Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά σε Μενσά-Μπονσού η ΑΕΚ!!

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού. Ο Βρετανός με το πλούσιο βιογραφικό θα είναι πιθανότατα ο νέος σέντερ της «Ένωσης»

Κοντά σε Μενσά-Μπονσού η ΑΕΚ!
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που θα την ανεβάσει αυτόματα επίπεδο, είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού και ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.) θα αποτελέσει το νέο σέντερ της ομάδας. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά, μπορεί να παίξει και την Κυριακή απέναντι στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ (17:00), καθώς μετά τον τραυματισμό του Ζήση Σαρικόπουλου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στους ψηλούς.

Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ έχει κατακτήσει στην καριέρα του το πρωτάθλημα Ρωσίας το 2010, ενώ το 2012 έκανε το νταμπλ στην Τουρκία. Την προηγούμενη σεζόν, 30χρονος διεθνής με την φανέλα της Γαλατά είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους κα 6,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά «κόπηκε» λόγω αμφιβολιών που υπήρχαν για τις ιατρικές του εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ έχοντας μόλις έξι συμμετοχές και αποχώρησε, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με το ρόλο του στην ομάδα. Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει ο παίκτης, αλλά αυτό ουδέποτε του δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα του, πόσω μάλλον από τη στιγμή που αν έρθει στην Ελλάδα θα παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες του NBA, Μάβερικς, Σπερς, Ρόκετς, Ράπτορς, Χόρνετς, έχοντας σε 61 αγώνες 3 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ακολούθως έπαιξε σε Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Γρανάδα, Βιλερμπάν, Μπεσίκτας, Σεβίλλη και Αρμάνι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: