Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ρότζερς: «Μπορεί να κάνουμε μεταγραφές»

Tο ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφές η Λίβερπουλ τον Γενάρη, επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Ρότζερς: «Μπορεί να κάνουμε μεταγραφές»
Πιθανό είναι να κάνει μεταγραφές η Λίβερπουλ τον Γενάρη, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός των ρεντς" εμφανίστηκε θετικό στο ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες προσθήκες στην ομάδα του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μεταγραφών. Αν υπάρξει ένας παίκτης που ξέρουμε ότι είναι κατάλληλος για την ομάδα και είναι ικανός για να μας δυναμώσει, τότε ναι, υπάρχει πιθανότητα», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων» που, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κακό φετινό ξεκίνημα της ομάδας του, όμως δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να βελτιωθεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Στην αρχή της φετινής σεζόν, η ομάδα δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή, αλλά υπήρχαν λόγοι γι' αυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες, η πίστη και η αυτοπεποίθηση επιστρέφει. Ποτέ δεν αμφισβήτησα τον χαρακτήρα της ομάδας μου. Σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Και πέρυσι, από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα ήταν εκπληκτική. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες αρκετών ανθρώπων. Γιατί να μην το επαναλάβουμε και φέτος;», ήταν τα λόγια του 41χρονου τεχνικού, που στο τέλος αναφέρθηκε στο «βαρύ» πρόγραμμα που υπάρχει στην Αγγλία την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος με αρκετούς συνεχόμενους αγώνες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε κατάλληλα τους παίκτες, αν θέλουμε να διατηρηθούμε "φρέσκοι"», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: