Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Είδε τους ΝΒΑερ ο Κατσικάρης!

Στις ΗΠΑ ταξίδεψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, για να συναντηθεί με Παπανικολάου, Καλάθη, Κουφό και Αντετοκούνμπο.

Είδε τους ΝΒΑερ ο Κατσικάρης
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Γι’ αυτό και ο Φώτης Κατσικάρης θέλει να διατηρήσει «ζεστούς» τους Έλληνες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ εν όψει και του Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στις ΗΠΑ, με σκοπό να συναντηθεί με τους τέσσερις εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Νικ Καλάθη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Κουφό. Με τους τρεις πρώτους συνεργάστηκε άψογα το καλοκαίρι και η επιθυμία να ξαναβρεθούν είναι αμοιβαία, ενώ με τον σέντερ των Γκρίζλις που έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής παραμονές της έναρξης της προετοιμασίας υπήρχε μια «παγωμάρα», αλλά το ταξίδι του προπονητή στην Αμερική δείχνει διάθεση για επανασύνδεση, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει.

Είναι προφανές πως από πλευράς ομοσπονδίας και Εθνικής ομάδας γίνεται ό,τι είναι δυνατό για να έρθουν ΚΑΙ οι τέσσερις ΝΒΑερ το ερχόμενο καλοκαίρι και το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, από τη στιγμή που και οι τέσσερις το επιθυμούν και μάλιστα το έχουν δηλώσει. Άλλωστε η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ προσφέρει πεδίο δόξης λαμπρό και η ελληνική ομάδα θέλει να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στα παρκέ του Ζάγκρεμπ και του Λιλ για να πετύχει κάτι σπουδαίο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: