παράδειγμα στην Ευρώπη και στους κύκλους της UEFA. Ως ομάδα μοντέλο για την εφαρμογή του οικονομικού φερ πλέι. Και αυτό το καταφέραμε την εποχή της απόλυτης κρίσης με τα έσοδα από χορηγούς, τηλεοπτικά και εισιτήρια να κατρακυλάνε... Και σημειώστε αυτό: Όταν ανέλαβε ο κύριος Μαρινάκης, για την αγορά της ΠΑΕ και την κάλυψη των χρεών έδωσε κοντά στα 100 εκατομμύρια. Ήξερε ή μπορούσε να ξέρει με σιγουριά αν θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν είχε απέναντι μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ έτοιμη και με τον Ολυμπιακό να έχει τερματίσει πέμπτος; Τίποτα δεν ήξερε. Πήγε κόντρα στη λογική και βγήκε νικητής».

~ Υπάρχει και ένα κοινωνικό έργο.

«Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού που είναι τεράστιο! Δεν είναι μόνο η προσφορά στη UNICEF με την οποία θα εμβολιαστούν 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι η τεράστια καθημερινή προσφορά του Ολυμπιακού στην εκκλησία, στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται. 365 μέρες το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτινές μέρες. Ρωτήστε στην Ψέριμο, στην Κάλυμνο, παντού, ο Ολυμπιακός είναι εκεί και βοηθάει. Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί θα μπορούσαν να είναι μεταγραφές του αεροδρομίου, αλλά ο κ. Μαρινάκης θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέφει την τεράστια αγάπη που απολαμβάνει από την κοινωνία.Δείτε τι γίνεται και στον Πειραιά. Αυτά τα Χριστούγεννα με έξοδα του Ολυμπιακού υπάρχουν χώροι για να περάσουν καλά τα παιδιά των Πειραιωτών, φτιάχτηκαν ήδη δυο σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές με έξοδα του Ολυμπιακού, φτιάχτηκε ο ηλεκτρονικός οδηγός «Προορισμός Πειραιάς» που θα τονώσει τον τουρισμό της πόλης που γέννησε τον Θρύλο».

~ Διαβάζουμε καθημερινά πάντως για «μισοάδειο Καραϊσκάκη».

«Ο Ολυμπιακός παρά τον κορεσμό των τίτλων, εξακολουθεί και μαζεύει περισσότερο κόσμο από αυτούς που ονειρεύονται πρωταθλήματα και θέλουν να ζήσουν αυτά που για μας είναι καθημερινότητα. Το «μισοάδειο Καραισκάκη» είναι τρικ επικοινωνιακό γιατί τις μέρες που είναι «μισοάδειο» το Καραισκάκη, τα άλλα γήπεδα είναι εντελώς άδεια! Αρκεί μια ματιά στα εισιτήρια για να διαπιστώσετε το γελοίο του πράγματος. Και στο θέμα με τα εισιτήρια εμείς έχουμε κάνει γενναίες μειώσεις. Αλλά ο κόσμος είναι βαριά χτυπημένος από την προβληματική καθημερινότητα και του είναι δύσκολο να δώσει ακόμα και λίγα ευρώ που τα έχει ανάγκη».

~ Αυτό είναι λίγο πολιτική τοποθέτηση;

«Γιατί; Λείπει η πολιτική από τη ζωή μας»;

~ Χωράει η πολιτική στο ποδόσφαιρο;

«Κοιτάξτε, δεν είπα να μιλάμε με όρους πολιτικής στο ποδόσφαιρο, ούτε να το μπλέκουμε με κόμματα και πρόσωπα. Αλλά οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι κοινωνίες. Και η δική μας οικογένεια, η δική μας κοινωνία έχει δει ένα άθλιο πρόσωπο από τις κυβερνητικές επιλογές τα τελευταία χρόνια. Και αυτό αποτυπώνεται στον κόσμο μας και θα απαντήσει εκεί που πρέπει».

~ Πού δηλαδή;

«Εκεί που απαντάει ο δημοκρατικός πολίτης. Πιστεύετε ότι η λυσσαλέα δίωξη του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει αηδία σε όλους τους Ολυμπιακούς; Και επειδή οι κάλπες στήνονται σε λίγο, θα πάρουν τις απαντήσεις τους όλοι αυτοί... Αφού αποφάσισαν να τα βάλουν με τη μισή Ελλάδα, να το υποστούν. Δηλαδή τι πιστεύετε; Δεν ξέρουν οι Ολυμπιακοί ότι ο κύριος Ανδριανός έφτιαξε έναν αθλητικό νόμο... σύνοψη της εκπομπής Δίκη και των όσων λένε οι καλεσμένοι της; Πήγα πριν λίγες μέρες στο Άργος, στην πατρίδα του κ. Ανδριανού. Πηγαίνετε κι εσείς και θα δείτε τι λένε οι Ολυμπιακοί για τον συντοπίτη τους»...

~ Έχετε παράπονο και από την Ελληνική Δικαιοσύνη;

«Παράπονο; Δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος μπορεί να έχει παράπονο από τη
Δικαιοσύνη. Εμείς εμπιστευόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν μπορούμε παρά να προβληματιστούμε σοβαρά με κάποια πράγματα. Δεν φαίνεται να ενεργοποιούνται τα κύτταρα της με τον ίδιο τρόπο για όλους... Θέλετε να σας πω παραδείγματα; Σε δυο μέρες μάζεψαν οι εισαγγελείς από τα ΜΜΕ όλες τις αναφορές και τα βίντεο της γελοιότητας με την ιστορία με τον Χαϊκάλη για να μη γίνεται κακό στην πολιτική ζωή του τόπου! Λες και από αυτό κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί η πολιτική ζωή. Γιατί δεν ήταν ευαίσθητοι και με το ποδόσφαιρο; Γιατί άφησαν να διαπομπεύονται άνθρωποι και να γίνονται φέιγ βολάν τα δικαστικά έγγραφα; Πού είναι η Δικαιοσύνη όταν μπαίνουν ονόματα και διευθύνσεις ανθρώπων που διαφωνούν με την κατασκευή ενός γηπέδου, δικαίωμα τους είναι, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ; Που είναι όταν στα σπίτια αυτών των ανθρώπων πάνε άνθρωποι και απειλούν, τα βάφουν, τους τρομοκρατούν; Που είναι η Δικαιοσύνη όταν ξυλοκοπούνται από οπαδούς της ίδιας ομάδας Δημοτικοί Σύμβουλοι μέσα στο Δημαρχείο»;

~ Να αλλάξω παράγραφο για να διαβάζεται πιο εύκολα.

«Είδαμε την «υπερευαισθησία» της Δικαιοσύνης όταν ο κύριος Μαρινάκης πήγε στο ημίχρονο του τελικού να πει«καλή επιτυχία» στους διαιτητές του αγώνα. Προσέξτε: Δεν έχει γίνει 50 χρόνια τέτοιο πράγμα στο ποδόσφαιρο! Έγινε επειδή ήταν ο Μαρινάκης! Όποιος ζει κοντά στο ποδόσφαιρο γελάει με αυτό το ζήτημα! Στήθηκε ολόκληρη υπόθεση κατηγορίας για τον πιο αστείο λόγο στα ποδοσφαιρικά χρονικά και με πρωταγωνιστή τον τότε παρατηρητή ΔΕΑΒ Βούλγαρη, μόνιμο θαμώνα των εκπομπών του Θωμαίδη! Αθωώθηκαν πανηγυρικά και ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Θεοδωρίδης. Κι όμως. Βρέθηκε εισαγγελέας που άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση. Που ήταν αυτός ο εισαγγελέας όταν μπούκαρε ο Φύσσας στους διαιτητές στην αρχή του Πρωταθλήματος; Και όχι για να τους πει καλή επιτυχία αλλά για να τους επιτεθεί φραστικά. Μόλις πριν λίγες μέρες η εισαγγελία διέταξε διερεύνηση για τα... καπνογόνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟ και για το αν υπάρχει ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Για τα 7.000 καπνογόνα και τα αίσχη της Τούμπας όμως δεν συγκινήθηκε κανείς! Όπως δεν συγκινήθηκε όταν κάποιοι επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς τους ανθρώπους της nova έξω από τη Λεωφόρο. Τότε ο διευθυντής καναλιών nova είπε ότι κινδύνεψαν άνθρωποι και ότι θεωρεί ηθικό αυτουργό τον κύριο Αλαφούζο. Τι έγινε με αυτό; Τι έχει γίνει με τους ξυλοδαρμούς Βασσάρα, Κουρίδη, Τσαχειλίδη; Με τη δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο; Ποιά τηλέφωνα άνοιξαν; Τι περιμένουν; Ανώνυμες επιστολές»;

~ Στο Περιστέρι είδαμε μια δήλωση σας για «επίορκους δικαστικούς». Έχει γίνει πολύ κουβέντα για αυτό.

«Ναι, το επαναφέρουν διαρκώς και ο Αλαφούζος και τα παπαγαλάκια του. Είναι αξιολογική μου κρίση ότι όταν οι δικογραφίες γίνονται φέιγ βολάν και διοχετεύονται με συγκεκριμένο τρόπο και σε συγκεκριμένους ανθρώπους δεν εξυπηρετείται η Δικαιοσύνη και όποιος δικαστικός το κάνει αυτό συστηματικά είναι επίορκος. Όπως επίσης αξιολογώ ότι ένας δικαστής δεν εξυπηρετεί το λειτούργημα του όταν έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά ή όταν προσφέρει βορά στους συκοφάντες –και όχι μόνον- τα προσωπικά δεδομένα ανθρώπων. Επίορκοι είναι και οι δικαστικοί που ενημερώνουν για διώξεις που έρχονται,κάποιους που το μεταφέρουν με την σειρά τους στα media και μάλιστα κάποιες φορές πριν το μάθουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι. Επίσης επίορκοι- κυρίως αυτό είναι το θέμα μας- είναι αυτοί που συμπεριλαμβάνουν σε δικαστικά έγγραφα αλλοιωμένες συνομιλίες οι οποίεςμέσω της αλλοιώσεως στοχοποιούν και σπιλώνουν συνειδήσεις ανθρώπων. Θα χαρώ να εξηγήσω τι εννοούσα και πιο αναλυτικά σε όποιον ενδιαφερθεί.Προσωπικά έχω ήδη επικοινωνία με διεθνείς οργανισμούς προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι στην Ελλάδα του 2014 θεωρείται σχεδόν φυσιολογικό να δημοσιεύει όποιος θέλει στην ιστοσελίδα του το προσωπικό κινητό μου τηλέφωνο και να το έχει εκεί για μήνες. Επειδή λοιπόν χώρα σοβαρή δεν είμαστε και ο πολίτης δεν προστατεύεται, ίσως ήρθε η ώρα να κρίνουν οι διεθνείς οργανισμοί αν μπορεί ο κάθε τύπος που εκμεταλλεύεται ένα δημόσιο αγαθό όπως η τηλεοπτική συχνότητα, να δημοσιεύει προσωπικά μας δεδομένα».

~ Το ίδιο ισχύει για τα ΜΜΕ;

«Φυσικά το ίδιο ισχύει για τα ΜΜΕ. Η λάσπη και η συκοφαντία είναι άνευ προηγουμένου αυτά τα τελευταία 3 χρόνια! Εδώ ακούσαμε στη γνωστή χυδαία εκπομπή του ΣΚΑΙ να αναγιγνώσκεται ανώνυμη επιστολή ως σοβαρό στοιχείο! Υπάρχει δημοκρατική χώρα στον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Δημοσιεύουν ότι θέλουν και οι άνθρωποι μαθαίνουν απότα ΜΜΕ την όποια εμπλοκή τους με τη Δικαιοσύνη. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και όταν δεν μπορούν να τα δημοσιεύσουν επειδή δεν υπάρχει άρση απορρήτου, κάνουν... εισαγωγές- εξαγωγές! Τα δίνουν σε έλληνες δημοσιογράφους του εξωτερικού, τις περισσότερες φορές με το αζημίωτο ή σε ξένους που δεν ξέρουν τι γίνεται και μετά τα πλασάρουν στην Ελλάδα ως δημοσιεύματα του ξένου Τύπου... Συκοφάντες international… Και ξέρετε, είναι και αυτή μια τεράστια διαφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους άλλους. Θυμάστε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που έπεφταν βόμβες πετρελαίου και διακόπηκε; Ο κύριος Μαρινάκης μας περίμενε στο Ρέντη και ζήτησε από τους ξένους παίκτες να μη μεταφέρουν στις πατρίδες τους αυτή την εικόνα για να μην πληγεί η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ίδιο και μετά την κτηνωδία της Τούμπας. Μας περίμενε στο αεροδρόμιο και αμέσως ζήτησε από τους ξένους να μην αρχίσουν να μιλάνε. Στον αντίποδα, οι άλλοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να δυσφημίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

~ Αν και ξεκινήσατε πριν 22 χρόνια τη δημοσιογραφική σας πορεία, απο εδώ, απο το «ΦΩΣ», δε φαίνεται να έχετε καλή γνώμη για τους έλληνες δημοσιογράφους

«Δεν έχω τέτοιο θέμα. Υπάρχουν καλοί και κακοί δημοσιογράφοι όπως υπάρχουν και καλοί ή κακοί γιατροί. Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί πολύ. Να είναι κάποιος ενδεδυμένος το μανδύα του «αντικειμενικού» και να είναι ακριβώς το αντίθετο. Γεμίσαμε «αντικειμενικούς» που όλως τυχαίως έχουν μίσος για τον Ολυμπιακό... Επίσης υπάρχουν και ΜΜΕ που μόνο στόχο έχουν να χτυπάνε τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Δεν τον θέλουν τον Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο... Αλλά ο Μαρινάκης θα είναι εδώ για πολλά χρόνια. Εκείνοι, δεν ξέρω»...

~ Εσείς ζείτε απο κοντά την καθημερινότητα του Προέδρου σε σχέση με την ομάδα. Πείτε μας γι αυτήν την καθημερινότητα.

«Ο κύριος Μαρινάκης επειδή είναι Ολυμπιακός απο την πρώτη ανάσα καταλαβαίνει αμέσως τα συναισθήματα των Ολυμπιακών. Ξέρει και πολύ ποδόσφαιρο γιατί είναι στα αποδυτήρια του Συλλόγου απο μικρό παιδάκι, αφού όπως γνωρίζετε και ο αείμνηστος πατέρας του, Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν απο τους ανθρώπους κατέθεσαν ψυχή για την ερυθρόλευκη και ριγωτή! Είναι άνθρωπος που ζει αυτή την ομάδα ως αυτό που πραγματικά είναι. Ως πολλά περισσότερα απο έναν απλό αθλητικό Σύλλογο. Όμως όταν είσαι ηγέτης -και εκείνος είναι ηγέτης- πρέπει να λειτουργείς με βάση το καλό της ομάδας, του Συλλόγου. Αυτό που έχει γράψει η Ιστορία για τον κύριο Μαρινάκη είναι 4 Πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα σε 4 χρόνια. Και την καλύτερη ευρωπαική θέση του Ολυμπιακού στην Ιστορία του σε συνδυασμό με την οικονομική εξυγίανση και της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Και ο κύριος Μαρινάκης είναι ένας πολύ νέος άνθρωπος και έχει ακόμα πολλές νίκες και τίτλους μπροστά του... Και ξέρετε κάτι; Σταθήκαμε τυχεροί τότε που ήρθε στην ομάδα ο κ. Μαρινάκης. Μετά τον τεράστιο Σωκράτη Κόκκαλη, όλοι οι λύκοι περίμεναν στο ξέφωτο τον Ολυμπιακό. Και μαζεμένοι... Σας θυμίζω ότι η πολυμετοχικότητα του Παναθηναικού έμοιαζε ανίκητη και μόλις είχε κατακτήσει το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών! Και ο Μαρινάκης τους έτρεψε σε φυγή. Αυτή είναι η αλήθεια. Και κατέληξαν στους εράνους του Αλαφούζου και στα βαψίματα της Λεωφόρου απο φιλάθλους! Ο Μαρινάκης, αυτή είναι η μεγάλη του διαφορά απο τους άλλους, δεν άφησε να πεθάνει αυτό που αγαπάει για να κάνει μετά τον σωτήρα! Έβαλε τα χρήματα του και κυρίως σχεδόν όλο το χρόνο του και τη δημιουργικότητα του και έκανε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και παντοδύναμο, άμεσα, ξανά, αφήνοντας τους άλλους με την όρεξη. Πάνω που πίστευαν ότι τελείωσε ο εφιάλτης τους και η αυτοκρατορία του Κόκκαλη, άρχισε η αυτοκρατορία Μαρινάκη. Και έχουν ακόμα πολλά να περάσουν. Ας οπλιστούν με υπομονή»...

~ Είναι τελικά «οπαδός» ο Πρόεδρος;

«Οπαδός με την έννοια ότι παθιάζεται για την ομάδα φυσικά και είναι. Αλλά ένας απλός οπαδός μπορεί και να λειτουργεί απερίσκεπτα. Ο ηγέτης της μεγαλύτερης κοινωνικής ομάδας στη χώρα οφείλει να λειτουργεί στρατηγικά, να βλέπει το μέλλον, να χτίζει. Αυτό κάνει ο κυριος Μαρινάκης και γι αυτό θα στέκεται με υπερηφάνεια στην Ερυθρόλευκη Ιστορία δίπλα στους Ανδριανόπουλους, τον Γουλανδρή, τον Νταιφά και τον τεράστιο, το ξαναλέω, Σωκράτη Κόκκαλη».

~ Για τη διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο ο Ολυμπιακός;

«Δεν έχουμε τοποθέτηση. Οι ενώσεις θα επιλέξουν πιστεύω τον καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

~ Συνήθως λένε να κλείσουμε την συνέντευξη με ένα μήνυμα στους Ολυμπιακούς. Ή με ένα μήνυμα στους αντιπάλους;

«Θα δανειστώ λόγια του Αριστοτέλη: ?ταν δεν αναγνωρίζεις την ικανότητα, τις αρετές και την υπεροχή του αντιπάλου σου απαξιείς τον εαυτό σου?...

«Χρόνια πολλά, Κλάους»!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στέφανος (Κλάους) Αθανασιάδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του διεθνούς επιθετικού.

«Χρόνια πολλά, Κλάους»!
Τα 26 κλείνει σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει γενέθλιά, και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις διαδικτυακές ευχές της.

Παράλληλα, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου γίνεται εκτενής αναφορά στην καριέρα του Κλάους, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο, στον αρχηγό της, Στέφανο “Κλάους” Αθανασιάδη, ο οποίος σήμερα κλείνει 26 χρόνια ζωής.

Ο Κλάους ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από το 1996 όταν και εντάχθηκε στα τζούνιορ του Συλλόγου σε ηλικία 8 ετών. Στα 10 του ο Κλάους γίνεται στόχος της ιταλικής Τεργέστης, μετά από την εντυπωσιακή παρουσία του σε ένα διεθνές τουρνουά, ενώ ακολούθησε και το πέρασμα του για ένα μικρό διάστημα από τα μικρά τμήματα της Χέρτα Βερολίνου.

Μέχρι τότε αγωνιζόταν ως σέντερ μπακ! Επιστρέφοντας, όμως, στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ ο Κώστας Μαλιούφας διέκρινε τις ικανότητες του στο σκοράρισμα και τον καθιέρωσε ως επιθετικό. Ο Αθανασιάδης αποτέλεσε βασικό μέλος όλων των μικρών τμημάτων του ΠΑΟΚ φτάνοντας τη σεζόν 2006-2007 να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κ-20 με 24 γκολ. Είναι η χρονιά όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην ήττα με 3-1 από την ΑΕ Λάρισας μέσα στην Τούμπα.

Το καλοκαίρι του 2008 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και ένα χρόνο αργότερα αποφασίστηκε να πάρει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Επέστρεψε στην ομάδα τη σεζόν 2010-2011 και άρχισε να καθιερώνεται στη βασική ενδεκάδα, με προπονητή τον κ. Χάβο, αποτελώντας τον πρώτο της σκόρερ την περίοδο 2011-2012 με 17 γκολ σε 45 συνολικά εμφανίσεις σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Μάλιστα μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να πετύχει 8 γκολ σε 15 ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις εθνικές ομάδες, με την Under 19 στις 25/10/2006 εναντίον της Ουκρανίας (2-1) και χρίστηκε διεθνής και με την Εθνική ανδρών τον Ιούνιο του 2011 σε ένα φιλικό εναντίον του Εκουαδόρ.

Ο Κλάους πλέον έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ράμος: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί όπου ανήκε»

Στην κορυφή της Ευρώπης όπου και ανήκει επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του ανέκτησε τη χαμένη της αύρα.

Ράμος: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί όπου ανήκε»
Η κορυφή της Ευρώπης ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, με την ομάδα του να επιστρέφει εκεί ύστερα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός αμυντικός, δήλωσε χαρούμενος για τη χρονιά που πέρασε τονίζοντας ότι η «βασίλισσα» ανέκτησε τη χαμένη της αύρα.

«Το 2014 ήταν μια φανταστική χρονιά. Δεν ήταν μόνο τα τρόπαια, αλλά και ο τρόπος ο οποίος κατακτήθηκαν. Ο Αντσελότι κατάφερε να κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα επέστρεψε στη θέση που ανήκε, ανακτώντας τη χαμένη της αύρα. Πλέον υπάρχει σεβασμός για τη Ρεάλ σε κάθε γήπεδο», ήταν τα λόγια του 28χρονου στόπερ που στη συνέχεια μίλησε για το δέκατο.

«Το δέκατο ήταν μία ξεχωριστή στιγμή. Μία στιγμή που θα μείνει στην ιστορία της Ρεάλ για πάντα λόγω της δραματικής εξέλιξης του αγώνα με ένα γκολ που ήρθε όταν είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος. Το να φέρω τόση χαρά στους οπαδούς μας ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», είπε ο Ισπανός διεθνής που στο τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

«Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Αν υπάρχει αυτό το πνεύμα και η ομάδα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, τότε πιστεύω θα έχουμε μία μεγάλη χρονιά», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπόγρης: «Βελτιώνομαι»

Κάθε μέρα και καλύτερος νιώθει ο Γιώργος Μπόγρης μετά την τελευταία πολύ καλή του εμφάνιση με την Ανδόρα. Ο διεθνής σέντερ μιλά για τη δύσκολη προσαρμογή, αλλά και τη συνύπαρξη με τον Τζαβάι.

Μπόγρης: «Βελτιώνομαι»
Το καλοκαίρι άφησε την Ελλάδα και καταστάσεις που ήταν οικείες γι' αυτόν, για να γίνει ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ που συνθέτει η Liga Endesa. Το καλύτερο -κατά γενική ομολογία- πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκίνησε με σταθερά βήματα με την Ανδόρα, έκανε καλές εμφανίσεις για να έρθει το καλύτερο (μέχρι στιγμής) παιχνίδι του εκτός έδρας, απέναντι στη Σεβίλλη. Σημείωσε 20 πόντους με το εντυπωσιακό 10/13 και πρόσθεσε 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Απόδοση που οδήγησε το επίσημο σάιτ της ομάδας του να τον χαρακτηρίσει «πύργο από χρυσάφι» (“Torre de oro”). Η εφημερίδα "DiariAndorra" μίλησε μαζί του γι αυτή την εμφάνιση και όχι μόνο...

inner

-Ήταν το καλύτερό σου παιχνίδι μέχρι τώρα; «Ναι. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα».

-Κατάφερες να περιορίσεις τον Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που είχαν διακριθεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Είχες κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία; «Όχι... Όπως κάθε εβδομάδα, ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να συγκεντρωθούμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Και αυτό κάναμε όλοι».

-Θα πρέπει να διατηρηθείτε σε αυτό το επίπεδο... «Φυσικά... Η νίκη αυτή μας δίνει φτερά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ήταν εύκολο μέχρι στιγμής, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι παίξαμε και πάλι ως ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι θυσιαστήκαμε για την ομάδα. Ο Ναβάρο για παράδειγμα που είναι ο πρώτος μας σκόρερ, σε αυτό το παιχνίδι έγινε και δημιουργός με 7 ασίστ. Ή άλλοι παρά το ότι μπορεί να είχαν κάποιο πρόβλημα λένε "δεν πειράζει, καλή προσπάθεια, πάμε για το επόμενο". Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά».

-Είναι δύσκολο να δεχθείς την ήττα; «Είναι μπάσκετ και όλα μπορεί να συμβούν. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν είχαμε τύχη, όπως απέναντι στη Βαλένθια. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το μήνα που πέρασε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Κανείς δεν νιώθει καλά όταν χάνει».

-Νιώθεις καλύτερα όταν παίζεις άμυνα; Διαβάζεις τι λένε για σένα; «Δεν μιλάω ισπανικά και δεν διαβάζω ισπανικά, οπότε δεν ξέρω τι λέγεται ή τι γράφεται για μένα. Παίζω το παιχνίδι όπως ξέρω. Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος είμαι κι εγώ. Αν όχι θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

- Νιώθεις ότι βελτιώνεσαι; «Ναι... Και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύω πολύ σκληρά και πιστεύω ότι τώρα με τον Τζαβάι θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, γιατί θα προπονούμαι μαζί του κάθε μέρα. Θα ανέβει το επίπεδο της ομάδας. Είναι καλό να είσαι κοντά σε μεγάλους παίκτες».

-Κατά πόσο έχεις προσαρμοστεί στην Ανδόρρα; «Είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει. Κάνει αρκετό κρύο, είμαι μόνος μου εδώ και δεν έχω συνηθίσει έτσι... Αλλά με το μυαλό στο μπάσκετ, ο χρόνος "πετάει". Μου αρέσει το φαγητό εδώ, κάποιες συνήθειες και η ζωή... Και τώρα περιμένω και την οικογένειά μου να με επισκεφθεί για τα Χριστούγεννα, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Χέσκι στη Μπόλτον!

Ο Εμίλ Χέσκι επιστρέφει στην Αγγλία για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τη Μπόλτον για να αγωνιστεί σε αυτή.

Ο Χέσκι στη Μπόλτον
Ο Εμίλ Χέσκι επιστρέφει στην Αγγλία για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τη Μπόλτον για να αγωνιστεί σε αυτή.

Ο Χέσκι ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του με τη φανέλα της ομάδας. Τη Δευτέρα είχε αγωνιστεί με την δεύτερη ομάδα της Μπόλτον κατά της Ρέντινγκ για 63 λεπτά.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Ωστόσο όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος πρόκειται να είναι μικρής διάρκειας, πιθανότατα για λίγους μήνες.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Χέσκι αγωνιζόταν στους Νιούκαστλ Τζετς στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Απομένουν κάποια σχετικά έγγραφα από την ομοσπονδία της Αυστραλίας για να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη Μπόλτον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κανονικά ο Σοϊλέδης!!

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Άρης Σοϊλέδης γυμνάστηκε κανονικά σε προπόνηση της ΑΕΚ και πλέον μετράει αντίστροφα για να μπορέσει το 2015 να τεθεί ξανά στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Κανονικά ο Σοϊλέδης
Μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, πριν από το τριήμερο ρεπό που θα δώσει ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της «Ένωσης».

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και πλέον περιμένει να μπορέσει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα σε επίσημα ματς.

Οι Άλεξ Ντακόλ και Έλντερ Μπαρμπόσα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα που ακολουθούν.

Οι Βασίλης Ρόβας και Στράτος Σβάρνας, τώρα, προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα συντήρησης.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Κυριακή (28/12) εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έστειλε «συνημμένο» στα δίχτυα!!

Τους λόγους για τους οποίους δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να σκέφτεται σοβαρά να προβιβάσει στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι τον Ζερμί Μπογκά εξηγεί ο 17χρονος μέσος των Λονδρέζων.

Έστειλε «συνημμένο» στα δίχτυα!
Ένα από τα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι είναι ο Ζερμί Μπογκά.

Πρόκειται για τον 17χρονο Γάλλο χαφ, ο οποίος έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την Κ-21 των Λονδρέζων και αρκετοί αναφέρουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός άσος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Πορτογάλος προπονητής έχει αυτή τη σκέψη, αφού στον αγώνα με την Νόριτς έστειλε την μπάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα (έκανε το 3-0 στο τελικό 5-0).

Δείτε το σχετικό βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σύντομα ανανεώνει ο Νεϊμάρ»

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ του Νεϊμάρ και της Μπαρτσελόνα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

«Σύντομα ανανεώνει ο Νεϊμάρ»
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ του Νεϊμάρ και της Μπαρτσελόνα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο μάνατζερ του βραζιλιάνου άσου, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με δημοσιογράφο της καταλανικής εφημερίδας Sport επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι πολύ κοντά στο να κλειστεί.

Ο μάνατζερ του Νεϊμάρ υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.

Στο σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να πέσουν οι υπογραφές που θα κρατούν τον Νεϊμάρ στην ομάδα μέχρι και το 2020. *Πηγή: sport-fm.gr*